Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όποιος είδε τη συνέντευξη τύπου, θα νόμιζε ότι ο Αγγελάρας είναι προπονητής του Λεβαδειακού. Διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία τη στιγμή που το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ είναι οφσάιντ, ενώ κι ο καράφλας ο Παπαδόπουλος έχει κάνει χέρι-πέναλτυ που δεν δόθηκε. Μάλλον ο σουρεαλισμός της πολιτικής που ζούμε εδώ και μέρες, περνάει και στο ποδόσφαιρο  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
όποιος είδε τη συνέντευξη τύπου, θα νόμιζε ότι ο Αγγελάρας είναι προπονητής του Λεβαδειακού. Διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία τη στιγμή που το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ είναι οφσάιντ, ενώ κι ο καράφλας ο Παπαδόπουλος έχει κάνει χέρι-πέναλτυ που δεν δόθηκε. Μάλλον ο σουρεαλισμός της πολιτικής που ζούμε εδώ και μέρες, περνάει και στο ποδόσφαιρο  :grin:

αντικειμενικος φιλος του ποδοσφαιρου τυπε?  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
δηλαδη ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε απο την διαιτησια;;;;;;;η μηπως ηταν 50-5ο;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν επρεπε να δωσει και κόκκινη επειδή ο παπαδοπουλος ηταν τελευταίος παίκτης;
ισχύει αυτός ο κανονισμός ή πρέπει μονο να είναι ο επιθετικός σε προφανή θέση για γκολ;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.707
Πόντοι
606
παιδια αντικειμενικά να μιλήσουμε η διαιτησία ηταν 80-20 υπερ τις λειβαδιας :) αλα δεν πειράζει ετσι και αλλιώς σε αυτο το πρωταθλημα με αυτες τις διαιτησίες δεν γίνεται   να παρουμε πρωτάθλημα ουτε καν και οταν βγαλει ο σπανος γενια :grin: :grin: :grin: δηλαδη θα βγαλουν οι σπανοι γενια και εμεις δεν θα παρουμε πρωταθλημα :) :) :) :) :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1186189.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά, εμείς κοιτούσαμε και οι αντίπαλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα σταματήσω εδώ. Είπα και το καλοκαίρι ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Κι αυτό κάναμε σήμερα και βοήθησε πολύ και η Παναγία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και είπαμε ότι πρέπει να κρατηθούμε στην πρώτη θέση και να κερδίσουμε, παρά τις αντιξοότητες που γνωρίζαμε ότι θα υπάρξουν. Βάλαμε γκολ, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, δεν ξέρω εάν ήταν και πέναλτι το άλλο. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο αντίπαλός μας ήταν πιο φρέσκος από εμάς. Πάντα οι αντίπαλοί μας έχουν μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω από μας. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά συμβαίνει. Θα έρχονταν και οι κάρτες και η ταλαιπωρία της ομάδας, από τον Αύγουστο μέχρι τώρα, αλλά έβαλε το χεράκι της η Παναγία και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Και καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα σε όλους.

Δεν θα μιλήσω εγώ για την διαιτησία απαγορεύεται. Δεν θα παίξω κανενός το παιχνίδι. Όταν γνωρίζεις ότι ο άλλος έρχεται να σκοτώσει, εσύ δεν βγαίνεις μπροστά σου. Παρακάλεσα την Παναγιά να δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ δεν ζήτησα τίποτα άλλο να μας δώσει όλους κουράγιο, να μας δώσει την δύναμη,γιατί αυτό που έγινε και αγανακτεί ο κόσμος, εμείς δεν πρέπει να το κάνουμε. Να βγούμε μπροστά και να μας σκοτώσουν εύκολα. Εγώ όσο και να με πιέζετε δεν θα το κάνω. Πρώτη φορά, είμαι 61 χρονών, παίζω από τα 12 μου, έχουν δει τα ματάκια μου πάρα πολλά, αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό το σημερινό… Είμαι εδώ για να το αντιμετωπίσω. Δεν θα δώσουμε τροφή.

Όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και με το ρόστερ που είχαμε, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά που είμαστε εδώ. Έχω εμπιστοσύνη και στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και περισσότερο στην Παναγιά. Κι όταν είναι η Παναγιά μαζί μας κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δηλαδη ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε απο την διαιτησια;;;;;;;η μηπως ηταν 50-5ο;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε μάγκα, αυτά που σου γράφω έγιναν ή όχι; Πες γι' αυτά και μετά το συζητάμε για τη γενική εικόνα της διαιτησίας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν επρεπε να δωσει και κόκκινη επειδή ο παπαδοπουλος ηταν τελευταίος παίκτης;
ισχύει αυτός ο κανονισμός ή πρέπει μονο να είναι ο επιθετικός σε προφανή θέση για γκολ;

Κόκκινη είναι αν αποτρέπει γκολ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βάζελος είμαι, φίλε. Ό,τι είδα γράφω

παραδοξο να ασχολειται με την διαιτησια σε παιχνιδι του ΠΑΟΚ οπαδος του παναθηναικου....εσεις με τους γαυρους πλακωνεστε για τα κορακια συνηθως  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κ εγω αντικειμενικος ειμαι ο παοκ επρεπε να χασει σημερα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παραδοξο να ασχολειται με την διαιτησια σε παιχνιδι του ΠΑΟΚ οπαδος του παναθηναικου....εσεις με τους γαυρους πλακωνεστε για τα κορακια συνηθως  :think:

μα δεν ασχολήθηκα με τη διαιτησία. Ασχολήθηκα με τον Άγγελο ο οποίος ασχολήθηκε με τη διαιτησία

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κόκκινη είναι αν αποτρέπει γκολ
στη συγκεκριμένη φάση ο πιο κοντινος παικτης του λεβαδειακου που ηταν ; ( αν μπορεις να τον βρεις φυσικα γιατι και στο πιο ανοικτο πλανο δεν φαινεται καν παικτης του λεβαδειακου)
ο παπδοπουλος έχει παραπατησει και χανει την ισορροπια του;
είχε πρόθεση να κανει χερι ; ( γιατι αν αρχισουμε να πουλαμε και εμείς τρελα θα λεμε οτι δεν την βρήκε καν με το χέρι).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μα δεν ασχολήθηκα με τη διαιτησία. Ασχολήθηκα με τον Άγγελο ο οποίος ασχολήθηκε με τη διαιτησία

εδω ειπε οτι παρακαλεσε την παναγια να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα στην διαιτησια εμεινες?  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εδω ειπε οτι παρακαλεσε την παναγια να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα στην διαιτησια εμεινες?  :grin:

με δουλεύεις ρε συ; Για την Παναγία μιλάει 10 φορές τη μέρα. Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση πια αυτό. Αλλά το να μιλάει για τη διαιτησία μετά από 2 τέτοιες φάσεις, ε όσο να πεις, δεν είναι τόσο σύνηθες

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο τη μια  εδωσε τουλαχιστον 10  φαουλ που δεν θα εδινε ουτε ο κορομηλας και απο την αλλη αναμεσα στα δεκακάτι συνολικά που πήραμε εμείς δεν εδωσε καν σε αυτό το μαρκαρισμα

και επειδη εχουμε και καποια ηλικία ( δεν είμαστε για συγκινησεις) όποιος πιστευει ότι η φαση του παπαδοπουλου ήταν πεναλτυ δύο είναι  τα ενδεχόμενα . είτε είναι οπαδος  ολυμπιακου ή αρη ή έχει μπερδεψει τα αθληματα.
δεν θα χαζεψουμε στα γεραματα, σε παικτη που πεφτει ενω έχει κανει κεφαλια ο ιδιος και δεν εχει καν αντιπαλο στα 10 μετρα να εχει προθεση να βρει την μπαλα πεφτοντας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στη συγκεκριμένη φάση ο πιο κοντινος παικτης του λεβαδειακου που ηταν ; ( αν μπορεις να τον βρεις φυσικα γιατι και στο πιο ανοικτο πλανο δεν φαινεται καν παικτης του λεβαδειακου)
ο παπδοπουλος έχει παραπατησει και χανει την ισορροπια του;
είχε πρόθεση να κανει χερι ; ( γιατι αν αρχισουμε να πουλαμε και εμείς τρελα θα λεμε οτι δεν την βρήκε καν με το χέρι).

το πού ήταν ο πιο κοντινός παίχτης του Λεβαδειακού, δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Το αν έχει ή όχι πρόθεση είναι πάνω απ' όλα στην κρίση του διαιτητή. Όταν η μπάλα έρχεται από τόσο μακριά, ο παίχτης οφείλει να προσέξει και να μαζέψει τα χέρια του, αλλιώς κινδυνεύει να του καταλογιστεί πρόθεση. Σόρυ που στο χαλάω, ούτε εγώ θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ, αλλά θέλω να λέω τα σύκα σύκα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Σέντερ Μπακ η Πανάγια Σήμερα!
Ακόμα ρε δεν φεραται Παιχτες!!! Εξι Παιχτες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΛΕΟΣ καρδιακοί θα γίνουμε!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Κάλα ο ΠουστοΠαππας Ανεκδιηγητος!!! Τέτοιον μλκ Κάιρο είχα να δω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom