Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Μπουχο δωσε βαση στα λογια του αδερφου μας κλαους, ενα γνησιο παοκτσακη. ;)

Κλάους: “Ελάτε δίπλα μας”!
Πολύ σημαντική δήλωση από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του ματς, με εμφανή την πίστη ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αναλυτικά:

“Είχαμε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων. Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο”.
είπα ρε Μαλέα ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ θα τα βάλουμε με ολους ακόμα και
με αυτους που είναι μεσά στην ομάδα που δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ εκεί ψηλά!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ολη η Ελλαδα σημερα επαιξε 1/2 τον παοκ και συ λες για μεγαλη νικη,που καμια αλλη ομαδα δεν μπορει να την κανει?
Παρομοια νικη ειναι και του γαυρου μεσα στη λιβαδια...
Οχι αλλο καρβουνο..
ακριβως και την αποβολη την εδωσε για να το σιγουρεψει  :idiot:
Και εσυ κατοικος πειραια να υποθεσω; ( εκεινο το καραβι τελικα που πιαστηκε δεν πρεπει να ήταν το μοναδικο, πρεπει να προηγηθηκαν πολλα, το αποθεμα αρκει για χρονια)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
την κυριακη παιξτε 2ημιχρονο 1 τελικο να τα κανομησετε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) την καλημερα μου......παω στην δουλεια...ταμελε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Ολη η Ελλαδα σημερα επαιξε 1/2 τον παοκ και συ λες για μεγαλη νικη,που καμια αλλη ομαδα δεν μπορει να την κανει?
Παρομοια νικη ειναι και του γαυρου μεσα στη λιβαδια...
Οχι αλλο καρβουνο..
Γιατί εγώ πάντε όταν κάνει κατι όλη η ελλάδα δεν παίρνω πρέφα τιποτα ρε γαμώ το;;; ΕΠίσης όταν μια γκόμενα την έχει πάρει η μισή ελλάδα εγώ ΠΑΝΤΑ είμαι στην άλλη μισή  :( :( :( :( :( :- :-
Το παθαίνεται και εσείς ή μόνο εγώ;;;;;

Πάντως μεγάλο διπλό αν και θα γούσταρα να φύγει η ομάδα. Σάματις θα μας αφήσουν να το πάρουμε;;;

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί εγώ πάντε όταν κάνει κατι όλη η ελλάδα δεν παίρνω πρέφα τιποτα ρε γαμώ το;;; ΕΠίσης όταν μια γκόμενα την έχει πάρει η μισή ελλάδα εγώ ΠΑΝΤΑ είμαι στην άλλη μισή  :( :( :( :( :( :- :-
Το παθαίνεται και εσείς ή μόνο εγώ;;;;;

Πάντως μεγάλο διπλό αν και θα γούσταρα να φύγει η ομάδα. Σάματις θα μας αφήσουν να το πάρουμε;;;
Καρτνασι μεγαλες ψυχαρες οι παιχτες του ΠΑΟΚ,απο περσι μεχρι φετος 28 ανατροπες,δεν το παρατανε το ματσακι με τιποτα,μαχητες :2funny: :2funny: :2funny:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τι κλάους!!!!!!!!!!!! Αχάια κλάους? δεν εχει Ελληνικό ονομα ο μαχλέπας αυτος! :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του το πρωί της Πέμπτης.

.....Πρωι πρωι οι κωλοτρυπιδες αχυρανθρωποι αρχισαν το ξηλωμα...βλεπεις δεν εγινε το χατηρι του χοντρου αφεντικου.....
ΚΥΡΙΑΚΗ 17.15 περιμενουμε το χωριο σου χοντρε....[size=50pt]ΟΛΟΙ ΜΑΣ[/size].

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
Οχι στον οπαπ το μεσημερι στις 15:00 η ωρα,το ματς βρωμησε πολυ στο facebook,πολυς κοσμος το επαιξε,ξερω τι σου λεω..
Το οτι θα γινοταν ανατροπη εγω το καταλαβα απο τις φιλικες σχεσεις που εχει ο παοκ με την καλονη(δες περσινο ματς προετοιμασιας)
..ποδοσφαιρανθρωπος και συ μαστορα????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
λοιπον...οσο και να θεωρω οτι ειναι αδυνατον να προσεγγισεις ενα ματς καθαρα ποδοσφαιρικα και να εξηγησεις τι ειδες και το αποτελεσμα,πολυ απλα επειδη η ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΠΟΔΩΝ,ΘΑ προσπαθησω...ο αα ανεξηγητα ξεκινησε τον κωνσταντιδη αντι του σκονδρα ,ο οποιος βαση των εμφανισεων του φετος ,θα επρεπε να ξεκιναει η δεξια πλευρα απο αυτον....τεσπα μπορε ο ποιητης να ηξερε κατι παραπανω,κανας μικροτραυματισμος,καμια γριπη(χειμωνας ειναι).....το αποτελεσμα βεβαια ηταν η ομαδα απο αυτη την πλευρα σε καθε κατεβασια της καλλονης να μπαζει....το γκολ ,το πεναλντυ και 2φασεις φωτια ηρθαν απο κει....μεσοαμυντικα χτες ο μαντουραο ηταν εκτος κλιματος και ανευρος, αλλα ξεκινησε γιατι δεν ειχε αλλον να βαλει...οταν και μονο το σκεπτεσαι αυτο,οτι στον ευρωστο οικονομικα ΠΑΟΚ του 2015 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ....ΟΣΟ προχωρουσε ομως το ματς εβλεπε και ο πλεον αδαης οτι η ομαδα του ΠΑΟΚ δεν ηταν η ομαδα των κλαρινων στην ξανθη,τα γιαννενα και την τριπολη....Μετα απο καιρο απειλουσε και απο δεξια και απο αριστερα...ο μακ ειναι φανερο πως εχει αρχισει να ανεβαζει στροφες και αρχισε παλι η αψογη συνεργασια του με τον ρατ...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να αναπνευσει και η δεξια πλευρα και να βρεθουν και καποιοι χωροι απο εκει.....το δευτερο γκολ  και η φαση του 14 ειναι η τρανταχτη αποδειξη....αμυντικα η ομαδα εκτεθηκε και στο δευτερο ημιχρονο -πραγμα πολυ λογικο αφου επαιζε με 10 για 65 λεπτα -αλλα τα χαλια αλλων αγωνιστικων δεν τα ειδα....ΣΕ γενικες γραμμες κρατηστε αυτο που σας εγραψα ΠΡΟΧΤΕΣ  ....Η ΧΟΥΝΤΑ στην καλλονη θα επαιζε τα ρεστα της και η νικη του ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....με ΗΤΤΑ και  προσπερασμα 5βαθμων θα ειχαν μαξιλαρακι για το ματς της τουμπας και δεν θα αναγκαζονταν να μπουν στη διαδικασια να ξοδεψουν λεφτα για παικτες χειμωνα(θυμιζω οτι χειμωνα παντα χρυσοπουλανε παικτες αφου συνηθως ειναι στο +10 και βαλε)....ευελπιστω -αν και δεν ειμαι αισιοδοξος-πως εστω και την υστατη ωρα θα ερθουν στην ομαδα ενας σεντερ μπακ ,ενας εξτρεμ και ενας παικτης στο κεντρο...με την ενσωματωση του νομποα και την επιστροφη του πολυ απαραιτητου τζιωλη, η ομαδα απο τα τελη γεναρη ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ....

Επισκέπτης
Βλεπω μεχρι το ματς με τους απογονους να φορτωνουν αγρια παιχτες και κοσμος με αυτα που μας κανουνε... και το φλεβαρη πραγματικα θα φανε πουτσα που θα θυμιζει αλλες εποχες.  ;)
Μπραβο στον αγγελο εχει κακαλα, αν και η αποφαση του θα τιναζε το πρωταθλημα στο αερα. (θα με πειτε πιο πρωταθλημα τωρα, στην ουγκαντα πιστευω η διαιτητες δεν ξεφτιλιζονται τοσο)τεσπα, οταν εχεις να κανεις με πεταμενες αδερφες απ τον πειραια ολα να τα περιμενεις. Μπραβο και στον κατσε, ολοι ειδαμε οτι ετσι δεν γινεται να παιζει φυσιολογικο ποδοσφαιρο και λογικο ειναι οτι καποια στιγμη θα σκασεις. Απλα εγω θα ηθελα στην θεση του μικροσκοπικου κατσε να ηταν κανενας τυπος σαν τον γκαρσια και να τον βουτηξει απ τον λαιμο τον πουτανας γιο και να του πει σε γαμαω εσενα κι ολο σου τον πειραια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
sporttouvora.jpg

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι Αθηναίοι ραδιοφωνατζήδες είναι της πλάκας

όλοι μαζί του 103,3 δεν κάνουν έναν Χρήστο Ραγκάτση
Ο χρήστος έδωσε το σύνθημα, την κυριακή όλοι στο γηπεδο ,όπως και ο ιδιος σαν οπαδός.
Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες για μεταγραφες που δεν εγιναν για αγγελόσκυλα και μη.
Η ομαδα είναι δύο βαθμούς πίσω 15 αγωνιστικές πριν το τελος. Εχεις μόνο ενα δύσκολο ματς εκτός και την ομάδα του δημοσίου στην έδρα σου. Ας εχει σε καθε αγωνα γεμάτο γηπεδο και θα δουμε αν τα  @@ έχουν τα @@ να σφυρίζουν ετσι.

ΥΓ :Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θεού του πολέμου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
Ο χρήστος έδωσε το σύνθημα, την κυριακή όλοι στο γηπεδο ,όπως και ο ιδιος σαν οπαδός.
Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες για μεταγραφες που δεν εγιναν για αγγελόσκυλα και μη.
Η ομαδα είναι δύο βαθμούς πίσω 15 αγωνιστικές πριν το τελος. Εχεις μόνο ενα δύσκολο ματς εκτός και την ομάδα του δημοσίου στην έδρα σου. Ας εχει σε καθε αγωνα γεμάτο γηπεδο και θα δουμε αν τα  @@ έχουν τα @@ να σφυρίζουν ετσι.

ΥΓ :Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θεού του πολέμου
για το υστερογραφο  σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για το υστερογραφο  σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ντροπη ρε, όχι ασέβεια και στα πτώματα.

ΑΡΗΣ
                            Ιδρυση 15 Μαρίου 1914
                            Διάλυση 15 Ιανουρίου 2015
                                      :priest: Rip

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ο παππους εχει φορτοσει πολυ αγρια :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:μετα τα χθεσινα;;;;;;;;;;εγω ειμαι 40 χρονων...εχω δει σφαγες με πατερα σπαθα παπαπετρου κασναφερη....και μπορω να εγγυηθω για παρτυ μου οτι την κυριακη οτι και να γινει δεν θα κανω ντου...ο 18αρης;;;;;;;;;;ο 20ηρης;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Ντροπη ρε, όχι ασέβεια και στα πτώματα.

ΑΡΗΣ
                            Ιδρυση 15 Μαρίου 1914
                            Διάλυση 15 Ιανουρίου 2015
                                      :priest: Rip
ρε μαδριλενε η διάλυση δεν έγινε το καλοκαιρι :think:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαδριλενε η διάλυση δεν έγινε το καλοκαιρι :think:
ΠΑΕ Άρης… τέλος

Τhessports 15 January, 2015, 13:12

"Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμά της είναι ιστορικής σημασίας. ΠΑΕ Άρης λοιπόν, τέλος! Οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ (ΑΣ, ΚΜΑ) και κάποιοι μικρομέτοχοι συγκέντρωσαν το ποσοστό του 68% κι έτσι η εταιρεία οδεύει προς λύση. Πλέον θα κινηθούν και οι υπόλοιπες διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ."

Υπεραιωνόβιος ο μακαρίτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom