Απο τις αρχες του πρωταθληματος εχω απορια γιατι δεν κινηθηκε για δεξι εξτρεμ ο ΠΑΟΚ και στηριχθηκε σε ενα 34χρονο που δεν ηταν και ποτε κανενας γητευτης της μπαλας για να καλυψει την θεση....Και οτι δεν πηραν τον Αμπντουν επειδη ειναι παλιοπαιδο δεν με πειθει....
ο παοκ τα τελευταία χρόνια μεταγραφικα κινείται , ας πουμε, καπως περίεργα.
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικης, ο κατα τ αλλα συμπαθης, πολυ καλό παιδί, εξαιρετικός επαγγελματίας κτλ, σαλπιγγίδης ανανέωσε μεχρι το 2016 ( ελπιζω δηλαδή γιατί έχω ένα φόβο ότι είναι μεχρι 2017) με ενα μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής ποσό ( τη συγκριση σε σχεση με αυτά που προσφέρει στο γήπεδο εδω και ενάμιση χρόνο ας την κανει ο γκαλιλέο).
Δεν είμαι απο αυτούς που τον κατηγορουν για ότι συνέβη όταν εφυγε για παναθηναικό, ίσα ίσα πιστεύω ότι ο καθένας θα έκανε το ίδιο πραγμα.
Αυτό που σχολιάζω είναι αυτό που βλέπω στο γήπεδο εδώ και δυό χρόνια. ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, διαρκως με δέκα παίζουμε στην επιθεση.
Τι να πρωτοθυμηθείς, πέρα απο τις σέντρες του που είναι σπεσιαλιτε ( για τον τελικό βρέθηκαν μέχρι και αρειανοί που ελεγαν ότι δεν εβαλε το πόδι για να σμπρώξει την μπαλα)
Ο αγγελος θέλει στρατιώτες και ο σαλπιγγίδης είναι ίσως ο πιο καλός, αλλά νομίζω ότι με τον να μην τον φέρνει απο τον παγκο ξεκουραστο τον εκθέτει.
Ακομη και οι τελευταίοι 2-3 δημοσιογράφοι που τον στήριζαν , πλέον διακριτικα γράφουν ότι δεν προσφέρει και πρεπει να παρει ανάσες