blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
εβριζε τις μανες των γαυρων.....και το εκανε τακτικα..![]()
Ευχαριστώ!
εβριζε τις μανες των γαυρων.....και το εκανε τακτικα..![]()
Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί μπαναρίστηκε ο boca juniors;![]()
![]()
![]()
Γιατι τσακωνοταν μεχρι και με το αβαταρ του για ηλιθιους λογους....
στο Κάλο και να μας γραφεί! Κι αυτός ο Κωλομπαρας.Ο νομποα μαλλον δεν θα παιξει σε κανενα ματς τον πλει οφ,, δλδ στο πιο κρισημο σημειο χανουμε εναν πολυ καλο παιχτη λογο κοπα αμερικα! Καληνυχτα παε.. :S
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΛεώ να πάω καμια γκομενα για ξεμοναχιασμα στην Τούμπα! Το ιδανικότερο μέρος πλεον![]()
για φέτος ρε!ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στον ναο για θεικο γαμησι;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)για φέτος ρε!Το ξεφτιλισαμε που το ξεφτιλισαμε να πάω να ρίξω και κανά
Στο Ναο
![]()
Ναι ναι!στον ναο για θεικο γαμησι;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
επειδη ο παππους ειναι κουρασμενος και το μυαλο δεν λειτουργει...ποτε ειναι ο επομενος εντος εδρας αγωνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ναι ναι!Φερέ κι ΕΣΥ καμια να γουσταρουμε
![]()
που θες να ξέρω ρε Μαλέα!επειδη ο παππους ειναι κουρασμενος και το μυαλο δεν λειτουργει...ποτε ειναι ο επομενος εντος εδρας αγωνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
και την τουμπα δηλαδη θα την κανουμε γαμιστρονα;;;;;;;;;;;;που θες να ξέρω ρε Μαλέα!Οπαδός του Χάντμπολ και του Βολλεϋ εγινα
![]()
δεν ξέρω για σένα ! Εγώ είμαι διπλά οποτε θα την κάνω!και την τουμπα δηλαδη θα την κανουμε γαμιστρονα;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εποχες μπατατουδη...τοτε ειμασταν λιγοτεροι....αλλα θα ερθουν και καλυτερες μερες....δεν ξέρω για σένα ! Εγώ είμαι διπλά οποτε θα την κάνω!
Ειδες εχθες εικόνα απο Τούμπα ? Τα τσιμέντα μονο εμειναν :S
Μακάρι ρε φίλε να δουμε ΠΑΟΚ ισάξιο με τον Λαο του!εποχες μπατατουδη...τοτε ειμασταν λιγοτεροι....αλλα θα ερθουν και καλυτερες μερες....![]()
![]()
ασχετο....ποτε θα μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;;εχουμε κατι επισημο;;;;;;;;;;;;;; ;)Μακάρι ρε φίλε να δουμε ΠΑΟΚ ισάξιο με τον Λαο του!![]()
![]()
θα σου έλεγα!ασχετο....ποτε θα μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;;εχουμε κατι επισημο;;;;;;;;;;;;;; ;)
ποτε;;;;;;;;;;;;θα σου έλεγα!Μονο λιγες μέρες εμειναν ακόμη απο τα Γούστα!
![]()