Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εσυ δεν ειπες πως θα στε για τα πανηγυρια αν τον παρετε??Τελικε ειστε η δεν ειστε?Αποφασισε.Χωρις τα ΑΝ...
....αδικο εχω? 2 μηνες για σεντερ φορ ειχε ο αρνεσεν και περιπου 4χρονια ψαχνουμε 1 σεντερ μπακ....τουλαχιστον τωρα ,αφου φτασαμε στο αμην,απο την στιγμη που δηλωθηκε και γιουροπα,εχουμε καποιες ελπιδες να παιξει....δηλαδη εσυ ρε τυπε τον εχεις για "λιγο"?σαν μεταγραφη ,ακομα και τωρα ,ειναι τεραστιος....αλλο αν ειναι ενα πολυ μεγαλο στοιχημα!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
....αδικο εχω? 2 μηνες για σεντερ φορ ειχε ο αρνεσεν και περιπου 4χρονια ψαχνουμε 1 σεντερ μπακ....τουλαχιστον τωρα ,αφου φτασαμε στο αμην,απο την στιγμη που δηλωθηκε και γιουροπα,εχουμε καποιες ελπιδες να παιξει....δηλαδη εσυ ρε τυπε τον εχεις για "λιγο"?σαν μεταγραφη ,ακομα και τωρα ,ειναι τεραστιος....αλλο αν ειναι ενα πολυ μεγαλο στοιχημα!
Εγω αναφερω αυτα που εγραψες ΠΡΙν κλεισει και αυτα που γραφεις τωρα,κλασσικη παοκτσηδικη κωλοτουμπα.Φανταζομαι θα πας και στην υποδοχη αν το σκεφτεις και καπως καλυτερα :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παικτες οπως ο καμπιασσο ο εσσιεν και τωρα ο μπερμπαντοφ μονο με την παρουσια τους τιμουν την ελλαδα,,,αν παιξουν μπαλλα ακομα καλυτερα.. :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Φιλε μου καλε.Κανενας δεν μας τιμαει μονο με την παρουσια του,οταν τα τσεπωνουν αγρια εχεις απαιτησεις.Αν ηταν ετσι εφερνες τον χοντροροναλντο στα 40φευγα του.Και αυτος θα μας τιμουσε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παικτες οπως ο καμπιασσο ο εσσιεν και τωρα ο μπερμπαντοφ μονο με την παρουσια τους τιμουν την ελλαδα,,,αν παιξουν μπαλλα ακομα καλυτερα.. :rockon: :rockon: :rockon:
Και ο Πάμπλο Γκαρσία

http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20140111/gkarsia_1.png[/img[/URL]]

[img]http://olapaok.gr/podosfairo/Garcia/article2707566.ece/ALTERNATES/w620/pablo+garcia+odos.JPG

Είστε τραγικοί  :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εισαι ασχετος παντελως...η οδος παμπλο γκαρσια ηταν για μια μερα...ηταν για να τον τιμησει ο συνδεσμος που πηρε το ονομα του.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
ρεαλ και μιλαν επαιξε....ηρθε οταν ηταν 31 χρονων ο πουστογερος ο καμπιασσο ποσο χρονων ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και που ηρθε τι εκανε ρε λαγνε;
Ηρθε στο Χαριλάου και τον έπιασε απ'το λαιμό ο άλλος γκαρσια,έφαγε και τος ψηλές του..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Εγω αναφερω αυτα που εγραψες ΠΡΙν κλεισει και αυτα που γραφεις τωρα,κλασσικη παοκτσηδικη κωλοτουμπα.Φανταζομαι θα πας και στην υποδοχη αν το σκεφτεις και καπως καλυτερα :2funny: :2funny:
κλασσικος γκεμπελακος.....παραθετεις ενα κομματι μονο απο αυτα που εγραψα....καλος παπαρας κομπλεξικος....αντε λοιπον να στο κανω 50 αρικα.....ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΙ 2ΧΡΟΝΩΝ,ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ στην υποθεση αυτη.....Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ μενει να φανουν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΓΙΑΚΗ...
....ΤΟ τοπικο ρωταει και ανησυχει  ....ποτε θα του κανετε την τιμη?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Και που ηρθε τι εκανε ρε λαγνε;
Ηρθε στο Χαριλάου και τον έπιασε απ'το λαιμό ο άλλος γκαρσια,έφαγε και τος ψηλές του..
ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.705
Πόντοι
38.177
ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!

Ο δικός σου ο μπαμπάς μας είπες τι ειναι η πρεπει να στο θυμησω εγω;
Μη ξανακάνεις παράθεση σ'αυτα που γράφω,οπως δεν ασχολούμαι με την πάρτη σου μην ασχολείσαι μαζι μου.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κλασσικος γκεμπελακος.....παραθετεις ενα κομματι μονο απο αυτα που εγραψα....καλος παπαρας κομπλεξικος....αντε λοιπον να στο κανω 50 αρικα.....ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΙ 2ΧΡΟΝΩΝ,ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ στην υποθεση αυτη.....Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ μενει να φανουν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΓΙΑΚΗ...
....ΤΟ τοπικο ρωταει και ανησυχει  ....ποτε θα του κανετε την τιμη?
Ποσταρε το ξανα και δες τι εγραφες,εγω ειμαι κομπλεξικος η εσυ δεν ξερεις τι γραφεις?Αλλα οι τουμπες ειναι στο DNA σας...Εμαθα εκλεισες και θεση στην υποδοχη :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρεαλ και μιλαν επαιξε....ηρθε οταν ηταν 31 χρονων ο πουστογερος ο καμπιασσο ποσο χρονων ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είσαι χαζός η το παριστάνεις; Συγκρίνεις τον Καμπίασο με τον άμπαλο και τυχάρπαστο Πάμπλο Γκαρσία;

O Ραούλ Μπράβο είναι το ίδιο πράγμα σαν όνομα με τον Πάμπλο Γκαρσία

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Γκαρσια αν δεν εριχνε τις μπουνιες θα φευγε με τον Ζαγορακη ακομα.Τοτε που οι μπαουκτσηδες του τα ψελναν επειδη γκρινιαζε που δεν παιζει...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Είσαι χαζός η το παριστάνεις; Συγκρίνεις τον Καμπίασο με τον άμπαλο και τυχάρπαστο Πάμπλο Γκαρσία;

O Ραούλ Μπράβο είναι το ίδιο πράγμα σαν όνομα με τον Πάμπλο Γκαρσία
δεν με πιανεις  ο γκαρσια στα 30 ηρθε να παιξει μπαλλα ο καμπιασσο ηρθε να κολλησει ενσημα...το ιδιο ισυει στα 34 που ειναι ο μπερμπαντοφ καθρεπτης ειναι το γηπεδο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν με πιανεις  ο γκαρσια στα 30 ηρθε να παιξει μπαλλα ο καμπιασσο ηρθε να κολλησει ενσημα...το ιδιο ισυει στα 34 που ειναι ο μπερμπαντοφ καθρεπτης ειναι το γηπεδο
O Kαμπίασο πέρσυ έπαιξε 36 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λίγκ με την Λέστερ ο Γκαρσία που έπαιζε πριν έρθει; Παγκό στη Μούρθια που την έπεσε κατηγορία ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom