Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
'' Οταν υπάρχει το βουητό της Τούμπας εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο για τα παιδιά. Είναι πρωτόγνωρο το βουητό για τον Τζανδάρη και τον Γκολάσα. Κάνουμε πρωταθλητισμό, γίνεται ένα μέγα θαύμα φέτος. Φτιάχνουμε παίκτες και κάνουμε πρωταθλητισμού. Εάν έχει ξανασυμβεί αυτό να μου το πείτε. ''  Μαλιστα κυριοι. αυτοι καταντησαμε, αυτοι ειμαστε. και μετα μας φταιει ο γαυρος. ο καρκινος του ΠΑΟΚ είναι οι ιδιοι-αρκετοι- οι οπαδοι του. Ο ενας σφυραει,ο άλλος αποδοκιμαζει, ο παραλλος αποκαλει τους παικτες με τον αριθμο τους. ποσο μικρύναμε σαν οπαδοι και ποσο θα μικρυνουμε ακομα...τεσπα...αυτοι ειμαστε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
ας αρχισω γκρινιαζοντας....περιπου 2000 κοσμος...13000 εισητηρια...καλα ρε γαμω την τρελλα μου...ποσοι τζαμπατζηδες μπηκαν;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ειχε και πολλα παιδια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: στα του  αγωνα...καναμε το αυτονοητο :grin: :grin: :grin: :grin: ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ζαραδουκα....αν το ποδι σου το σηκωνες εναντιον του γαυρου πριν το καταβασεις ο αλλος ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ o τριτσωνης θα σε ειχε αποβαλλει....αλλα με τον ΠΑΟΚ παιζεις :s&m_3:ο κλαους καλος παικτης ειναι...παιζει 6αρι παιζει 8αρι 10ρι επιθετικος...αρα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο δευτερο ημιχρονο η ομάδα ήταν ψιλοσκορπιοχώρι και ευθύνη είχε κυρίως ο αγγελος.
ξαναβαζει τον κλαους να περιφερεται καπου στο κεντρο ( αφου εκανε σου λεει το καθηκον του στο πρωτο που επαιζε στη θεση του με ενα γκολ και δυο φασεις στην περιοχη  :headbang:) , και αλλαζει πλευρα μακ με σαλπι με  αποτελεσμα να περιοριστεί η δράση του πρωτου και τον δευτερο να τον ψαχνει ο ερυθρος σταυρος .
οτι καλο κανει η ομαδα ερχεται απο συνεργασια ρατς - μακ  και κλαους - φακουντο .
Ο καημένος ο μαντουρο δεν εχει καθόλου ταχυτητα, αλλα ξέρει μπαλα όσο ολα τα υπολοιπα χαφ μαζί .

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
Στο δευτερο ημιχρονο η ομάδα ήταν ψιλοσκορπιοχώρι και ευθύνη είχε κυρίως ο αγγελος.
ξαναβαζει τον κλαους να περιφερεται καπου στο κεντρο ( αφου εκανε σου λεει το καθηκον του στο πρωτο που επαιζε στη θεση του με ενα γκολ και δυο φασεις στην περιοχη  :headbang:) , και αλλαζει πλευρα μακ με σαλπι με  αποτελεσμα να περιοριστεί η δράση του πρωτου και τον δευτερο να τον ψαχνει ο ερυθρος σταυρος .
οτι καλο κανει η ομαδα ερχεται απο συνεργασια ρατς - μακ  και κλαους - φακουντο .
Ο καημένος ο μαντουρο δεν εχει καθόλου ταχυτητα, αλλα ξέρει μπαλα όσο ολα τα υπολοιπα χαφ μαζί .
αν ηταν ταχυτερος δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ... :grin: :grin: :grin: οπως παλιοτερα ο ιβιτς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν ηταν ταχυτερος δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ... :grin: :grin: :grin: οπως παλιοτερα ο ιβιτς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
σε μια φαση στο πρωτο ( αν θυμαμαι καλα ο τζανδαρης πουλησε την μπαλα) προσπαθουσε να κυνηγησει εναν αντίπαλο, αλλά δεν...
στο κέντρο  ( ειδικα όσο λείπει και ο τζιώλης) βοηθάει στην αναπτυξη, ο τζανδαρης κανει πολυ ευκολα το  λαθος.
Παντως 18 σημερα ,  για μπακ δεν ακουγεται καν ονομα, ενω στα εξτρεμ απο τα πολλα που ακούγονται βλεπω να βγαζουμε σεζον με σαλπι  :headbang: :headbang:.
Πόσο βοηθάει ο μακ απο την πλευρά του, τι φάσεις δημιουργεί και τι κανει απο την αλλη ο σαλπι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
εχουμε το συγκριτικο πλεονεκτημα οτι παιζουμε πλεον 1 αγωνα την εβδομαδα ...σε αντιθεση με τον γαυρο που εχει 2 παιχνιδια γιουροπα....και διπλα παιχνιδια κυπελου...περισοτερη κουραση περισοτερες πιθανοτητες για τραυματισμους.....οποτε....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εχουμε το συγκριτικο πλεονεκτημα οτι παιζουμε πλεον 1 αγωνα την εβδομαδα ...σε αντιθεση με τον γαυρο που εχει 2 παιχνιδια γιουροπα....και διπλα παιχνιδια κυπελου...περισοτερη κουραση περισοτερες πιθανοτητες για τραυματισμους.....οποτε....

Οποτε........θα  παρεις  το πρωταθλημα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σε  παω  ρε μπαγασα..........!!!!!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.872
Πόντοι
5.006
οποτε θα βγεις δευτερος.. :grin: καλησπερα. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ετσι που τα κανατε στην Ξανθη στα Γιαννενα και στην Τριπολη αντε μαζεψτε τα τωρα....Για να παρετε πρωταθλημα πρεπει να πατε αητητοι μεχρι το τελος και αυτο ειναι λιγο ακατορθωτο βαση της σημερινης εικονας...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλη αντιμετωπιση ομως απο τις μισές ομάδες ( συγκρινε κερκυρα, πανιωνιο, καλλονη και ξανθη ποσο διαφορετικα αντιμετωπισαν τα ματς ) και αλλη αντιμετωπιση απο τους διαιτητές.
Ασε που αντι να γεμίζουμε πισω, χανεις και τζαβελα, που οπως είναι τα πραγματα στα αριστερα τουλαχιστον θα βοηθούσε ( και όχι να χανεις και τον σκονδρα απο τα δεξιά)
Τον οφη λογικα θα τον παρουμε, ο παναιτωλικός όπως τον είδα σημερα αν γυρίσουν και κανα δυο παικτες ( όσο βλεπω τον μαλεζα να παιζει για τον παναιτωλικο  :headbang:) θα ειναι ζόρικο ματς αλλα αν τα καταφερεις μετα τα παιζεις ολα για ολα, με ενα δυσκολο ουσιαστικα ματς στον ατρομητο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
ο κλαους τι κανει ρε φιλε;;;;;;;;ας παιξει και αριστερο μπακ;;;;;;τοσα λεφτα παιρνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο κλαους τι κανει ρε φιλε;;;;;;;;ας παιξει και αριστερο μπακ;;;;;;τοσα λεφτα παιρνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει παιξει σιγουρα μια φορά στο καραισκακη , τη θεση την ξερει αρα αντι για ρατς μπορεί να τον ξαναδουμε ( όπως είπε και ο αγγελος φτιαχνουμε παικτες , παναγια πλιζ :helpplea:)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
ο σκονδρας απο δεξι μπακ εγινε στοπερ και αριστερο μπακ.....ο 14 απο δεξι μπακ εξτρεμ τον ειδαμε αριστερα....η παναγια να ειναι καλα...

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο σκονδρας απο δεξι μπακ εγινε στοπερ και αριστερο μπακ.....ο 14 απο δεξι μπακ εξτρεμ τον ειδαμε αριστερα....η παναγια να ειναι καλα...
πολυ φοβαμαι ότι θα δουμε και αλλα τετοια.
Παλι καλα που ο βιτορ φετος ειναι υγιής ( σήμερα ηταν και εξαιρετικος στα αμυντικα καθηκοντα, οι πασες του ήταν νομίζω σχεδόν όλες λάθος ) γιατί ουτε με αλχημείες δεν σώζεται μετα το πραγμα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
ας μιλησουμε σοβαρα....αν ο παπαγιανοπουλος ειναι αυτο που εδειξε σημερα ειμαι πολυ αισιοδοξος.....βιτορ κατσικας παπ.....εχω 3στοπερ.....και εχω σκονδρα τζιωλη ...συνολο 5...δεν θελω στοπερ.....δεξι μπακ εχω σκονδρα και κωσταντηνιδη...κουτσα στραβα βγαζω την χρονια....εχω και τον 14 δεξι μπακ ;) ;) ;) ;) αριστερα εχω σοβαρο προβλημα γιατι εχω μονο ρατς.......στο κεντρο εχω νομποα τζιωλη κατσε μαντουρο γκολασα...τζανδαρη...ειμαι καλα......αρα μονο στα αριστερα και στα εξτρεμ εχω προβλημα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.838
Πόντοι
10.326
Ο τσιχλακιας παει ατρόμητο? Να συναντήσει τον κλικαδορο Κατσουρ!

Επισκέπτης
Ενταξει ηρθε λιγος κοσμος παραπανω σημερα στο γηπεδο, αγγιξαμε τις 20 χιλιαδες. Τωρα που περασαμε το μισο του πρωταθληματος, οι καναπεδατοι μαζι με τα τυρογαλα ξεμυτισαν στην τουμπα. :birdman:
Κατα αλλα προχωραμε εστω και ανχωτικα νικαμε, και αυτο εχει σημασια οσο θα περναει ο καιρος και θα φτανουμε προς το τελος του πρωταθληματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom