Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι την πειραξε την Στεφανια ο πανυγηρισμος του Καραμανου?Αφου κι αυτη ετσι δεν πανηγυριζει?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
προσεξε μην πνιγεις απο το πολυ σπερμα...αντε να δουμε τι μεταγραφες θα κανει ο τουιτερακιας για να πατε ομιλους τσου-λου..... :2funny: :2funny:
Τραβελογλυφοκωλάκια,πάλι 3ος θα έρθεις του χρόνου..... ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Τραβελογλυφοκωλάκια,πάλι 3ος θα έρθεις του χρόνου..... ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-*
καλα του χρονου αυτη την εποχη εδω θα ειμαστε.....πανε με ατζακουν και νινη να μπεις ομιλους...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ελπίζω να μην νικήσετε και μεθαύριο να πάει ομίλους απευθείας ο Αστέρας !

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ειναι το εξης καμια ομαδα που παιζει στα πλει οχ δεν ειναι καλυτερη απο τον ΠΑΟΚ απλα εμεις πιασαμε πατο....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Θα βάλει ο καραφλο-τουίτυς....φτά-λε... :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi:
παντως ο ιβαν με 11 μυρια στην εφορια και τον αρνεσεν τεχνικο διευθυντη δειχνει διαθετιμενος να βαλλει αρκετα...αληθεια ποσα χρωστατε στο δημοσιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παντως ο ιβαν με 11 μυρια στην εφορια και τον αρνεσεν τεχνικο διευθυντη δειχνει διαθετιμενος να βαλλει αρκετα...αληθεια ποσα χρωστατε στο δημοσιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν ξέρω πόσα χρωστάμε,αλλά ξέρω ότι με τη νοοτροπία του Ιβανοκεφάλα...δεν πας πουθενά!
Βλέπω τον Άρνεσεν μέχρι την παρέλαση να την έχει κάνει,άντε το πολύ Χριστούγεννα.... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ειναι το εξης καμια ομαδα που παιζει στα πλει οχ δεν ειναι καλυτερη απο τον ΠΑΟΚ απλα εμεις πιασαμε πατο....
Βαζελος και Αστερας ειναι καλυτερες ομαδες ΦΕΤΟΣ απο εσας.Του χρονου αν οντως δωσει 20 μυρια ο Ιβαν στον Αρνεσεν,θα φτιαξει πολυ δυνατη ομαδα,ειναι γατα ο δανος.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Δεν ξέρω πόσα χρωστάμε,αλλά ξέρω ότι με τη νοοτροπία του Ιβανοκεφάλα...δεν πας πουθενά!
Βλέπω τον Άρνεσεν μέχρι την παρέλαση να την έχει κάνει,άντε το πολύ Χριστούγεννα.... ;)
ιδομεν :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Βαζελος και Αστερας ειναι καλυτερες ομαδες ΦΕΤΟΣ απο εσας.Του χρονου αν οντως δωσει 20 μυρια ο Ιβαν στον Αρνεσεν,θα φτιαξει πολυ δυνατη ομαδα,ειναι γατα ο δανος.
καλως τον.... :grin: :grin: :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.673
Πόντοι
1.406
στις αρχες της χρονιας θυμαμαι οτι φοβοντουσαν μην πεσουν κατηγορια παντως  :grin:
Οχι μαν βασικα εσυ μας ριχνεις κατηγορια δυο χρονια τωρα(μαλλον θα εψαχνες παρεα ειχες λιγο μοναξια εκει που ησουν)αλλα δεν σου καθισε,οσο για τα λεφτα που χρωσταμε στην εφορια που λεει ο λαγνος...εναν Εσιεν τον φεραμε μια φορα παρα τα χρεη(ο οποιος δεν ερχοτανε με τιποτα ετσι τι Καταρ θα πηγαινε τι αμερικη τι στο φεγγαρι).Λιγο σιωπη και περισυλλογη τωρα παιδια δεν ειναι κακο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο Σαββιδης σπρωχνει χρημα,και αργα η γρηγορα θα κανει ομαδα ο ΠΑΟΚ.Και μακαρι,να γινει δυνατος και αυτος
οπως και οι αλλοι δυο,να βλεπουμε δυνατο πρωταθλημα και ωραια ματσακια.Και οι ομαδες να γινουν 14.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom