redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα κοιμηθεί στο σπιτάκι του σκύλου το βράδυ τύπε χεχετον βλεπω τον λαγνο αστεγο σημερα....
γεια σου ρε ρεντ παικταρα
Θα κοιμηθεί στο σπιτάκι του σκύλου το βράδυ τύπε χεχετον βλεπω τον λαγνο αστεγο σημερα....
γεια σου ρε ρεντ παικταρα
Ο Αθανασιάδης τι καραγκιοζιλίκια έκανε πάλι;
Τραβελογλυφοκωλάκια,πάλι 3ος θα έρθεις του χρόνου..... ;) ;) ;)προσεξε μην πνιγεις απο το πολυ σπερμα...αντε να δουμε τι μεταγραφες θα κανει ο τουιτερακιας για να πατε ομιλους τσου-λου.....![]()
![]()
θα κοιμηθω ηρεμος ...ολα καλα..Θα κοιμηθεί στο σπιτάκι του σκύλου το βράδυ τύπε χεχε
καλα του χρονου αυτη την εποχη εδω θα ειμαστε.....πανε με ατζακουν και νινη να μπεις ομιλους...Τραβελογλυφοκωλάκια,πάλι 3ος θα έρθεις του χρόνου..... ;) ;) ;)![]()
![]()
:-* :-* :-*
Θα βάλει ο καραφλο-τουίτυς....φτά-λε...καλα του χρονου αυτη την εποχη εδω θα ειμαστε.....πανε με ατζακουν και νινη να μπεις ομιλους...
Τραβελογλυφοκωλάκια,πάλι 3ος θα έρθεις του χρόνου..... ;) ;) ;)![]()
![]()
:-* :-* :-*
παντως ο ιβαν με 11 μυρια στην εφορια και τον αρνεσεν τεχνικο διευθυντη δειχνει διαθετιμενος να βαλλει αρκετα...αληθεια ποσα χρωστατε στο δημοσιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θα βάλει ο καραφλο-τουίτυς....φτά-λε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πανυγηριζουν απο τωρα οι βαζελοι για του χρονου που θα ειναι δευτεροικαι ο δευτερος ποιος θα ειναι τυπε?![]()
πανυγηριζουν απο τωρα οι βαζελοι για του χρονου που θα ειναι δευτεροι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξυσε τα αρχιδια σου με κασμα...τεσπα..... :S :Sστις αρχες της χρονιας θυμαμαι οτι φοβοντουσαν μην πεσουν κατηγορια παντως![]()
Δεν ξέρω πόσα χρωστάμε,αλλά ξέρω ότι με τη νοοτροπία του Ιβανοκεφάλα...δεν πας πουθενά!παντως ο ιβαν με 11 μυρια στην εφορια και τον αρνεσεν τεχνικο διευθυντη δειχνει διαθετιμενος να βαλλει αρκετα...αληθεια ποσα χρωστατε στο δημοσιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βαζελος και Αστερας ειναι καλυτερες ομαδες ΦΕΤΟΣ απο εσας.Του χρονου αν οντως δωσει 20 μυρια ο Ιβαν στον Αρνεσεν,θα φτιαξει πολυ δυνατη ομαδα,ειναι γατα ο δανος.αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ειναι το εξης καμια ομαδα που παιζει στα πλει οχ δεν ειναι καλυτερη απο τον ΠΑΟΚ απλα εμεις πιασαμε πατο....
ιδομενΔεν ξέρω πόσα χρωστάμε,αλλά ξέρω ότι με τη νοοτροπία του Ιβανοκεφάλα...δεν πας πουθενά!
Βλέπω τον Άρνεσεν μέχρι την παρέλαση να την έχει κάνει,άντε το πολύ Χριστούγεννα.... ;)
καλως τον....Βαζελος και Αστερας ειναι καλυτερες ομαδες ΦΕΤΟΣ απο εσας.Του χρονου αν οντως δωσει 20 μυρια ο Ιβαν στον Αρνεσεν,θα φτιαξει πολυ δυνατη ομαδα,ειναι γατα ο δανος.
Οχι μαν βασικα εσυ μας ριχνεις κατηγορια δυο χρονια τωρα(μαλλον θα εψαχνες παρεα ειχες λιγο μοναξια εκει που ησουν)αλλα δεν σου καθισε,οσο για τα λεφτα που χρωσταμε στην εφορια που λεει ο λαγνος...εναν Εσιεν τον φεραμε μια φορα παρα τα χρεη(ο οποιος δεν ερχοτανε με τιποτα ετσι τι Καταρ θα πηγαινε τι αμερικη τι στο φεγγαρι).Λιγο σιωπη και περισυλλογη τωρα παιδια δεν ειναι κακοστις αρχες της χρονιας θυμαμαι οτι φοβοντουσαν μην πεσουν κατηγορια παντως![]()
Ο Σαββιδης σπρωχνει χρημα,και αργα η γρηγορα θα κανει ομαδα ο ΠΑΟΚ.Και μακαρι,να γινει δυνατος και αυτοςΔεν ξέρω πόσα χρωστάμε,αλλά ξέρω ότι με τη νοοτροπία του Ιβανοκεφάλα...δεν πας πουθενά!
Βλέπω τον Άρνεσεν μέχρι την παρέλαση να την έχει κάνει,άντε το πολύ Χριστούγεννα.... ;)