Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με 500.000 oύτε για τα τσικό δεν παίρνεις..Καταξοδεύτηκε ο Ρώσος
εδωσε 11 μυρια μετρητα για να ξεχρεωσει η παε....ο μελισσανιδης προτιμησε να ριξει γ εθνικη την κουλα... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Με 500.000 oύτε για τα τσικό δεν παίρνεις..Καταξοδεύτηκε ο Ρώσος
ο Ρώσος φίλε οτι μαλακία κανει την πληρώνει απο την Τσέπη του! Ο πιο Μάγκας προεδρας στην ιστορία του ΠΑΟΚ! :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όταν ρίχνεις την ομάδα για να παραγραφούν τα χρέη πρέπει να αλλάξεις και το ονομα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Βλέποντας το χθεσινο ματσ έχω να πω οτι αν ο ΠΑΟΚ ειχε εναν καλο σεντερ φορ μπροστα δεν προκειται να ειχε χασει και θα το γυρναγε το ματσ

ειναι μια καινουργια νεανικη ομαδα η οποια εχει αρκετες αδυναμιες λογω των μεγαλων αλλαγων στο ροστερ, ομως επιθετικα εμενα ο ΠΑΟΚ μου αρεσε

εγω νομιζω οτι αν υπαρξει υπομονη και οπωσδηποτε παρει καλο φορ θα παει καλυτερα η ομαδα

αυτα με τις βαθμολογιες ειναι συγκυριακά δε μου λεει τιποτα οτι εχει ενα βαθμο σε ενα μαραθωνιο πρωταθληματος ολα αλλαζουν

και ο παναθηναικος εχει 6 ποντους αλλα ειναι τραγικος μεχρι τωρα

γενικα απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα επιθετικα οι καλυτερες ομαδες ειναι ο ολυμπιακος και ο παοκ οι αλλοι 2 παο και αεκ επιθετικα δε βλεπονται

στα πλαισια του ελληνικου πρωταθληματος μιλαω παντα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.717
Πόντοι
10.326
Προς Καμπάλα ο Perreyra! :headbang: :headbang: :headbang:
Προς Εμας ο διεθνής ρουμάνος Σέντερ φορ Ciprian Marika! :rockon: :rockon: :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχει χειρότερο ποσοστό , ενας αγώνας μία γκέλα  :2funny:

μέχρι στιγμής οι μεταγραφές που εγιναν  ( σε αντικατάσταση άλλων  για να μην παρεξηγηθώ, τερματοφύλακας, αριστερό μπακ) δεν δικαιολογουν την απόκτηση τους και ειδικά για ρατς ότι τον αποζημιώσαμε κιόλας.
έχει γέλιο τώρα αν δανεισουμε περέιρα σε καμπάλα, πόσο θα δίνει να σκοράρει σε βάρος μας;
αν δεν κάνω λάθος, στην Ευρώπη δεν υπάρχουν οι ρήτρες να μην αγωνίζονται οι δανεικοι παίκτες στα μεταξύ τους παιχνίδια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα τακτοποιησε τα ματσακια με καμπαλα ο χοσαδας,μην ανησυχειτε.Ετσι θα τον εδινε τον αργεντινο ρε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ετσι τα καθαριζουν αυτα τα ματς αλαφουζε,εσυ ας εδινες δανεικο το Μπουρμπο! :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προς Καμπάλα ο Perreyra! :headbang: :headbang: :headbang:
Προς Εμας ο διεθνής ρουμάνος Σέντερ φορ Ciprian Marika! :rockon: :rockon: :rockon:
αν αποκτηθει όπως ακουστηκε ο μαρικά, καλυτερα να μην έρθει και δεν αναφέρομαι στην αγωνιστική του αξία.
Μιλάμε για παίκτη που περυσι δεν επαιξε λόγω τραυματισμών, οι τρεις τελευταίες του μεταγραφές ήταν ελευθερος χωρίς να δοθούν χρηματα ( σαλκε, χεταφε, κονια) και λεγεται  ότι θα δώσουμε 1 εκ ευρω στην ομαδα που τον απεκτησε ελευθερο και τώρα θελει να τον διωξει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom