Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω μιλησα για μελισσανιδη δεν μιλησα για ιβαν...για τον μελισσαν εχεις να πεις κατι;;;;;;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω μιλησα για μελισσανιδη δεν μιλησα για ιβαν...για τον μελισσαν εχεις να πεις κατι;;;;;;;;
Αδιάφορος μου είναι,δεν ασχολούμαι με σκουπίδια τύπε μόνο με την ομάδα μου.Το Αεκάκι θα πάρει πρωτάθλημα τελικά η ο Παναθηναικός διάλεξε; H Άεκ ζήτημα είναι άμα βγεί πλέυ ώχ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
το αεκακι οπως και η γρια θα σου κοψει βαθμους...για μενα ο βαζελος εχει περισοτερες πιθανοτητες την δεδομενη χρονικη στιγμη..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το αεκακι οπως και η γρια θα σου κοψει βαθμους...για μενα ο βαζελος εχει περισοτερες πιθανοτητες την δεδομενη χρονικη στιγμη..
Kαλά άλλαξε πλευρό και πέρσυ για σένα είχε παραπάνω πιθανότητες να πάρει ο Μπάουγκ το πρωτάθλημα το ξέχασες; Και στο τέλος πάλι περίπατο κάναμε και πάλι ο Μαριδάκης σας έφταιγε άμα δεν αλλάξετε μυαλά οι αλλόθρησκοι θα πάρετε πρωτάθλημα σε 150 χρόνια :orchestra:

Τώρα που θα φέρουμε ακόμα 2 παικταράδες εμείς και ο βάζελος θα περιμένει από τον 45άρη Εσιέν να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά σαν εσάς πέρσυ με τον καρδιοπαθή Μαντούρο να δω τι θα λες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θες να ποστάρω τα ποστ πέρσυ που έλεγα ότι είναι καρδιοπαθής όταν τον πήρατε και εσείς εκεί τον χαβά σας λέγατε ότι θα παίξει μπαλάρα ; :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα μας κόψει βαθμούς το Αεκάκι

http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2015/02/olympiakos-aek-570.jpg[/img[/URL]]

Ενώ εσείς οι αλλόθρησκοι που θα τρώτε 4άρες άπο Ξάνθες Λεβαδειακούς Aτρόμητους και Πανθρακικούς θα πάρετε πρωτάθλημα;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Ρε Tudor ποτε θα βγεις να πεις οτι εχεις Σαρδέλες Ναουμε! :rockon: :rockon: :rockon:
Μετα θα είναι αργά...... :orchestra:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.footballfigure.co.uk/images/maduro.jpg[/img[/URL]]

;D

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές,  έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας». :kneel: :kneel:
Α ρε αγγελε,

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές,  έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας». :kneel: :kneel:
Α ρε αγγελε,
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα και ο προεδρας μέγας Αμπαλος αλλά  :kneel: :kneel: :kneel:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα και ο προεδρας μέγας Αμπαλος αλλά  :kneel: :kneel: :kneel:
δεν είναι η δουλειά του αυτη, για αυτο ειδικά τώρα προσέλαβε τον αρνεσεν .
Αλλα είναι τα κολλήματα του, που τα πληρώνει η ομάδα και ματώνει η τσεπη του.
Οσο για τον Άγγελο, πέρα απο χαβαλε, ο άνθρωπος πρέπει να είχε φτάσει σε άλλο επίπεδο, όντως πίστευε ότι η Παναγια θα μας ...τα εδινε από πάνω  :think: :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
. Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές,  έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας». :kneel: :kneel:
Α ρε αγγελε,

τι θεουλης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Α ρε αγγελε,
Και τώρα που έφυγε ο Αναστασιάδης πήρε παίκτες ο Μπάουγκ :rockon:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΤΟν περέιρα πολυ ευκολα δεν τον αφηνουν ελεύθερο;
Ή δεν τον υπολογίζουν καθόλου αγωνιστικά, που μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έχει και σχετικά μικρό συμβόλαιο, ή δημιουργούν κακό προηγούμενο για παίκτες που θέλουν να φύγουν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ή δεν τον υπολογίζουν καθόλου αγωνιστικά, που μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έχει και σχετικά μικρό συμβόλαιο, ή δημιουργούν κακό προηγούμενο για παίκτες που θέλουν να φύγουν.
γιατι δεν σκεφτεσαι κατι απλο;;;;;;;;;;διωχνουν εναν καλ παικτη προς γνωση και συμορφωση των υπολοιπων... :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή περιμένουμε να συμμορφωθουν και οι νομποα, Λούκας;  :headbang:
Μόνο ο 14 και ο μαντουρο είναι καλά παιδιά και δεν δημιουργούν προβληματα :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

το βλεπω να ερχεται σε εμας τυπε πακετο με τον Αμπντουν να δερνονται στα αποδυτηρια  :S :S :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δηλαδή περιμένουμε να συμμορφωθουν και οι νομποα, Λούκας;  :headbang:
Μόνο ο 14 και ο μαντουρο είναι καλά παιδιά και δεν δημιουργούν προβληματα :headbang:
O Mαντούρο φοβάται μην πάθει τίποτα η καρδιά του τύπε γιαυτό είναι ήπιων τόνων :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom