madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εδω ο χρονος στον πειραια μετριεται πλεον σε π.α.Τ.και μ.α.Τ. .ενω εσεις με τσορι και αφελαι
εδω ο χρονος στον πειραια μετριεται πλεον σε π.α.Τ.και μ.α.Τ. .ενω εσεις με τσορι και αφελαι
καλη ερωτηση...ο τζανδαρης δεν ανανεωνει γιατι λεει οτι ειναι βασικος στον ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να παιρνει αυτα τα λεφτα ...μικροψυχος διοτι ο κατσε με το κυνηγημα που εφαγε για την φανελα του του ουτσεκα επρεπε οταν τον κανανε προταση για ανανεωση να πει πατε γαμηθητε αλλα ο μικρος ειπε εγω ειμαι ΠΑΟΚ ...για τον τσουκαλα δεν γνωριζω...ρε συ λαγνε επειδη εχεις δει τα ματς φετος. πόσες συμμετοχές είχε ο τζανδάρης συνολικά;
20 εκ των οποίων 6-7 βγηκε ως αλλαγη ( πολλες και απο το ημίχρονο).
Σε καποιες απο τις υπολοιπες σερνόταν και δεν βγηκε λόγω απουσιών( αγανακτούσαμε, πασα στο μισο μετρο δεν μπορουσε να δωσε) , οπότε μιλάμε για 6-7 καλές εμφανίσεις.
ΔΝα το πω και αλλιως δεν τον θεωρω και απουσια και όσον αφορά το μικρόψυχος, απο τη στιγμη που δεν ανανεώνει ( τι ηθελε δηλαδη τα λεφτα που παιρνει ο κατσε μετα απο δύο αναπροσαρμογες;) και ακουγεται μεχρι και για γαυρο θα συμφωνησω απολυτα.
Ο τσουκαλας πόσα παίρνει δηλαδη;
η ερωτηση για τον τσουκαλα ηταν ρητορικη, για να δειξω οτι σαν τον τζανδαρακο εχουν περασει και φυγει απο παοκ μονο τα τελευταία χρονια καμια δεκαρια τετοιοι μετριοι καθαρα βοηθητικοι παικτες .καλη ερωτηση...ο τζανδαρης δεν ανανεωνει γιατι λεει οτι ειναι βασικος στον ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να παιρνει αυτα τα λεφτα ...μικροψυχος διοτι ο κατσε με το κυνηγημα που εφαγε για την φανελα του του ουτσεκα επρεπε οταν τον κανανε προταση για ανανεωση να πει πατε γαμηθητε αλλα ο μικρος ειπε εγω ειμαι ΠΑΟΚ ...για τον τσουκαλα δεν γνωριζω...
καλη ερωτηση...ο τζανδαρης δεν ανανεωνει γιατι λεει οτι ειναι βασικος στον ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να παιρνει αυτα τα λεφτα ...μικροψυχος διοτι ο κατσε με το κυνηγημα που εφαγε για την φανελα του του ουτσεκα επρεπε οταν τον κανανε προταση για ανανεωση να πει πατε γαμηθητε αλλα ο μικρος ειπε εγω ειμαι ΠΑΟΚ ...για τον τσουκαλα δεν γνωριζω...
Στην βαθμολογια των τελευταίων εξι παιχνιδιων ήμαστε τρίτοι απο το τελος ( η μια απο τις δυο που περναμε ειναι η νικη βολου) και ο ανθρωπος δεν ντρεπεται και βγαινει και μιλαει για βελτιωση και οτι φτιαχνει ομαδα.τα αγγελοσκυλα να τα διαβαζουν αυτα...εμενα με ενδιαφερει η ομαδα μου πρωτα να κερδιζει και μετα να παιζει καλο ποδοσφαιρο...αν συμβαινεουν ταυτοχρονα και τα δυο ειναι εξαιρετικο.Τωρα αν ο προπονητης λεγεται φερναντο αγγελος η και εω δεν ξερω πως ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...
βλεπω στεφανο χιο..ειναι πιο ενδιαφερον απο το να γραφω στο θεμα του ΠΑΟΚ...Στην βαθμολογια των τελευταίων εξι παιχνιδιων ήμαστε τρίτοι απο το τελος ( η μια απο τις δυο που περναμε ειναι η νικη βολου) και ο ανθρωπος δεν ντρεπεται και βγαινει και μιλαει για βελτιωση και οτι φτιαχνει ομαδα.
Τι θα πει αγγελοσκυλο και λαλακίες.
Ακομη και με δωνη ( που εκεί πραγματικα είχαμε κακο ροστερ , όχι σαν το φετινο των 20 παικτων συνολικα και 11 διεθνων που το απαξίωσε ο ιδιος για καλυψει τον κωλο του), αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμο στην Ευρωπη, η ομαδα δεν ειχε τα φετινα χαλια.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν δείχνει καν την ικανοτητα να αντιληφθεί τι συμβαινει γύρω του.
τι να πρωτοθυμηθείς;
το βουητό της τουμπας που εγινε γκρινια σε αγωνα χωρίς κοσμο, ο οποιος τελικα μας ελειψε για να μας σπρώξει;
τον κατσικα που δεν τον βαζει αλλα δεν τον εδωσαν μεταγραφη;
το καλο παιδι που παιζει παντα, αν και τραυματιας, και κανει πολλες δουλειες.
τις καρτες που δηλωνε τιμωρίες αλλα αντ αλλων;
τις δηλωσεις μετα τον αποκλεισμο με γκινγκαμπ;
Θα συγχυστω βραδιατικα.
Αν χρεωνεται μια μαλακία σε τόσο μεγαλο βαθμο ο βρυζας ( γιατι λαθη φυσιολογικα εκανε όπως ο καθενας) σε βαθμο να θεωρειται υποπτη η σταση του ηταν οτι τον εδιωξε για να φερει δωνη, και με περισσότερα λεφτα.Φέρτε τον Λάζλο να ησυχάσουν τα μυαλά μας
έδειξε έργο ο άνθρωπος και με σοβαρή διοίκηση με λεφτά τον πιστεύω! Χθες φέρτε τον Λάζλο ΜπολονιΑν χρεωνεται μια μαλακία σε τόσο μεγαλο βαθμο ο βρυζας ( γιατι λαθη φυσιολογικα εκανε όπως ο καθενας) σε βαθμο να θεωρειται υποπτη η σταση του ηταν οτι τον εδιωξε για να φερει δωνη, και με περισσότερα λεφτα.
πολλοι παικτες υπερεκτιμουν τις δυνατοτητες τους...εχουν και μερικους μανατζαραιους που τους φουσκωνουν τα μυαλα...καθε φιλοδοξια ειναι θεμιτη αλλα ναεχεις και λιγο το γνωθεις εαυτον....στην αεκ εχει περισοτερες πιθανοτητες να παιξει...αλλα στα αρχιδια μου...για τον συγκεκριμενο δεν λεω στην ευχη της παναγιας οπως θα ελεγε ο πρωην προπονητης του ΠΑΟΚ αλλα στο διαολο και πιο περα...
πρωτα γραφτηκε οτι θα παει στην αεκ και μετα γραφτηκε για τον γαυρο...
εδώ μετα τον αγγελο του φταιει ο σαλπι,και θα κολλησει εκει? ο σαλπι είναι πολύ πιο ΠΑΟΚ από πολλους δικους μας,και από τον ιουνιο ο μονος που φταιει είναι ο αγγελος και ο σαλπι...Ρε σύ Μπουχος πιστεύεις πραγματικα αυτα που λες;
Θα ξεκινήσεις τα πλέι οφ ως τέταρτος και θελεις να βγεις και πρώτος;
οταν τελειωσει η σεζον θα ανακοινωθει....ευτυχως δεν ηρθε
το μοναδικο στο οποιο συμφωνει ακομη και ο τελευταίο οπαδος του αγγελου ειναι η λανθασμενη εμμονη του να βαζει τον 14 ( ο οποιος εφοσον αμοιβεται με ενα τεραστιο ποσο , τρομερα δυσαναλογο με οσα προσφέρει, δεν ειναι παοκ, αλλα επαγγελματιας αθλητης του παοκ)εδώ μετα τον αγγελο του φταιει ο σαλπι,και θα κολλησει εκει? ο σαλπι είναι πολύ πιο ΠΑΟΚ από πολλους δικους μας,και από τον ιουνιο ο μονος που φταιει είναι ο αγγελος και ο σαλπι...
καταρχήν λέγεται 15-1 για να μαθαίνεις!!!εδώ μετα τον αγγελο του φταιει ο σαλπι,και θα κολλησει εκει? ο σαλπι είναι πολύ πιο ΠΑΟΚ από πολλους δικους μας,και από τον ιουνιο ο μονος που φταιει είναι ο αγγελος και ο σαλπι...