Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα ισως να τιμωρηθουμε στο ματς με τον γαυρο ε; ετσι ειναι. Αμα δεν αποβληθει ο καρκινος της ομαδας ο παοκ μας προκοπη δεν βλεπει μα που να κανει μονο νικες. Ο τραβεστολαγνος χθες με κατηγορησε οτι δεν λεω τιποτε καλο και τα βαζω μονο με τους συγκεκριμενους οπαδους-καρκινους. Και μαλιστα μου ειπε οτι "αυτοι ειμαστε με τακαλα και τα κακα μας". Συγχαρητηρια λοιπον για το γεγονος οτι γουσταρετε αυτους τους παληκαρισμους γιατι... παοκ εισαι αφου . Αντε τωρα να χασει η ομαδα κεκλεισμενωντων θυρων , και μετα να σαςφταιει ο τζαβελας ο σαλπι ο τουντορ ο μακ και ο τζιολης. Μαθημενοι μωρε...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τελικα ισως να τιμωρηθουμε στο ματς με τον γαυρο ε; ετσι ειναι. Αμα δεν αποβληθει ο καρκινος της ομαδας ο παοκ μας προκοπη δεν βλεπει μα που να κανει μονο νικες. Ο τραβεστολαγνος χθες με κατηγορησε οτι δεν λεω τιποτε καλο και τα βαζω μονο με τους συγκεκριμενους οπαδους-καρκινους. Και μαλιστα μου ειπε οτι "αυτοι ειμαστε με τακαλα και τα κακα μας". Συγχαρητηρια λοιπον για το γεγονος οτι γουσταρετε αυτους τους παληκαρισμους γιατι... παοκ εισαι αφου . Αντε τωρα να χασει η ομαδα κεκλεισμενωντων θυρων , και μετα να σαςφταιει ο τζαβελας ο σαλπι ο τουντορ ο μακ και ο τζιολης. Μαθημενοι μωρε...
αν τιμωρηθειτε επειδη εισαστε υποτροποι,η αποφαση ισχυει για τον επομενο αγωνα που θα γινει μεσα σε 5 ημερες απο την εκδοση της αποφασης,αρα θα ειναι για το μπουγατσοκιμαδες-πουστοζελεδες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν τιμωρηθειτε επειδη εισαστε υποτροποι,η αποφαση ισχυει για τον επομενο αγωνα που θα γινει μεσα σε 5 ημερες απο την εκδοση της αποφασης,αρα θα ειναι για το μπουγατσοκιμαδες-πουστοζελεδες
μην μπερδευεις τα νικς,ο βαζελος ειναι λαγος,οι γκευ ειστε εσεις.Μην τα ισοπεδωνεις ολα.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η χαρά του καθε πικραμενου είναι έξω από το γήπεδο, όλοι στηνουν  από μια ταβλα και πουλάνε μαλαματινα.
Ο Ρώσος ελπίζω να του βγει το ποντιακο και να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα.
Στην τελική αφού δεν μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν τον κάθε σουρακια, ας σηκώσει ένα πλεξιγκλας στην 4 να τελειώνουμε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
φιλικη συμβουλη.....πανε να ριξεις κανα πουτσο μπας και ξελαμπικαρεις....σημερα το πρωι αυτα που εγραψα τα διαβασες;;;;;;;;;;;;;μαλλον οχι....τωρα αν σε ρωτησω ποτε πηγες τελευταια φορα τουμπα.....θα γελασει και το παρδαλο εριφιο....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΩΝ ΡΙΨΕΙΣ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ ....ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΠΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
φιλικη συμβουλη.....πανε να ριξεις κανα πουτσο μπας και ξελαμπικαρεις....σημερα το πρωι αυτα που εγραψα τα διαβασες;;;;;;;;;;;;;μαλλον οχι....τωρα αν σε ρωτησω ποτε πηγες τελευταια φορα τουμπα.....θα γελασει και το παρδαλο εριφιο....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΩΝ ΡΙΨΕΙΣ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ ....ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ...ΠΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.....
Κάλα τα λες ρε Λαγνε! Τους αλλους 30 που θα σου ορμηξουν τους ρωτησες??? :headbang:
Λες και δεν ξέρεις τι παίζεται! :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Η χαρά του καθε πικραμενου είναι έξω από το γήπεδο, όλοι στηνουν  από μια ταβλα και πουλάνε μαλαματινα.
Ο Ρώσος ελπίζω να του βγει το ποντιακο και να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα.
Στην τελική αφού δεν μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν τον κάθε σουρακια, ας σηκώσει ένα πλεξιγκλας στην 4 να τελειώνουμε.
...σοβαροτητα παιδες!!!!το προβλημα θα λυθει απο μεσα...και για να ξηγιομαστε μια και καλη με κατι τυπακια σαν τον γαλεο(τρολαρα του ρουλη),ουτε σινεμα παμε, ουτε θεατρο, ουτε οπερα....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΒΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ!
ΥΓ...το ποσο τρολ ειναι ο γαλεος το δειχνει η ασχετοσυνη του...για να γινει κεκλεισμενων με τους γκει θα επρεπε να κινηθει διαδικασια εξπρες ,που βεβαιως δεν εγινε, γιατι ουσιαστικα δεν  εγινε και τιποτα το σοβαρο(κλαιν μαιν για μια κροτιδα)στην τελικη...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
15.000 euro η τιμωρια του ΠΑΟΚ για την κροτιδα που πεταξε το μαλακισμενο...ιβαν βρες αυτον που το εκανε και στειλε του το τσεκ στο σπιτι του κωλοπαιδαρα....γλυτωσαμε τα χειροτερα αλλα ως ποτε;;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Ποτε θα μας ερθεις ρε συ???

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δευτερα τα μαγικα χαρτακια με ντορτμουντ. Οποιος προλαβει, προλαβε και μπαινει στο ναο οι αλλοι απο την τβ  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σκεφτειτε μονο το ενδεχομενο να κερδισεις την ντορτμουντ (λιγο δυσκολο)αλλα ποτε δεν ξερεις.. :grin: τι εχει να γινει μετα με ολυμπιακο  :o καμια 40 χιλιαδες μεσα και αλλοι τοσοι απ εξω να ουμε!  :cheesy:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
...σοβαροτητα παιδες!!!!το προβλημα θα λυθει απο μεσα...και για να ξηγιομαστε μια και καλη με κατι τυπακια σαν τον γαλεο(τρολαρα του ρουλη),ουτε σινεμα παμε, ουτε θεατρο, ουτε οπερα....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΒΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ!
ΥΓ...το ποσο τρολ ειναι ο γαλεος το δειχνει η ασχετοσυνη του...για να γινει κεκλεισμενων με τους γκει θα επρεπε να κινηθει διαδικασια εξπρες ,που βεβαιως δεν εγινε, γιατι ουσιαστικα δεν  εγινε και τιποτα το σοβαρο(κλαιν μαιν για μια κροτιδα)στην τελικη...
δις υποτροποι για διακοπη εισαστε κ μετα μιλατε για παραγκες.
ζειτε γι αυτον τον αγωνα κ τα καφριλικια που θα κανετε.
συνεχιστε στον ιδιο ρυθμο τριτοτετρτοι.
ποσα πρωταθληματα ειπαμε οτι εχετε?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εσυ θα μας πεις ποσα εχεις;;;;;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
...Aν μου δειξεις εναν ΠΑΟΚΤΣΗ που εγινε ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα ,υπογραφω το ποστ σου..Για να μην κουραζεσαι ομως ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ παικταρα μου....ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
...Aν μου δειξεις εναν ΠΑΟΚΤΣΗ που εγινε ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα ,υπογραφω το ποστ σου..Για να μην κουραζεσαι ομως ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ παικταρα μου....ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ!
μια ζωη στην φαπα δηλαδη.ομορφα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΑΝΘΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ....Η κλωτσια παει συννεφο.........ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΑΝΘΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ....

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
...ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ παικταρα μου....ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ!

Λυπαμαι αλλα  παοκ δεν μπορεις να γεννηθεις οπως αλλωστε  και ολυμπιακος , παο κτλ.....το μονο που μπορεις να γεννηθεις ειναι νορμαλ  ή  μαλακας......  αποφασισε εσυ τι εχεις γεννηθει γιατι εγω δε θελω να σου πω.....θα  σε  στενοχωρησω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μας 100 να εχει ο πουστης,κανα ευρωπαικο εχεις;Κανα τελικο εχεις παει;Κανα ημιτελικο;
Ενα αρχιδι εισαι λοιπον.Σου αρεσει δεν σου αρεσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom