travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εγω μιλησα για μελισσανιδη δεν μιλησα για ιβαν...για τον μελισσαν εχεις να πεις κατι;;;;;;;;
Αδιάφορος μου είναι,δεν ασχολούμαι με σκουπίδια τύπε μόνο με την ομάδα μου.Το Αεκάκι θα πάρει πρωτάθλημα τελικά η ο Παναθηναικός διάλεξε; H Άεκ ζήτημα είναι άμα βγεί πλέυ ώχ...εγω μιλησα για μελισσανιδη δεν μιλησα για ιβαν...για τον μελισσαν εχεις να πεις κατι;;;;;;;;
Kαλά άλλαξε πλευρό και πέρσυ για σένα είχε παραπάνω πιθανότητες να πάρει ο Μπάουγκ το πρωτάθλημα το ξέχασες; Και στο τέλος πάλι περίπατο κάναμε και πάλι ο Μαριδάκης σας έφταιγε άμα δεν αλλάξετε μυαλά οι αλλόθρησκοι θα πάρετε πρωτάθλημα σε 150 χρόνιατο αεκακι οπως και η γρια θα σου κοψει βαθμους...για μενα ο βαζελος εχει περισοτερες πιθανοτητες την δεδομενη χρονικη στιγμη..
. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές, έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας».![]()
Α ρε αγγελε,
δεν είναι η δουλειά του αυτη, για αυτο ειδικά τώρα προσέλαβε τον αρνεσεν .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα και ο προεδρας μέγας Αμπαλος αλλά![]()
![]()
![]()
. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές, έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας».![]()
Α ρε αγγελε,
Και τώρα που έφυγε ο Αναστασιάδης πήρε παίκτες ο Μπάουγκ. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές, έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας».![]()
Α ρε αγγελε,
αντε ρε καριολη να συμφωνησω μαζι σου... ευκολο να ριχνεις ευθυνες μπαοκιαΚαι τώρα που έφυγε ο Αναστασιάδης πήρε παίκτες ο Μπάουγκ![]()
τον τσανδαρακο τον δωσατε δανεικό ή προλαβαίνουμε;Και τώρα που έφυγε ο Αναστασιάδης πήρε παίκτες ο Μπάουγκ![]()
γιατι δεν σκεφτεσαι κατι απλο;;;;;;;;;;διωχνουν εναν καλ παικτη προς γνωση και συμορφωση των υπολοιπων...ΤΟν περέιρα πολυ ευκολα δεν τον αφηνουν ελεύθερο;
Ή δεν τον υπολογίζουν καθόλου αγωνιστικά, που μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έχει και σχετικά μικρό συμβόλαιο, ή δημιουργούν κακό προηγούμενο για παίκτες που θέλουν να φύγουν.
δηλαδή περιμένουμε να συμμορφωθουν και οι νομποα, Λούκας;ΤΟν περέιρα πολυ ευκολα δεν τον αφηνουν ελεύθερο;
Ή δεν τον υπολογίζουν καθόλου αγωνιστικά, που μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έχει και σχετικά μικρό συμβόλαιο, ή δημιουργούν κακό προηγούμενο για παίκτες που θέλουν να φύγουν.
ΤΟν περέιρα πολυ ευκολα δεν τον αφηνουν ελεύθερο;
O Mαντούρο φοβάται μην πάθει τίποτα η καρδιά του τύπε γιαυτό είναι ήπιων τόνωνδηλαδή περιμένουμε να συμμορφωθουν και οι νομποα, Λούκας;
Μόνο ο 14 και ο μαντουρο είναι καλά παιδιά και δεν δημιουργούν προβληματα
Όλη η σαβούρα σε εσάς θα έρθειτο βλεπω να ερχεται σε εμας τυπε πακετο με τον Αμπντουν να δερνονται στα αποδυτηρια :S :S :S