dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Παράθεση από: Gun Club στις 22/01/15, 19:07
δεξι εξτρεμ δεν ψαχνατε ρε? Hmmm.... Αυτος ειναι σεντερ φορ ]
...αρχιμαντριτης....οχι απλα παπας!!!!
αυτα 22-1-2015.....σημερα βεβαιως ,οπως ολοι πληροφορηθηκαμε, ο παικτης νταβιτς υπεγραψε δανεικος για 6μηνες και παρουσιαστηκε απο καποια αλ γιαχαμπιμπι ,δηλωνοντας πως τον συγκινησε το τεραστιο ενδιαφερον και οι προοπτικες που ανοιγονται στην καριερα του....
ΠΩΣ ολοι οι μυρωδιαδες οι αρδ ,ειχαν στησει τζερτζελο με φωτο του παντου και πυρινα αποκλειστικα ρεπορταζ ,απο το πολυ μεσα περιβαλλον του παικτη,μονο ο αλαχ ξερει....
Σε αυτο που λες έχεις απόλυτο δίκιο, το καλοκαίρι το ονομα του Μακ παίζει να μην ακουστηκε καθόλου.δεν βαζουνε μυαλο οι οπαδοι του ΠΑΟΚ....οταν κατι επαναλαμβανεται συνεχεια δεν ειναι συμτωση......ποσοι παικτες τα τελευταια χρονια ερχονται στον ΠΑΟΚ .....και να τα αφιερωματα και να οι συνεντευξεις και μετα.......πανε στο καταρ η αλλου.....για τον νομποα πριν κλεισει στον ΠΑΟΚ ειχε ακουστει κατι;;;;;ΟΧΙ...για κοροβεσση χαριση ειχε ακουστει;;;;;ΟΧΙ......γι αυτο χαμηλα η μπαλλα και αν δεν δω τον παικτη ντυμενο στα ασπρομαυρα..δεν πιστευω τιποτα...
ξεκινησα να γραφω για αυτό αλλα το εσβησα γιατί αυτό που συμβαίνει (και ) φετος δεν υπάρχει.ποιος να βγει να εξηγησει;;ο βρυζας;;;;;;;;;;; ο αγγελιδης;;;;;;;;;;;εδω και 3-4 μερες το πηγαινες καλα επικοινωνιακα....στο λιμανι οι αλλοι ηταν μουδιασμενοι....και πας και κανεις πατατα μετα.....υπομονη.....να δουμε.....τι θα γινει..
...αυτοι οι δυο παικτες εχουν κλεισει και ναι ειναι προιον σκαουτινγκ...βεβαιως ,σημερα φαγανε ψυγειο ,γιατι εμεινε ο προεδρας στην απεξω και προφανως δεν πηρε ουτε σεντσι....αλλα του χρειαζοτανε του γαυρομαλακοπαραγοντα....δεν ξερω κατα ποσο οι δυο αυτοι παικτες θα βγουν σε μια ομαδα με απαιτησεις και φανελα οπως του ΠΑΟΚ ,αλλα ειναι δυο παρα πολυ σωστες κινησεις...νεοι-ταλαντουχοι-φιλοδοξοι ...ξεκινησα να γραφω για αυτό αλλα το εσβησα γιατί αυτό που συμβαίνει (και ) φετος δεν υπάρχει.
Εχεις υπευθυνο επικοινωνίας ( πόσοι ξερετε ποιος είναι; ) ο οποίος φέτος αν δεν κάνω λάθος έχει μιλήσει ΜΙΑ ολόκληρη φορά.
Εχεις βρυζα - αγγελίδη και στις συνεδριάσεις στην αθήνα σε εκπροσωπεί ο γκαγκατσης τζιούνορ και καποιος δημοκρατης.
Ας ελπίσουμε ότι στην περιπτωση των παικτων των ιωαννίνων τουλάχιστον λειτούργησαν σε όλα τα επιπεδα σωστα.
εχουν πετάξει τόσα λεφτα ( να μην πω για τον αγαπημένο μου) ας δωσουν κατι παραπανω εκεί για να εξασφαλιστεί η ομάδα.
ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ παιχταρα μου...καταρχας εξαρχης η κινηση για νταβιτς ΔΕΝ ειχε καμια λογικη..ο παικτης κοστισε 5μυρια στην ομαδα του και ειχε 2μυρια συμβολαιο...εσυ θα τον τσιμπαγες-θεωρητικα παντα-με ενα μυριο και καλη οψιον αγορας....περιεργο πρωτο!!!...ο παικτης παιζει σε θεση που εχεις κλαους και φανουρη βασικους ,η ομαδα εχει 42 παστελια και αναπληρωματικους παπαδ,κουλουρη...θα επρεπε να γινει αλχημεια για να βρει θεση και να χαλασουν ισορροπιες..περιεργο δευτερο λοιπον....ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ειναι ο "παπας" να παιχτηκε σε συνεργασια με την διοκηση για χαρη σε καποιο μανατζερ ωστε να τσιμπησει τιμη ο παικτης στα γιαχαμπιμπια...οπως και εγινε βεβαια...οι τυποι δωσανε ολο το μισθο του και καποιο ποσο για δανεισμο!!!...ισως η χαρη να ηταν ο νομποα..?...ισως να περιμενουμε κατι αλλο..? κυριακη κοντη γιορτη μαγκες!ποιος να βγει να εξηγησει;;ο βρυζας;;;;;;;;;;; ο αγγελιδης;;;;;;;;;;;εδω και 3-4 μερες το πηγαινες καλα επικοινωνιακα....στο λιμανι οι αλλοι ηταν μουδιασμενοι....και πας και κανεις πατατα μετα.....υπομονη.....να δουμε.....τι θα γινει..
σωστα τα λες.....ειδομεν...ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ παιχταρα μου...καταρχας εξαρχης η κινηση για νταβιτς ΔΕΝ ειχε καμια λογικη..ο παικτης κοστισε 5μυρια στην ομαδα του και ειχε 2μυρια συμβολαιο...εσυ θα τον τσιμπαγες-θεωρητικα παντα-με ενα μυριο και καλη οψιον αγορας....περιεργο πρωτο!!!...ο παικτης παιζει σε θεση που εχεις κλαους και φανουρη βασικους ,η ομαδα εχει 42 παστελια και αναπληρωματικους παπαδ,κουλουρη...θα επρεπε να γινει αλχημεια για να βρει θεση και να χαλασουν ισορροπιες..περιεργο δευτερο λοιπον....ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ειναι ο "παπας" να παιχτηκε σε συνεργασια με την διοκηση για χαρη σε καποιο μανατζερ ωστε να τσιμπησει τιμη ο παικτης στα γιαχαμπιμπια...οπως και εγινε βεβαια...οι τυποι δωσανε ολο το μισθο του και καποιο ποσο για δανεισμο!!!...ισως η χαρη να ηταν ο νομποα..?...ισως να περιμενουμε κατι αλλο..? κυριακη κοντη γιορτη μαγκες!
μου αρεσειο τροπος που σκεφτεσαιΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ παιχταρα μου...καταρχας εξαρχης η κινηση για νταβιτς ΔΕΝ ειχε καμια λογικη..ο παικτης κοστισε 5μυρια στην ομαδα του και ειχε 2μυρια συμβολαιο...εσυ θα τον τσιμπαγες-θεωρητικα παντα-με ενα μυριο και καλη οψιον αγορας....περιεργο πρωτο!!!...ο παικτης παιζει σε θεση που εχεις κλαους και φανουρη βασικους ,η ομαδα εχει 42 παστελια και αναπληρωματικους παπαδ,κουλουρη...θα επρεπε να γινει αλχημεια για να βρει θεση και να χαλασουν ισορροπιες..περιεργο δευτερο λοιπον....ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ειναι ο "παπας" να παιχτηκε σε συνεργασια με την διοκηση για χαρη σε καποιο μανατζερ ωστε να τσιμπησει τιμη ο παικτης στα γιαχαμπιμπια...οπως και εγινε βεβαια...οι τυποι δωσανε ολο το μισθο του και καποιο ποσο για δανεισμο!!!...ισως η χαρη να ηταν ο νομποα..?...ισως να περιμενουμε κατι αλλο..? κυριακη κοντη γιορτη μαγκες!
Δεν έχω λογια
την κόβω την δουλεια να μην παρουμε παικτή στα εξτρεμΞαδερφε ο Καμπελ πηρε Βιγιαρεαλ :'(
την κόβω την δουλεια να μην παρουμε παικτή στα εξτρεμ
Δεν έχω λογια
Με τον 15-1 θα βγαλετε την σεζον τυπε
γιατι γκρινιαζεις ρε φιλε;;;;;;εχεις ενα δεξι μπακ που παιζει φουλ μπακ....
καλυτερα να μου φέρουν τον κωλομπαρα τον Νέττο του αρηθ . παρα να βλέπω τον 15-1γιατι γκρινιαζεις ρε φιλε;;;;;;εχεις ενα δεξι μπακ που παιζει φουλ μπακ....