Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειδατε της δηλωσεις του κουτς του παραρτηματος του γκευ. λεει: Εμεις στα τελευταια παιχνιδια παιξαμε καλα και αξιζαμε περισσοτερους βαθμους, βεβαια ξεχασε οτι πριν απο τρει αγωνιστικες εστησε κωλο στον πουστη και εχασε με καταβεσμενα τα βρακια 0-4  :2funny:
Ορθότατο.

Επισκέπτης
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Ρε ημαρτον τα στομάχια μας Δέθηκαν κόμπο ρε!!!
Πιτσιρικάδες ζητηστε την Ελεύθερα Μόνοι σας. Είσαστε πολύ λίγοι γι αυτήν την φανέλα!!!
+ 4 και προχωραμε ρε στ' αρχιδια σου ολα,πρωταθλημα θα παρεις  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Eισαι αδικος. Στο κατω κατω κερδίσανε, δεν κερδίσανε? Το να κερδίζετε ακομη κι αν παιζετε ασχημα είναι καλο σημαδι.
και τι είμαι εγώ γαύρος! Αμπαλος να Λεώ παιχταρα τον ποζατζιδη! Τον ποζογλου! Τον Κουλούρη!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
και τι είμαι εγώ γαύρος! Αμπαλος να Λεώ παιχταρα τον ποζατζιδη! Τον ποζογλου! Τον Κουλούρη!
Γιατι, εσεις ειστε ενταξει απέναντι στα παιδια αυτά? Γιατι η Τουμπα δεν ειχε σημερα κοσμο να κρεμεται από τα καγκελα και ηταν μισοαδεια???
Να εχετε το γηπεδο γεματο, να παιρνουν τα παιδια δυναμη.

Επισκέπτης
Γιατι, εσεις ειστε ενταξει απέναντι στα παιδια αυτά? Γιατι η Τουμπα δεν ειχε σημερα κοσμο να κρεμεται από τα καγκελα και ηταν μισοαδεια???
Να εχετε το γηπεδο γεματο, να παιρνουν τα παιδια δυναμη.
Η τουμπα εχει 10 -15 χιλιαδες καθε φορα και αυτη θα πανηγυρισουμε το πρωταθλημα, η αλλη να πανε να γαμηθουν και να κατσουν στα χωρια τους, δεν τους θελουμε στο γηπεδο.  :sunglasses:

Επισκέπτης
[size=20pt]ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..[/size]

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Επισκέπτης
το πιασα τι λες ρε. Ρε βάλε πενταμπαλο στον δορυφόρο να γουσταρωωωωωωωωωω
Αφου εισαι αλανι ρε συ.  :grin:

ρε μαλεα τι με ειπαν, δεν βγαλανε ωρα για τον βαζελο....μας παιζουν κρυφτουλη τα ατιμουτσικα  :grin: νε ξερουν θα εχει 10 χιλιαδες μεσα και μια το μεσημερι να το βαλουν  ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Αφου εισαι αλανι ρε συ.  :grin:

ρε μαλεα τι με ειπαν, δεν βγαλανε ωρα για τον βαζελο....μας παιζουν κρυφτουλη τα ατιμουτσικα  :grin: νε ξερουν θα εχει 10 χιλιαδες μεσα και μια το μεσημερι να το βαλουν  ;)
του κυπελλου το ματς?22/12!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Το παλατάκι εκείνη την Μερά πρέπει να γίνει ΤΟΥΜΠΑ !!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!

Επισκέπτης
Το παλατάκι εκείνη την Μερά πρέπει να γίνει ΤΟΥΜΠΑ !!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!
Κοιτα αμα ειμαστε με δυο διπλα θα της παρουμε με φορα της λαγοκοτες! εαν φαμε καμια ξενερα στην επαρχια και θα ειμαστε και απο δυο εκδρομες, μας βλεπω να την κανουμε απο το ημιχρονο.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Κοιτα αμα ειμαστε με δυο διπλα θα της παρουμε με φορα της λαγοκοτες! εαν φαμε καμια ξενερα στην επαρχια και θα ειμαστε και απο δυο εκδρομες, μας βλεπω να την κανουμε απο το ημιχρονο.  :grin:
πρεπει να αφήσουμε λαρυγγια με την ζελα! Παίζεται τιτλος που με τον νου τους
Νομίζουν οτι τον έχουν πάρει!
ΕΛΑΤΕ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι