Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
ΑΕΚ δεν γινεσαι αδελφε,γεννιεσαι,αυτη ειναι η διαφορα μας απο τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες.Εσυ πως υπαρχεις δηλαδη σαν ομαδα για πες μου να γελασω.Στο ποδοσφαιρο περισσοτερους τιτλους,στο μπασκετ το ιδιο,εισητηρια περισσοτερα απο εσας και στα 2 αθληματα...εκτος και αν πιστευεις και εσυ οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ξεπερασαν τους της ΑΕΚ επειδη...πηρατε νταμπλ στο Βολει..

Το ότι είμαστε πλέον περισσότεροι από εσάς είναι βέβαιο. Άσε τώρα τα μεγαλόστομα "Α.Ε.Κ. γεννιέσαι και δε γίνεσαι" και τρίχες κατσαρές, το ξέρεις πολύ καλά ότι ένα παιδί που γεννιέται εκτός Νέας Φιλαδέλφειας μη βλέποντας πουθενά πλέον την ομάδα σου είναι απίθανο να γίνει αεκτζής. Κι εγώ Αθηναίος είμαι κι έγινα παοκτζής με πατέρα γάβρο αλλά αυτό το 1994 λόγω μπάσκετ που ο Π.Α.Ο.Κ. τότε μεσουρανούσε κι έβλεπα μαγεμένος τα παιχνίδια και την κερκίδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλαί. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα δεν είναι ιστορικοί για να τους ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα που είχες πάρει τη δεκαετία του '70, αυτό που βλέπουν είναι έναν Π.Α.Ο.Κ. με διακριτή πορεία σε όλα τα αθλήματα - κάτι πολύ σημαντικό - ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και στο βόλλευ και τα μικρότερα σπορ και απ' αυτό κρίνουν. Αντ' αυτού εσύ Β' Εθνική στην μπάλα, Α2 μέχρι προσφάτως στο μπάσκετ, Β' κατηγορία στα υπόλοιπα αθλήματα πλην χάντμπολ. Οι τίτλοι σου έχουν πλέον τόση σημασία, όση το πρωτάθλημα της Λάρισας το 1988.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μελισσανίδης και Αλαφούζος...η ντροπή των προέδρων!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το ότι είμαστε πλέον περισσότεροι από εσάς είναι βέβαιο. Άσε τώρα τα μεγαλόστομα "Α.Ε.Κ. γεννιέσαι και δε γίνεσαι" και τρίχες κατσαρές, το ξέρεις πολύ καλά ότι ένα παιδί που γεννιέται εκτός Νέας Φιλαδέλφειας μη βλέποντας πουθενά πλέον την ομάδα σου είναι απίθανο να γίνει αεκτζής. Κι εγώ Αθηναίος είμαι κι έγινα παοκτζής με πατέρα γάβρο αλλά αυτό το 1994 λόγω μπάσκετ που ο Π.Α.Ο.Κ. τότε μεσουρανούσε κι έβλεπα μαγεμένος τα παιχνίδια και την κερκίδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλαί. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα δεν είναι ιστορικοί για να τους ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα που είχες πάρει τη δεκαετία του '70, αυτό που βλέπουν είναι έναν Π.Α.Ο.Κ. με διακριτή πορεία σε όλα τα αθλήματα - κάτι πολύ σημαντικό - ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και στο βόλλευ και τα μικρότερα αθλήματα και απ' αυτό κρίνουν.

εισαι ηρωας παντως που εισαι αθηναιος ΠΑΟΚτζης  :grin:
εγω συμπαθω τον ΠΑΟΚ οπως καθε ομαδα που εχει δικεφαλο αετο και ειναι προσφυγικη  :wanker: :wanker: :wanker:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εισαι αρχοντας  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
επιτελους και αλλος που τα λεει γιατι μονος μου ημουνα εδω μεσα  :hi:

Γεννημένος Αθήνα...Χαϊδάρι. Μέχρι τα 14, μετά ήρθα Θεσσαλονίκη!
Α.Ε.Κ απο κούνια, με το που ξαναείδα τον τίγρη τα παράτησα!
Παράτησε την ομάδα στα δύσκολα, χρεώναν την ομάδα καμια 200αρα μύρια και αυτός έξυνε τα παπάρια του και κάπνιζε πούρα στην κερκίδα και μετά τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα που μας έριξε στην Γ Εθνική...μας αξίζει ότι πάθαμε και μας αξίζουν και χειρότερα!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παράτησε την ομάδα στα δύσκολα, χρεώναν την ομάδα καμια 200αρα μύρια και αυτός έξυνε τα παπάρια του και κάπνιζε πούρα στην κερκίδα και μετά τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα που μας έριξε στην Γ Εθνική...μας αξίζει ότι πάθαμε και μας αξίζουν και χειρότερα!

ετσι  :hi: :hi: :hi:
οτι γαμησι τρωμε μας αξιζει και με το παραπανω γιατι ειμαστε γατακια και εχουμε μαθει να χαιρομαστε με οτι ξεροκοματα μας πετανε και με απατεωνες αληταραδες προεδρους οταν δεν το παιζουμε ανετιλα και ανωτεριλα που κουπες μονο παγωτο παιρνουμε καθε καλοκαιρι...αφου σας αρεσουνε τα σκατα μαλακες φατε τα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το ότι είμαστε πλέον περισσότεροι από εσάς είναι βέβαιο. Άσε τώρα τα μεγαλόστομα "Α.Ε.Κ. γεννιέσαι και δε γίνεσαι" και τρίχες κατσαρές, το ξέρεις πολύ καλά ότι ένα παιδί που γεννιέται εκτός Νέας Φιλαδέλφειας μη βλέποντας πουθενά πλέον την ομάδα σου είναι απίθανο να γίνει αεκτζής. Κι εγώ Αθηναίος είμαι κι έγινα παοκτζής με πατέρα γάβρο αλλά αυτό το 1994 λόγω μπάσκετ που ο Π.Α.Ο.Κ. τότε μεσουρανούσε κι έβλεπα μαγεμένος τα παιχνίδια και την κερκίδα του Π.Α.Ο.Κ. στο Παλαί. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα δεν είναι ιστορικοί για να τους ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα που είχες πάρει τη δεκαετία του '70, αυτό που βλέπουν είναι έναν Π.Α.Ο.Κ. με διακριτή πορεία σε όλα τα αθλήματα - κάτι πολύ σημαντικό - ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και στο βόλλευ και τα μικρότερα σπορ και απ' αυτό κρίνουν. Αντ' αυτού εσύ Β' Εθνική στην μπάλα, Α2 μέχρι προσφάτως στο μπάσκετ, Β' κατηγορία στα υπόλοιπα αθλήματα πλην χάντμπολ. Οι τίτλοι σου έχουν πλέον τόση σημασία, όση το πρωτάθλημα της Λάρισας το 1988.
Ρε αδελφε αυτο που λες ειναι βλακωδες,με την δικη σου λογικη θα επρεπε το 98% της Ελλαδας να ηταν γαυροι.Και σου ξαναλεω πες μου τα διαρκειας σου,τις τελευταιες χρονιες που η ΑΕΚ ειναι διαλυμενη,δεν σου λεω πριν γιατι θα πεσει γελιο.Πες μου τα εισητηρια σου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Επιτέλους ένας αξιοπρεπής αεκτζής που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Βλέπεις σήμερα μέχρι και μέλη της ορίτζιναλ που κάποτε ήταν αξιοπρεπέστατοι να αποθεώνουν τον τίγρη της αλητείας και της λαμογιάς, αυτόν που έκανε την κομπίνα με τα πετρέλαια, είχε δικηγόρο του το Μιχαλόλια (για όσους γνωρίζουν) και στέλνει τώρα μπράβους για να ξυλοκοπήσουν τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την επικείμενη καταπάτηση του άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια, καμιά αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμός στο βωμό του να ξαναδούν έναν τίτλο. Κάτοικοι Νέας Φιλαδέλφειας και λένε "δεν πειράζει μωρέ, ας καταπατηθεί ένα μεγάλο κομμάτι του άλσους προκειμένου να κάνει ο τίγρης την μπίζνα του γιατί αλλιώς δε θα φτιάξει το γήπεδο". λες και δεν μπορεί να κάνει απλά το γήπεδο χωρίς μαγαζιά και εμπορικά κέντρα βλέπεις...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ετσι  :hi: :hi: :hi:
οτι γαμησι τρωμε μας αξιζει και με το παραπανω γιατι ειμαστε γατακια και εχουμε μαθει να χαιρομαστε με οτι ξεροκοματα μας πετανε και με απατεωνες αληταραδες προεδρους οταν δεν το παιζουμε ανετιλα και ανωτεριλα που κουπες μονο παγωτο παιρνουμε καθε καλοκαιρι...αφου σας αρεσουνε τα σκατα μαλακες φατε τα....

