blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
εβριζε τις μανες των γαυρων.....και το εκανε τακτικα..
Ευχαριστώ!
εβριζε τις μανες των γαυρων.....και το εκανε τακτικα..
Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί μπαναρίστηκε ο boca juniors;
Γιατι τσακωνοταν μεχρι και με το αβαταρ του για ηλιθιους λογους....
στο Κάλο και να μας γραφεί! Κι αυτός ο Κωλομπαρας. ΝαουμεΟ νομποα μαλλον δεν θα παιξει σε κανενα ματς τον πλει οφ,, δλδ στο πιο κρισημο σημειο χανουμε εναν πολυ καλο παιχτη λογο κοπα αμερικα! Καληνυχτα παε.. :S
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΛεώ να πάω καμια γκομενα για ξεμοναχιασμα στην Τούμπα! Το ιδανικότερο μέρος πλεον
για φέτος ρε! Το ξεφτιλισαμε που το ξεφτιλισαμε να πάω να ρίξω και κανά Στο ΝαοΙΕΡΟΣΥΛΙΑ
στον ναο για θεικο γαμησι;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)για φέτος ρε! Το ξεφτιλισαμε που το ξεφτιλισαμε να πάω να ρίξω και κανά Στο Ναο
Ναι ναι! Φερέ κι ΕΣΥ καμια να γουσταρουμεστον ναο για θεικο γαμησι;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
επειδη ο παππους ειναι κουρασμενος και το μυαλο δεν λειτουργει...ποτε ειναι ο επομενος εντος εδρας αγωνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ναι ναι! Φερέ κι ΕΣΥ καμια να γουσταρουμε
που θες να ξέρω ρε Μαλέα! Οπαδός του Χάντμπολ και του Βολλεϋ εγιναεπειδη ο παππους ειναι κουρασμενος και το μυαλο δεν λειτουργει...ποτε ειναι ο επομενος εντος εδρας αγωνας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και την τουμπα δηλαδη θα την κανουμε γαμιστρονα;;;;;;;;;;;;που θες να ξέρω ρε Μαλέα! Οπαδός του Χάντμπολ και του Βολλεϋ εγινα
δεν ξέρω για σένα ! Εγώ είμαι διπλά οποτε θα την κάνω!και την τουμπα δηλαδη θα την κανουμε γαμιστρονα;;;;;;;;;;;;
εποχες μπατατουδη...τοτε ειμασταν λιγοτεροι....αλλα θα ερθουν και καλυτερες μερες....δεν ξέρω για σένα ! Εγώ είμαι διπλά οποτε θα την κάνω!
Ειδες εχθες εικόνα απο Τούμπα ? Τα τσιμέντα μονο εμειναν :S
Μακάρι ρε φίλε να δουμε ΠΑΟΚ ισάξιο με τον Λαο του!εποχες μπατατουδη...τοτε ειμασταν λιγοτεροι....αλλα θα ερθουν και καλυτερες μερες....
ασχετο....ποτε θα μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;;εχουμε κατι επισημο;;;;;;;;;;;;;; ;)Μακάρι ρε φίλε να δουμε ΠΑΟΚ ισάξιο με τον Λαο του!
θα σου έλεγα! Μονο λιγες μέρες εμειναν ακόμη απο τα Γούστα!ασχετο....ποτε θα μαζευτουμε;;;;;;;;;;;;;εχουμε κατι επισημο;;;;;;;;;;;;;; ;)
ποτε;;;;;;;;;;;;θα σου έλεγα! Μονο λιγες μέρες εμειναν ακόμη απο τα Γούστα!