Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μιας και ολες οι μπαλαδοφατσες ειναι εδω :grin: θα πω το εξης.
Καλυτερο ποδοσφαιρο στο πρωτο γυρο με διαφορα εχει παιξει ο Αστερας.
Ηταν ατυχος γιατι επεσε σε ομιλο με θηρια στο γιουροπα (τα πηγε περιφημα) ,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος ,ροστερ? να διαχειριστει 3 διοργανωσεις.

Πρωτος με βαση το ποδοσφαιρο θα επρεπε να ειναι ο Αστερας.

Ο Παοκ πρεπει να νοιωθει τυχερος,απο την ανυπαρξια του Οσφπ και μετα Παο.
Το θετικο για τα Παοκια ειναι οτι παρολο που 2 μηνες σερνονται ειναι ακομη πρωτοι ,εαν ερθει 1Χ ο Οσφπ αυριο.

Αυτα
Πης :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πουστρο-παοκάκια....δεν συνηθίζω να γράφω σε αλλόθρησκα θρεντ (εκτός του γαύρου  :grin: ).....αλλά μετά τις μαλακίες σας - επειδή μας κερδίσατε στο μπάσκετ - ,πάμε λοιπόν....
Χάρηκα πολύ με την πούτσα που φάγατε,διότι δεν γίνεστε άνθρωποι....
Θα σας πάρει τον τίτλο ο gay-ρος....και δεν θα πάρετε χαμπάρι......

[move] :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*[/move]

Καλα ρε εκει σας εχει φτασει ο τουιτι να πανηγυριζετε που θα παρει ο ολυμπιακος πρωταθλημα?  :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αλλοθρησκε ποτε θα παρεις πρωταθλημα στην μπαλλα;;;;;;;;;;αντε πανυγηρησε την κατακτηση του πρωταθληματος με τον γαυρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιο καλά να το πάρει ο gay-ρος,παρά εσείς....
Θα μας το χτυπάτε για 50 χρόνια,τουλάχιστον...
Εδώ έχεις να πάρεις πρωτάθλημα σχεδόν 30 χρόνια και ακόμα το λες........ :boobies: :boobies: :boobies:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
χρηστιδη  :cum: μας αδερφε μην μας αφηνεις με ξερό  δέρμα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστιδαρε εχυσες?
οχι ακομα ...δεν ειναι η ωρα.....εγω τους το ειχα πει μετα το ματς στο τηγανι που ειχανε γινει ολοι ταρζαν....τους ειχα δωσει το λογο μου οτι θα τους γαμησω ....ημουνα σιγουρος.....αλλα οταν θα ερθει η ωρα....οταν θα εχω παρει την κουπα....τωρα πειμενω....εχω υπομονη....δε βιαζομαι....
αστους να τρεμουν την οργη μου....ξερουν οτι θα ερθει και θα τους πνιξει.....
ζουν με υον φοβο μου  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ηταν ατυχος γιατι επεσε σε ομιλο με θηρια στο γιουροπα (τα πηγε περιφημα) ,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος ,ροστερ? να διαχειριστει 3 διοργανωσεις.

Το θετικο για τα Παοκια ειναι οτι παρολο που 2 μηνες σερνονται ειναι ακομη πρωτοι ,εαν ερθει 1Χ ο Οσφπ αυριο.

Αυτα

Συμφωνω τυπε και μενα μου αρεσει ο Αστερας  :thumbsup:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Πιο καλά να το πάρει ο gay-ρος,παρά εσείς....
Θα μας το χτυπάτε για 50 χρόνια,τουλάχιστον...
Εδώ έχεις να πάρεις πρωτάθλημα σχεδόν 30 χρόνια και ακόμα το λες........ :boobies: :boobies: :boobies:
εχουμε μια διαφορα ηοι δυο μας....για μενα ειτε παρει πρωταθλημα ο γαυρος η ο βαζελος η η κουλα ειναι το ιδιο σκατα γιατι δεν το πηρε η ομαδα μου.... ;) ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστιδη  :cum: μας αδερφε μην μας αφηνεις με ξερό  δέρμα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:
εσυ και ο χρησταρας ειστε οι μονοι που θα γλυτωσετε απο την οργη του χρηστιδη....γιατι ειστε σερνικα....
εγω γαμαω μονο στρακια και τανεςπου....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει παρτε τσιμπουκι απτον κολοκοτρωνη  :pipa2: :pipa2:

e7Op3YX.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
 μπιλι 13 αφου υποστηρίζεις ολυμπιακο :) εμεσα  :)και αναφερεις το μπασκετ ως δικαιολογία :) τι να πω ακου το τραγουδι :grin: :grin:  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Αυτα
καλησπερα και καλη χρονια φιλαρακι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ουτε μιση φαση δεν κανατε ρε κοροιδα 20 τελικες ο αστερας για γκολ,θελετε και πρωταθλημα παπαρες!

οταν φαγατε το γκολ μουγκα το βουλωσατε

ουστττττττττττττ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.574
Πόντοι
5.006
οχι ακομα ...δεν ειναι η ωρα.....εγω τους το ειχα πει μετα το ματς στο τηγανι που ειχανε γινει ολοι ταρζαν....τους ειχα δωσει το λογο μου οτι θα τους γαμησω ....ημουνα σιγουρος.....αλλα οταν θα ερθει η ωρα....οταν θα εχω παρει την κουπα....τωρα πειμενω....εχω υπομονη....δε βιαζομαι....
αστους να τρεμουν την οργη μου....ξερουν οτι θα ερθει και θα τους πνιξει.....
ζουν με υον φοβο μου  ;)
:tooth: :tooth:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
που ειναι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο παοκτσης που σκεφτεται σαν παοκτσης ( αλλα και σαν τον καθε λογικο οπαδο) θα πει ότι η ομαδα ήταν χαλια.ακομη και αν ο ξεφτίλας ο καλογεροπουλος δεν εκανε αυτά που εκανε πιθανοτατα θα χαναμε, γιατι ήταν σαφως καλυτεροι ( και δεν νομίζω να επαιξε ρολο ότι ήδη στο 10 είχε κανει διπλο  χειρουργείο για την μετεπειτα εικόνα). Ο αγγελος αρχιζει  και χανει το παιχνίδι. Αγωνιστικά η ομάδα είναι λες και δεν προετοιμαζεται καθολου με βαση τα ατου του αντιπαλου, Το ειδαμε και προχτες με ιμπαγασα και σημερα με γιαννωτα που εξεθεσε τον ρατς. Γιατι δεν εβαλε το καλο παιδι και αθλητη σαλπιγγίδη να παιξει αριστερα σήμερα όπως εκανε στην αρχη της χρονιας ;
Αν μιλησουμε σαν γαυροι (όπως εκανε ο κυρ σαββας και η παε σημερα) μας εσφαξαν.Ο καλογεροπουλος πραγματικα ειναι πολυεργαλειο δεν κολωνει σε τίποτα.Ανετα δηλαδη μπαινει στη λιστα με γιαχους, παπουτσεληδες, μανταλους κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom