ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.574
- Πόντοι
- 5.006
ναι ρε συ εσυ εισαι ο πιο κουλ...οταν ειναι τα λες.... ;)λεμε ρε φιλε....δεν βλεπεις πως εγω σηκωνω το βαρος του δουλεματος;;;;;;;;παλι εγω....μονος
ναι ρε συ εσυ εισαι ο πιο κουλ...οταν ειναι τα λες.... ;)λεμε ρε φιλε....δεν βλεπεις πως εγω σηκωνω το βαρος του δουλεματος;;;;;;;;παλι εγω....μονος
Πουστρο-παοκάκια....δεν συνηθίζω να γράφω σε αλλόθρησκα θρεντ (εκτός του γαύρου ).....αλλά μετά τις μαλακίες σας - επειδή μας κερδίσατε στο μπάσκετ - ,πάμε λοιπόν....
Χάρηκα πολύ με την πούτσα που φάγατε,διότι δεν γίνεστε άνθρωποι....
Θα σας πάρει τον τίτλο ο gay-ρος....και δεν θα πάρετε χαμπάρι......
[move] :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*[/move]
με φαλκαο. ;)ειναι μικρο το ποσοστο δεν ξερω με τι να το κολλήσω
αλλοθρησκε ποτε θα παρεις πρωταθλημα στην μπαλλα;;;;;;;;;;αντε πανυγηρησε την κατακτηση του πρωταθληματος με τον γαυρο...
οχι ακομα ...δεν ειναι η ωρα.....εγω τους το ειχα πει μετα το ματς στο τηγανι που ειχανε γινει ολοι ταρζαν....τους ειχα δωσει το λογο μου οτι θα τους γαμησω ....ημουνα σιγουρος.....αλλα οταν θα ερθει η ωρα....οταν θα εχω παρει την κουπα....τωρα πειμενω....εχω υπομονη....δε βιαζομαι....Χρηστιδαρε εχυσες?
Μιας και ολες οι μπαλαδοφατσες ειναι εδω θα πω το εξης.
Καλυτερο ποδοσφαιρο στο πρωτο γυρο με διαφορα εχει παιξει ο Αστερας.
Ηταν ατυχος γιατι επεσε σε ομιλο με θηρια στο γιουροπα (τα πηγε περιφημα) ,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος ,ροστερ? να διαχειριστει 3 διοργανωσεις.
Πρωτος με βαση το ποδοσφαιρο θα επρεπε να ειναι ο Αστερας.
Ο Παοκ πρεπει να νοιωθει τυχερος,απο την ανυπαρξια του Οσφπ και μετα Παο.
Το θετικο για τα Παοκια ειναι οτι παρολο που 2 μηνες σερνονται ειναι ακομη πρωτοι ,εαν ερθει 1Χ ο Οσφπ αυριο.
Αυτα
Πης
εχουμε μια διαφορα ηοι δυο μας....για μενα ειτε παρει πρωταθλημα ο γαυρος η ο βαζελος η η κουλα ειναι το ιδιο σκατα γιατι δεν το πηρε η ομαδα μου.... ;) ;) ;) ;)Πιο καλά να το πάρει ο gay-ρος,παρά εσείς....
Θα μας το χτυπάτε για 50 χρόνια,τουλάχιστον...
Εδώ έχεις να πάρεις πρωτάθλημα σχεδόν 30 χρόνια και ακόμα το λες........
εσυ και ο χρησταρας ειστε οι μονοι που θα γλυτωσετε απο την οργη του χρηστιδη....γιατι ειστε σερνικα....χρηστιδη μας αδερφε μην μας αφηνεις με ξερό δέρμα
καλησπερα και καλη χρονια φιλαρακιΜιας και ολες οι μπαλαδοφατσες ειναι εδω θα πω το εξης.
Καλυτερο ποδοσφαιρο στο πρωτο γυρο με διαφορα εχει παιξει ο Αστερας.
Ηταν ατυχος γιατι επεσε σε ομιλο με θηρια στο γιουροπα (τα πηγε περιφημα) ,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος ,ροστερ? να διαχειριστει 3 διοργανωσεις.
Πρωτος με βαση το ποδοσφαιρο θα επρεπε να ειναι ο Αστερας.
Ο Παοκ πρεπει να νοιωθει τυχερος,απο την ανυπαρξια του Οσφπ και μετα Παο.
Το θετικο για τα Παοκια ειναι οτι παρολο που 2 μηνες σερνονται ειναι ακομη πρωτοι ,εαν ερθει 1Χ ο Οσφπ αυριο.
Αυτα
Πης
οχι ακομα ...δεν ειναι η ωρα.....εγω τους το ειχα πει μετα το ματς στο τηγανι που ειχανε γινει ολοι ταρζαν....τους ειχα δωσει το λογο μου οτι θα τους γαμησω ....ημουνα σιγουρος.....αλλα οταν θα ερθει η ωρα....οταν θα εχω παρει την κουπα....τωρα πειμενω....εχω υπομονη....δε βιαζομαι....
αστους να τρεμουν την οργη μου....ξερουν οτι θα ερθει και θα τους πνιξει.....
ζουν με υον φοβο μου ;)
καλη χρονια φιλε.οτι ποθεις.οχι αθλητικα.καλησπερα και καλη χρονια φιλαρακι
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει παρτε τσιμπουκι απτον κολοκοτρωνη
εγω τους το ειχα πει μετα το ματς στο τηγανι που ειχανε γινει ολοι ταρζαν....τους ειχα δωσει το λογο μου οτι θα τους γαμησω ....ημουνα σιγουρος.....