Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.847
Πόντοι
10.326
Καλά στους ανυπαρκτους αυτά που γίνονται είναι για να Γέλας και να κλαις μάζι!
Ο Γαλανός έχει εταιρία security και τους σήκωσαν όλο το Δασιγενειο!
Δεν γίνονται αυτά ρε είστε πραγματικα μια φαρσοκομωδια ΛΙΓΟΙ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;;
- !כן, אתה אומר
Καλή σας νύχτα σκώληκες
Μετά απ’ τον αφανισμό σας
Να 'ρθει και η διάλυση
"Βρουμ-βρουμ", ακούω το αγροτικό σας
Η Σαλονίκη σήμερον
Μια ομά-, μια ομάδα-μία πόλη
Και αυτό παντού το ξέρουνε
Μες στην, μες στην Ελλάδα όλοι
Εν χαριλάου βρίσκεται
Ομά-, ομάδα δωσιλόγων
Μάστερ των υποβιβασμών
Και συνεργάτης των ενστόλων
Η συναγωγή που ήρθαμε
Στην Α’, στην Α’ μην γυρίσει
Και τα τρακτέρ του ερπετού
Να οργώ-, να οργώνουνε την φύση…
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… στην ΕΠΣΜ! :)

pitsos4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;;
- !כן, אתה אומר
Καλή σας νύχτα σκώληκες
Μετά απ’ τον αφανισμό σας
Να 'ρθει και η διάλυση
"Βρουμ-βρουμ", ακούω το αγροτικό σας
Η Σαλονίκη σήμερον
Μια ομά-, μια ομάδα-μία πόλη
Και αυτό παντού το ξέρουνε
Μες στην, μες στην Ελλάδα όλοι
Εν χαριλάου βρίσκεται
Ομά-, ομάδα δωσιλόγων
Μάστερ των υποβιβασμών
Και συνεργάτης των ενστόλων
Η συναγωγή που ήρθαμε
Στην Α’, στην Α’ μην γυρίσει
Και τα τρακτέρ του ερπετού
Να οργώ-, να οργώνουνε την φύση…
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… στην ΕΠΣΜ! :)

τόσα παιδάκια σήμερα με είπαν τα κάλαντα κάνενα δεν τα ήξερε.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χρονια πολλα τυπε αν δεν ειμαι παοκ  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τα θεια ειναι με τον αγγελο τυπε..μην περιμενεις καλα χριστουγεννα :grin:

λες να κατεβει με κανα μπαστουνι σαν τον Μωυση να χωρισει τα νερα του λιμανιου του πειραια στα δυο?  :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χρονια πολλα καλες γιορτες με υγεια.
ας ελπισουμε ο αγιος βασιλης να μας φερει στα κοντα κανενα δωρο ( βασικα σιγουρα τρια θελουμε για να μας δωσει και η παναγια μετα αλλο ενα )

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ας ελπισουμε ο αγιος βασιλης να μας φερει στα κοντα κανενα δωρο ( βασικα σιγουρα τρια θελουμε για να μας δωσει και η παναγια μετα αλλο ενα )

τρεις μεταγραφες και μια συνταξη στον Σαλπι τυπε?  :grin:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρεις μεταγραφες και μια συνταξη στον Σαλπι τυπε?  :grin:
μερες που ειναι ειπα να μην γινω παλι κακος  :grin:
( ασ ερθει ενα εξτρεμ μετα  τουλαχιστον  εντός δεν θα τον βαζει τοσο συχνα)
Η παναγια ξερει τι θελουμε για τον Μαη

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

Χρονια πολλα και σε εσενα μπρο...
και σε ολους ΠΑΟΚτσακια και μη...

Κορυφη Χριστουγεννα λοιπον μετα απο 30 χρονια...
ας προσπαθησουμε μια ανακεφαλαιωση...

υποψηφιοι MVP
Ρατς: ξεκινησε πολυ καλα, στο τελος λογικα κλαταρε, δεν ειναι νεαρος, επαιξε ρολο και ο τραυματισμος του Μακ, με τον οποιο ειχανε φτιαξει εξαιρετικη συνεργασια στα αριστερα...

Κατσε: καταπινει χιλιομετρα, βρισκεται παντου, αρχισε να σκοραρει, πρακτικα αναντικαταστατος, αν ελεγξει το παθος που πεφτει πανω στη φαση και τον βγαζει εκτος θεσης μερικες φορες, θα γινει ο αλβανος Μακελελε!

Κλαους: επισης αναντικαταστατος, ο Αγγελος τον βελτιωσε εκει που πραγματικα χρειαζοταν, να βγαινει εξω απο την περιοχη, να παιζει πλατη, να βοηθαει στην αναπτυξη... μεχρι και στα πλαγια οταν επαιξε, εδειξε αρετες που δεν γνωριζαμε οτι κατεχει...

Φακουντο: η πιο ευχαριστη εκπληξη της ομαδας, σημαντικοτατα γκολ, ξερει τα βασικα της μπαλας οσο κανενας, παιζει κορυφη και στα πλαγια με την ιδια ευκολια, ιδανικος συμπαικτης αφου ξερει και να πασαρει με ακριβεια, νομιζω εχει περισσοτερες ασιστ απο ολους...

Μιγκελ Βιτορ: ο μονος πραγματικα αναντικαταστατος, παιζει διδυμο με συμπαικτες που δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα της θεσης και καταφερνει να διακρινεται... η καταρρευση στην Ξανθη και στα Γιαννενα ηταν λογω της τακτικης που ακολουθησε ο Αγγελος, ο οποιος νομιζε οτι παιζει με δυο στοπερ, ενω ουσιαστικα υπηρχε μονο ενας... για εμενα μακραν ο MVP...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Για μενα ο αλβανος

Επισκέπτης
ΠΑΟΚάρα και δεν κάνει... Πλάκα!

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο gazzetta.gr και μας συστήθηκε ως... ΠΑΟΚτσού. Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά στέλνει το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς πως φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Τι λέει για τον Κλάους Αθανασιάδη!

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-12/pllaa.jpg[/img[/URL]]
-Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό;

«Δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθώ. Παρακολουθώ αραιά και που ότι με ενδιαφέρει. Συνήθως μπάσκετ και ποδόσφαιρο όχι σε μόνιμη βάσει μόνο όταν έχει κάποιο ντέρμπι η ομάδα μου ή παίζει η εθνική.

-Υποστηρίζεις κάποια ομάδα;

«Είμαι Θεσσαλονικιά, πάντα υποστήριζα τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια όμως μπορώ να πω πως έγινα κυριολεκτικά ΠΑΟΚ γιατί έζησα την Τούμπα και αγάπησα πολύ αυτήν την ατμόσφαιρα πριν και μετά το ματς. Μάλιστα το αγαπημένο μου σύνθημα είναι το «οέο οεο οέο ΠΑΟΚ για σένα μόνο ζω και αναπνέω».

-Έχεις παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι στην Τούμπα και αν ναι ποιο ήταν αυτό, τι θυμάσαι, και σε ποια θύρα;

«Ξεχνιούνται αυτά; Θυμάμαι το 2008 που παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στο γήπεδο και μάλιστα στην θύρα 4! Θυμάμαι ότι έπεσαν πολλά δακρυγόνα έξω από το γήπεδο. Υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά πέρασα ωραία... Μπορεί να μην ήμουν στο περσινό παιχνίδι στην Τούμπα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, αλλά και μέσα από την τηλεόραση ένιωθες την λάβα της Τούμπας. Πόσο θα ήθελα να ήμουν έστω σε μια γωνία και να έβλεπα αυτή την κόκκινη φωτιά από τα εκατοντάδες καπνογόνα»

-Φέτος η ομάδα σου έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πιστεύεις ότι μπορεί να το πετύχει;

«Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και γίνουν κάποιες προσθήκες τον Γενάρη, πιστεύω πως τον Μάιο εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Καιρός είναι να το πάλι και κάποια άλλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να το κατακτήσει».
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-12/pinelopi-plaka.jpg[/img[/URL]]
-Αν το Μάιο ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα με πιο τρόπο θα το πανηγυρίσεις;

«Όπου και αν βρίσκομαι θα το πανηγυρίσω, όμως το κλίμα που θα επικρατεί στην Τούμπα νομίζω ότι θα είναι κάτι μαγικό μετά από τόσα χρόνια όποτε θα έλεγα πως ιδανικό θα ήταν να βρίσκομαι εκεί και μέχρι το πρωί να το κάψουμε. Να σηκωθεί όλη η πόλη, όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα στο πόδι».

-Στην Αθήνα όπου βρίσκεσαι και ζεις πλέον μόνιμα τι λένε οι φίλοι σου οι συνάδελφοί σου για τον ΠΑΟΚ;

«Συνήθως υπάρχουν διάφορα αστεία και πλάκες γιατί οι περισσότεροι είναι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός αλλά οι περισσότεροι παραδέχονται πως φέτος ξεχωρίζει η ομάδα. Εδώ στην Αθήνα το έχουν καταλάβει πως φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα και δεν θα το αφήσουμε τόσο εύκολα».

-Το γυναικείο φύλο παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι είτε γιατί την τραβάει ο φίλος της στο γήπεδο είτε γιατί υπάρχει κάποιος όμορφος ποδοσφαιριστής. Εσύ για ποιους λόγους θα πήγαινες στην Τούμπα ή σε κάποιο άλλο γήπεδο;

«Μάλλον δεν εντάσσομαι σε καμιά από τις δυο παραπάνω ομάδες γυναικών. Εγώ θα πήγαινα σε ένα ντέρμπι για να νιώσω την ένταση και την αδρεναλίνη και να χαρώ με την ομάδα μου όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω τον Κλάους. Είναι πολύ καλός επιθετικός που σκοράρει συνεχώς. Έχω την εντύπωση πως αν συνεχίσει με τον ‘ίδιο ρυθμό θα βγει πρώτος σκόρερ φέτος. Επίσης έχω ξεχωρίσει τους Ρατς και τον Μακ γιατί συνδυάζονται άψογα στο παιχνίδι τους, ενώ στα τελευταία παιχνίδια πολύ ανεβασμένος είναι και ο Περέιρα.

-Έχεις βρεθεί σε καβγά για την ομάδα σου;

«Όχι. Ποτέ. Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση προτιμώ όλα να γίνονται μέσα σε λογικά πλαίσια. Να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα, χωρίς επεισόδια γιατί χαλάει το ποδόσφαιρο».

-Και για φινάλε, τελικά το σωστό πιο είναι ΠΑΟΚτσού ή ΠΑΟΚτζού;

«Πιστεύω ΠΑΟΚτσού και το ΠΑΟΚ να γράφεται πάντα με κεφαλαία! Πανθεσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών!».

[b]Αγαπαμε πηνελοπη πλακα![/b]  :-*

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.847
Πόντοι
10.326
Χρόνια πολλά και Υγεια σε ολά ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ και αλλόθρησκους που είναι το αλατοπιπερο στην
υπόθεση! Παίχτες πάρτε μια ανασα ! Κλειστε τα αυτιά σας! Βγαλτε Εγωισμό Ο Μάης ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΑ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΠΑΟΚάρα και δεν κάνει... Πλάκα!

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στο gazzetta.gr και μας συστήθηκε ως... ΠΑΟΚτσού. Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά στέλνει το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς πως φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Τι λέει για τον Κλάους Αθανασιάδη!

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-12/pllaa.jpg[/img[/URL]]
-Ποια είναι η σχέση σου με τον αθλητισμό;

«Δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθώ. Παρακολουθώ αραιά και που ότι με ενδιαφέρει. Συνήθως μπάσκετ και ποδόσφαιρο όχι σε μόνιμη βάσει μόνο όταν έχει κάποιο ντέρμπι η ομάδα μου ή παίζει η εθνική.

-Υποστηρίζεις κάποια ομάδα;

«Είμαι Θεσσαλονικιά, πάντα υποστήριζα τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια όμως μπορώ να πω πως έγινα κυριολεκτικά ΠΑΟΚ γιατί έζησα την Τούμπα και αγάπησα πολύ αυτήν την ατμόσφαιρα πριν και μετά το ματς. Μάλιστα το αγαπημένο μου σύνθημα είναι το «οέο οεο οέο ΠΑΟΚ για σένα μόνο ζω και αναπνέω».

-Έχεις παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι στην Τούμπα και αν ναι ποιο ήταν αυτό, τι θυμάσαι, και σε ποια θύρα;

«Ξεχνιούνται αυτά; Θυμάμαι το 2008 που παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στο γήπεδο και μάλιστα στην θύρα 4! Θυμάμαι ότι έπεσαν πολλά δακρυγόνα έξω από το γήπεδο. Υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά πέρασα ωραία... Μπορεί να μην ήμουν στο περσινό παιχνίδι στην Τούμπα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, αλλά και μέσα από την τηλεόραση ένιωθες την λάβα της Τούμπας. Πόσο θα ήθελα να ήμουν έστω σε μια γωνία και να έβλεπα αυτή την κόκκινη φωτιά από τα εκατοντάδες καπνογόνα»

-Φέτος η ομάδα σου έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πιστεύεις ότι μπορεί να το πετύχει;

«Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και γίνουν κάποιες προσθήκες τον Γενάρη, πιστεύω πως τον Μάιο εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Καιρός είναι να το πάλι και κάποια άλλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να το κατακτήσει».
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-12/pinelopi-plaka.jpg[/img[/URL]]
-Αν το Μάιο ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα με πιο τρόπο θα το πανηγυρίσεις;

«Όπου και αν βρίσκομαι θα το πανηγυρίσω, όμως το κλίμα που θα επικρατεί στην Τούμπα νομίζω ότι θα είναι κάτι μαγικό μετά από τόσα χρόνια όποτε θα έλεγα πως ιδανικό θα ήταν να βρίσκομαι εκεί και μέχρι το πρωί να το κάψουμε. Να σηκωθεί όλη η πόλη, όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα στο πόδι».

-Στην Αθήνα όπου βρίσκεσαι και ζεις πλέον μόνιμα τι λένε οι φίλοι σου οι συνάδελφοί σου για τον ΠΑΟΚ;

«Συνήθως υπάρχουν διάφορα αστεία και πλάκες γιατί οι περισσότεροι είναι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός αλλά οι περισσότεροι παραδέχονται πως φέτος ξεχωρίζει η ομάδα. Εδώ στην Αθήνα το έχουν καταλάβει πως φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα και δεν θα το αφήσουμε τόσο εύκολα».

-Το γυναικείο φύλο παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι είτε γιατί την τραβάει ο φίλος της στο γήπεδο είτε γιατί υπάρχει κάποιος όμορφος ποδοσφαιριστής. Εσύ για ποιους λόγους θα πήγαινες στην Τούμπα ή σε κάποιο άλλο γήπεδο;

«Μάλλον δεν εντάσσομαι σε καμιά από τις δυο παραπάνω ομάδες γυναικών. Εγώ θα πήγαινα σε ένα ντέρμπι για να νιώσω την ένταση και την αδρεναλίνη και να χαρώ με την ομάδα μου όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω τον Κλάους. Είναι πολύ καλός επιθετικός που σκοράρει συνεχώς. Έχω την εντύπωση πως αν συνεχίσει με τον ‘ίδιο ρυθμό θα βγει πρώτος σκόρερ φέτος. Επίσης έχω ξεχωρίσει τους Ρατς και τον Μακ γιατί συνδυάζονται άψογα στο παιχνίδι τους, ενώ στα τελευταία παιχνίδια πολύ ανεβασμένος είναι και ο Περέιρα.

-Έχεις βρεθεί σε καβγά για την ομάδα σου;

«Όχι. Ποτέ. Δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση προτιμώ όλα να γίνονται μέσα σε λογικά πλαίσια. Να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα, χωρίς επεισόδια γιατί χαλάει το ποδόσφαιρο».

-Και για φινάλε, τελικά το σωστό πιο είναι ΠΑΟΚτσού ή ΠΑΟΚτζού;

«Πιστεύω ΠΑΟΚτσού και το ΠΑΟΚ να γράφεται πάντα με κεφαλαία! Πανθεσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών!».

[b]Αγαπαμε πηνελοπη πλακα![/b]  :-*

[/quote]

Οι γκομενες εχουνε τοση σχεση με το ποδοσφαιρο οσο ο Μπουρμπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom