travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
σε προσωπικο επιπεδο οταν φτανω να συζητω τα αυτονοητα ...σταματαω και να ασχολουμαι... :S :S :S :S
...εσεις λιγο δυσκολο να γελασετε ,γιατι τον εχετε ακομα στο στομα.....κερδιστε μας πρωτα και μετα.... ;)Θα πέσει πολύ γέλιο με τον Πάοκ το καλοκαίρι στα προκριματικά του παρακατιανού europa league
Οι οπαδοί του Αστέρα πάντως εχθές φώναζαν ότι είστε οι καλύτεροι πελάτες τους!...εσεις λιγο δυσκολο να γελασετε ,γιατι τον εχετε ακομα στο στομα.....κερδιστε μας πρωτα και μετα.... ;)
...ΑΝΤΕ να στο ξαναγραψω....οσο τον εχεις στο στομα ,ΤΟΥΜΠΕΚΙ...ΜΕ τη πουτσα στο λαρυγγα δεν πρεπει να μιλας ...βεβαιως ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ,εχουν καθε δικαιωμα να με δειχνουν και να με περιγελουν....εσεις ΟΧΙ....Οι οπαδοί του Αστέρα πάντως εχθές φώναζαν ότι είστε οι καλύτεροι πελάτες τους!
Εμείς λίγες φορές σας έχουμε νικήσει;
Ξεχνάς την 5άρα με τις 8 πάσες που σε χάσατε το τόπι Ρίμπο-Ζιοβάνι-Νέρι και τις 3άρες;
Πελάτες μια ζωή!
ΟΚ ,ό,τι πεις.Ποιούς ίδιους πόντους ρε τύπε; Τα τελευταία 5 χρόνια οι πόντοι μας ειναι 62.300 και εσείς 40.800
Ούτε στους 32 του europa δεν πάτε
Ορίστε :
Εγώ δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο πήρε κόκκινη ο Αθανασιάδης
23 νοματαίοι στο γήπεδο![]()
![]()
![]()
Λαγνε Μια Μολδαβία Μέσα Ιουλίου δεν με χαλάει!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι στην Μαύρη λίστα του Αρνεσεν ο 15-1!!!
Διότι κανει πολλές δουλείες και εχθες τον είδε να περνάει πλακάκια!![]()
έχω εύκαιρη την φανέλα του!Βρες το τηλεφωνο του,τον θελω για συνεργασια![]()
Δεν είναι στην Μαύρη λίστα του Αρνεσεν ο 15-1!!!
Διότι κανει πολλές δουλείες και εχθες τον είδε να περνάει πλακάκια!![]()
κλείσανε τον τιτανομεγιστο Χαριση που έχει πρότυπο τον Σταυρό Τσουκαλά!Ξαδερφε καναν παιχτη να φερετε και ασε τον 15-1 να ξεβουλωνει τα φρεατια
Αυτα λεγονται Αυγουστο μηνα ρε μπουχο,χαλας τη σειρα!κλείσανε τον τιτανομεγιστο Χαριση που έχει πρότυπο τον Σταυρό Τσουκαλά!
Ρε ξαδερφε κάτσε να δουμε ποιος θα είναι προπονητης! Παρεπιμτωντος κλείνει άμεσα!
Θα εξηγηθουμε απο την αρχή με αυτους που θα φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος" ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ"![]()
![]()
![]()
σωστα λεει ο τυπος. αυγουστο μηνα παμε για τιτλο, οκτωβρη αλλαζουμε προπονητη, δεκεμβρη ειμαστε 15 ποντους από τον γαυρο. τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη. οσο υπαρχει ο καρκινος που ονομάζεται ''οπαδοι του ΠΑΟΚ'', η ομαδα δεν βλεπει τιτλο ουτε σε 100 χρονια. Ουτε προπονητης ουτε παικτες στεριωνουν...Αυτα λεγονται Αυγουστο μηνα ρε μπουχο,χαλας τη σειρα!
σωστα λεει ο τυπος. αυγουστο μηνα παμε για τιτλο, οκτωβρη αλλαζουμε προπονητη, δεκεμβρη ειμαστε 15 ποντους από τον γαυρο. τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη. οσο υπαρχει ο καρκινος που ονομάζεται ''οπαδοι του ΠΑΟΚ'', η ομαδα δεν βλεπει τιτλο ουτε σε 100 χρονια. Ουτε προπονητης ουτε παικτες στεριωνουν...
έχω εύκαιρη την φανέλα του!την θες?
![]()
![]()
![]()