Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
ΑΕΚ δεν γινεσαι αδελφε,γεννιεσαι,αυτη ειναι η διαφορα μας απο τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες.Εσυ πως υπαρχεις δηλαδη σαν ομαδα για πες μου να γελασω.Στο ποδοσφαιρο περισσοτερους τιτλους,στο μπασκετ το ιδιο,εισητηρια περισσοτερα απο εσας και στα 2 αθληματα...εκτος και αν πιστευεις και εσυ οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ξεπερασαν τους της ΑΕΚ επειδη...πηρατε νταμπλ στο Βολει..
Το ότι είμαστε πλέον περισσότεροι από εσάς είναι βέβαιο. Άσε τώρα τα μεγαλόστομα "Α.Ε.Κ. γεννιέσαι και δε γίνεσαι" και τρίχες κατσαρές, το ξέρεις πολύ καλά ότι ένα παιδί που γεννιέται εκτός Νέας Φιλαδέλφειας μη βλέποντας πουθενά πλέον την ομάδα σου είναι απίθανο να γίνει αεκτζής. Κι εγώ Αθηναίος είμαι κι έγινα παοκτζής με πατέρα γάβρο αλλά αυτό το 1994 λόγω μπάσκετ που ο Π.Α.Ο.Κ. τότε μεσουρανούσε κι έβλεπα μαγεμένος τα παιχνίδια και την κερκίδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλαί. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα δεν είναι ιστορικοί για να τους ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα που είχες πάρει τη δεκαετία του '70, αυτό που βλέπουν είναι έναν Π.Α.Ο.Κ. με διακριτή πορεία σε όλα τα αθλήματα - κάτι πολύ σημαντικό - ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και στο βόλλευ και τα μικρότερα σπορ και απ' αυτό κρίνουν. Αντ' αυτού εσύ Β' Εθνική στην μπάλα, Α2 μέχρι προσφάτως στο μπάσκετ, Β' κατηγορία στα υπόλοιπα αθλήματα πλην χάντμπολ. Οι τίτλοι σου έχουν πλέον τόση σημασία, όση το πρωτάθλημα της Λάρισας το 1988.