Αυτο που μου γυρίζει το μυαλό είναι ότι στην Α εθνική θα παίξουμε με σύνεση, δεν θα ξοδεψουμε αλόγιστα!
Λες και παίζει η ομάδα στην Αγγλία που θα έχει ένα πενταετές πλάνο για να βγάλει κάπου!
Το δεν βάζω φράγκο γιατί δεν έχω η γιατί δεν γουστάρω έγινε σύνεση τώρα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και ποια ηταν η αλλη λυση αδελφε εκτος του Μελισσανιδη.Να παιξουμε Β εθνικη χωρις αδειοδοτηση παλι,να πεσουμε Γ εθνικη με ολα τα χρεη;Τι αλλη λυση υπηρχε για πες..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτο που μου γυρίζει το μυαλό είναι ότι στην Α εθνική θα παίξουμε με σύνεση, δεν θα ξοδεψουμε αλόγιστα!
Λες και παίζει η ομάδα στην Αγγλία που θα έχει ένα πενταετές πλάνο για να βγάλει κάπου!

:rockon: :rockon: :rockon:
Το δεν βαζω φραγκο και ειμαι κουμπαρας εγινε "εξυπνες μεταγραφες" και "μαγκια του τιγρη που βρισκει λαβρακια" απο τους αγορασμενους "δημοσιογραφους" και τους οπαδους του πιτογυρου...και δωστου πωπω τι ομαδαρα εχουμε στην β και πλατελλα τρελανε τους ολους...ζωα, μοσχαρια  :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω σας τα ελεγα οτι δεν προκειται να πεσει χρημα και μην κανετε ονειρα για πρωταθληματα..
Αυτο που τον ενδιαφερει τον τιγρη ειναι το γηπεδο και το μαρουλι που θα ρεει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Ρε αδελφε αυτο που λες ειναι βλακωδες,με την δικη σου λογικη θα επρεπε το 98% της Ελλαδας να ηταν γαυροι.Και σου ξαναλεω πες μου τα διαρκειας σου,τις τελευταιες χρονιες που η ΑΕΚ ειναι διαλυμενη,δεν σου λεω πριν γιατι θα πεσει γελιο.Πες μου τα εισητηρια σου.

Δεν κατάλαβες, σε μερικά χρόνια ΘΑ ΕΙΝΑΙ αν όχι το 98%, σίγουρα όμως το 50% γάβροι. Το μόνο που φέρνει μια ισορροπία είναι οι οικογένειες και οι πατεράδες που "βαφτίζουν" από μικρά τα παιδιά τους παοκτζήδες, αεκτζήδες, βάζελους, αλλιώς κλάφ' τα. Και ας μη μιλήσω για τα νούμερα του μέλλοντος όσον αφορά Άρη και Ηρακλή. Σχετικά με το άλλο που λες για λαό, διαρκείας κ.λπ., είναι αστείο ακόμα και να το συζητήσω. Σας έπιασε το φιλότιμο απ' τη στιγμή που πέσατε επειδή καταλάβατε ότι Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. και κάνατε ντου στα διαρκείας και κάτι έγινε. Μέχρι και την τελευταία χρονιά πριν πέσετε το Ο.Α.Κ.Α. ήταν νεκροταφείο, μόνο οικογένειες και παππούδες πήγαιναν να δουν ματς.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και ποια ηταν η αλλη λυση αδελφε εκτος του Μελισσανιδη.Να παιξουμε Β εθνικη χωρις αδειοδοτηση παλι,να πεσουμε Γ εθνικη με ολα τα χρεη;Τι αλλη λυση υπηρχε για πες..

Να ερχόταν όταν μπήκαμε στο 44, να ερχόταν να βάλει μια τάξη πριν τον Αβραμίδη.
Ευκαιρίες να έρθει είχε πολλές αλλά διάλεξε την πιο εύκολη, τα παιχνίδια με τους γαργαλιανους κατω τραχανοπλαγιας θα μείνουν σαν μαύρη κηλίδα στην ιστορία και δεν θα ξεχαστεί πότε!!!
Και φυσικά με το που ήρθε πήρε τον Μπαγεβιτς, τον Μπάγεβιτς...ποιον? Τον Μπάγεβιτς!!!
Με ρωτάει ο μεγάλος μου ο γιος που έχουμε γυρίσει ολη την Αγγλία στα γήπεδα καθε σ.κ να του πω για την Α.Ε.Κ και ντρέπομαι στο τι να του πω!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Να ερχόταν όταν μπήκαμε στο 44, να ερχόταν να βάλει μια τάξη πριν τον Αβραμίδη.
Ευκαιρίες να έρθει είχε πολλές αλλά διάλεξε την πιο εύκολη, τα παιχνίδια με τους γαργαλιανους κατω τραχανοπλαγιας θα μείνουν σαν μαύρη κηλίδα στην ιστορία και δεν θα ξεχαστεί πότε!!!
Και φυσικά με το που ήρθε πήρε τον Μπαγεβιτς, τον Μπάγεβιτς...ποιον? Τον Μπάγεβιτς!!!
Με ρωτάει ο μεγάλος μου ο γιος που έχουμε γυρίσει ολη την Αγγλία στα γήπεδα καθε σ.κ να του πω για την Α.Ε.Κ και ντρέπομαι στο τι να του πω!

Έτσι ακριβώς.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Στα δυσκολα ποτε και πουθενα δεν μπηκε μπροστα ο επενδυταρας παντα σαν την κοτα με τα χρυσα αυγα αντιμετωπιζε την ομαδα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ για τον πούστη τον Μπαγεβιτς έβγαλα το λαρύγγι μου, ανέβηκα στα σίδερα, έχασα την πίστη μου σε σημαίες της Α.Ε.Κ και παει και μου τον φέρνει πίσω!
Εκεί που έφτυσα δεν γλείφω όσα χρόνια και αν περάσουν!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω σας τα ελεγα οτι δεν προκειται να πεσει χρημα και μην κανετε ονειρα για πρωταθληματα..
Αυτο που τον ενδιαφερει τον τιγρη ειναι το γηπεδο και το μαρουλι που θα ρεει...

Στον Τσακιρη και στον Κετσετζογλου πεστα που ξεσηκωνουν τον κοσμο οτι ερχομαστε για πρωταθλημα και στην διοικηση που το αφηνει να υπαρχει στην ατμοσφαιρα χωρις να το διαψευδει επισημα για να παμε να παρουμε διαρκειας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom