travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εγω επαιξα ....και φαγαμε γερη σφαλιαρα.....πανωλεθρια στο στοιχημα επαθα.....πχ παιζω χ ημιχρονο 2 τελικο την βολσπουρκ και ο βιερινια μου κλεινει το σπιτι στις καθυστερησειςΣεβασμιοτατε Κάλα που δεν επαιξα εχτες!
Την μυριστηκα πλάκα πλάκα!!!
δώσε κάτι απο ελληνικό?εγω επαιξα ....και φαγαμε γερη σφαλιαρα.....πανωλεθρια στο στοιχημα επαθα.....πχ παιζω χ ημιχρονο 2 τελικο την βολσπουρκ και ο βιερινια μου κλεινει το σπιτι στις καθυστερησεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 ημιχρονο 1 τελικο τον ΠΑΟΚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαρακι ξερεις κατι;;;;;οταν εκ του αποτελεσματος αποδυκνειεται οτι ελεγα μαλακιες.... :S :S :S :S :S :S εδω ειμαι...κραξτε ελευθερα
με τα δευτερα σε πηρε εχθες η τελευταια στην γαλλια γκινκαμπ τυπε :SΡε Μαλέα γαμω την πουτανα μου μονο αυτή η ομάδα! Η καψουρα μας! γιατί μας παιζει τέτοια παιχνίδια!
λες να μην το ξέρω.με τα δευτερα σε πηρε εχθες η τελευταια στην γαλλια γκινκαμπ τυπε :S
με τα δευτερα σε πηρε εχθες η τελευταια στην γαλλια γκινκαμπ τυπε :S
ψιλό αμπαλο τον κόβω.ειπαμε ρε στην Γαλλια ειναι τελευταια η Μπαστια και το γαλλικο πρωταθλημα ειναι δυο ταχυτητες παραπανω απο το ελληνικο
16η ειναι,στον πρωτο παιχνιδι ηταν 20ηειπαμε ρε στην Γαλλια ειναι τελευταια η Μπαστια και το γαλλικο πρωταθλημα ειναι δυο ταχυτητες παραπανω απο το ελληνικο
16η ειναι,στον πρωτο παιχνιδι ηταν 20η![]()
![]()
![]()
![]()
ψιλό αμπαλο τον κόβω.
Μυρωδιάς είναι τυπε!
και κπρ τυπεο ρεντ ειναι ολυμπιακος με φιλοαρειανα αισθηματα τυπε![]()
![]()
![]()
και εγώ είμαι με φιλοαεκτσηδικαο ρεντ ειναι ολυμπιακος με φιλοαρειανα αισθηματα τυπε![]()
![]()
![]()
και κπρ τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.independent.co.uk/incoming/article9636247.ece/alternates/w620/qpr-badge.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πουληστε τους τον Μητρογλου να παρετε τον Οστιν τυπε :headbang3: :headbang3: :headbang3: