kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχεις δικιο....40 πετσιναΚαρτακη φιλε καλυτερα ενα και καλο(αρχιδατο) παρα 40 πετσινα μες την μπιχλα
εχεις δικιο....40 πετσιναΚαρτακη φιλε καλυτερα ενα και καλο(αρχιδατο) παρα 40 πετσινα μες την μπιχλα
ναι μπορει κατα λαθος....οχι σαν αυτο που ΘΑ παρετε.....Ενταξει μπορει κανενα κατα λαθος να ηταν κανονικο αλλα σιγουρα οχι ισαξιο με αυτο που σε λιγους μηνες θα παρουμε κοντρα σε ολους και ολα.
Ενταξει μπορει κανενα κατα λαθος να ηταν κανονικο αλλα σιγουρα οχι ισαξιο με αυτο που σε λιγους μηνες θα παρουμε κοντρα σε ολους και ολα.
Ενταξει μπορει κανενα κατα λαθος να ηταν κανονικο αλλα σιγουρα οχι ισαξιο με αυτο που σε λιγους μηνες θα παρουμε κοντρα σε ολους και ολα.
Σας πουλαει φουμαρα ο χοντρος κα εσεις τα πιστευετε, ρε μην ειστε κοροιδα αυτο το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ με καμια παναγιαναι μπορει κατα λαθος....οχι σαν αυτο που ΘΑ παρετε.....
..EΛΑ γυρω γυρω γιατι εχουμε σφουγγαρισει!!!1
ερχομαι
..ΟΧι, εχω πολυ δουλεια... :S ...αλλα σιγουρα ετοιμαζω απο τωρα τριπολη,πανιωνιο,λειβαδια!Closer Θα πας ξανθή?
..ΟΧι, εχω πολυ δουλεια... :S ...αλλα σιγουρα ετοιμαζω απο τωρα τριπολη,πανιωνιο,λειβαδια!
Αργεντινος ειναι ρεΜπόκα θα πάρω την φανέλα του FUCKUNDO σε γαλάζιο λέει? Η' ριγέ?
Εθν. Ουρουγουαης
ναι ρε το ξέρω αυτό! Για την εμφανισή την τριτη που εχουμεΑργεντινος ειναι ρε
Πανε παρε οποιου συνδεσμου γουσταρεις να στηριξεις και τα παιδια. ;)ναι ρε το ξέρω αυτό! Για την εμφανισή την τριτη που εχουμε
Σιγα τυπε τη μεγαλη αυτοκρατορια που εχουμε εμεις εντος και εκτος γηπεδων τελευταια χρονια και πρεπει να γινουν και ιερες συμμαχιες για να μας χτυπησουνwww.aek365.com/a-368820/mazi-melissanidhs-sabbidhs-sth-thessalonikh.htm]http://www.aek365.com/a-368820/mazi-melissanidhs-sabbidhs-sth-thessalonikh.htm[/url]
[move][size=30pt]ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΣΦΥΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΛΗΞΑΤΕ [/size][/move]
Σιγα τυπε τη μεγαλη αυτοκρατορια που εχουμε εμεις εντος και εκτος γηπεδων τελευταια χρονια και πρεπει να γινουν και ιερες συμμαχιες για να μας χτυπησουν
Δεν κανουν πλακα με ζητηματα αισθηματικης φυσεως τυπε.Δεν ξερεις πως μπορει να το πηρε ο Αλαφουζ οταν ειδε τον Ιβαν αγκαζε με τον Τιγρη :Sπλακα κανω ρε