όταν ξεφτιλιστείτε την Πέμπτη , τότε βγες να μους πεις που παίξατε εσείς( εκτός αν ντραπείτε να το πείτε,αλλά ξέχασα εσας τιμή σας και καμάρι σας, όπως και ο πρώτος τίτλος στη ΄Β εθνική,"τρένο" περάσατε απ όλα τα χωριά, βάμος ελ καμιόν )ΟΥΦ, με κουρασες.
Που παίζετε βρεεεεεεε?
Πουθενά?
edit AssFiller :Τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
ελα ρε τουρκακια.
που παιζετε αυριο?
ΒΑΜΟΣ ΚΑΜΠΕΟΝ
Αυτό το post είναι συλλεκτικό...Πότε θα μπορέσεις να το ξαναγράψεις άραγε;
ΠΟτε ειναι η φαση των ομιλων?Αυτό το post είναι συλλεκτικό...Πότε θα μπορέσεις να το ξαναγράψεις άραγε;
ε ΤΟΤΕ θα στο ξαναγραψω,
αν βεβαια μου απαντησετε σημερα...
μαλλον ποναει....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ούτε εμένα μου αρέσει.
Καποιοι εδω μέσα αγνοουν την αξία και την σημασία αυτου του συμβολου,του δικεφαλου αετου. Σκεφτείτε τι αγώνες έγιναν για να μπορούμε να έχουμε την ελευθερία να χρησιμοποιούμε τούτο το σημα.
Προφανώς να αρέσκονται στην τουρκικη πουτσα που είχαμε πάνω απο το κεφάλι μας επι εκατοντάδες χρόνια και μας γαμούσαν γιαγιαδες και προγιαγιαδες μεσα στις εκκλησιες και πανω στην Αγια Τραπεζα. Αγνοείτε πολλά πραγματα.Πάρα πολλα και απαιτώ από κάποιον moderator να πάρει θέση.
Προφανώς να αρέσκονται στην τουρκικη πουτσα που είχαμε πάνω απο το κεφάλι μας επι εκατοντάδες χρόνια και μας γαμούσαν γιαγιαδες και προγιαγιαδες μεσα στις εκκλησιες και πανω στην Αγια Τραπεζα. Αγνοείτε πολλά πραγματα.Πάρα πολλα και απαιτώ από κάποιον moderator να πάρει θέση.
κατ αρχας εγω δεν αναφερθηκα σε καποιον προσωπικα.Χαρακτηρισμοι του στυλ τουρκακια δεν αρεσουν καθόλου..είναι βαρύ...εκτός αν θέλεις να αναφέρουμε για εβραικές ομάδες κτλ κτλ.
Οτι θέλεις
δευτερον ουτε εμενα μ αρεσουν οι χαρακτηρισμοι τυπου σκουληκια.
Αλλα δε σε ειδα να προβληματιζεσαι εκει...
ελα ρε απιτηση...Καποιοι εδω μέσα αγνοουν την αξία και την σημασία αυτου του συμβολου,του δικεφαλου αετου. Σκεφτείτε τι αγώνες έγιναν για να μπορούμε να έχουμε την ελευθερία να χρησιμοποιούμε τούτο το σημα.
για πες μας την ιστορια του δικεφαλου εσυ που την ξερεις δηλαδη...
αααααααα
κι οταν την ψαξεις και εκπλαγεις απο την προελευση του τοτε γραψτην και δω και ζητα και συγνωμη που θελεις και παρεμβαση....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Άστο φίλε halia.Ουκ ολίγες φορές έχουν αναρτηθεί μηνύματα περί ΄΄Τούρκων΄΄ με σαφές σπόντες προς συγκεκριμένους οπαδούς κ οι υπεύθυνοι απλά εθελοτύφλησαν,πράγμα που σε άλλα σημεία δεν το κάνουν,αλλά αντιθέτως διαθέτουν έπαρση κ φειδώ.Οπότε μην χαλιέσαι,παραδέξου το ,οι Αεκτζήδες κ τα Παόκια ΄΄είμαστε΄΄ Τούρκοι.
ξερω γω?Είναι το ιδιο το τουρκος με το σκουλίκια...?
Οταν ακους το Βουλγαροι από τους φιλαθλους του ΠΟΚ σου αρέσει?
για πες εσυ.
ποιο ειναι χειροτερο. Εγω λεω τα σκουληκια. Ετσι κι αλλιως η ομαδα σου εχει το ονομα παοκ οπου κ κωνσταντινουπολη. Σε ποια χωρα ειναι η πολη?
για βαλε μας την ιστορια του δικεφαλου παρεπιπτοντως
και πες μας και που παιζεις????
Μπορουμε να το παμε και αλλιώς
Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο για τα παλικάρια που σκοτώθηκαν στα Τεμπη και θα παραβρεθεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοικηση συσωμη.
Και ρωτάω εγώ τωρα...Εσείς τα μνημόσυνά σας που τα κάνετε? Στο Αουσβιτς?
Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο για τα παλικάρια που σκοτώθηκαν στα Τεμπη και θα παραβρεθεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοικηση συσωμη.
ναι μετα το περακλουμπ και το συνταγμα του Κεμαλ, εξακολουθεις να μιλας για προσβλητικες προσφωνησεις?
η ιστορια του δικεφαλου αετου ξεκιναει ΠΟΛΛΛΑ χρονια πριν. Απλα δεν την ξερεις αλλα την αναφερεις ως δικο σου επιχειρημα... αστο
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπορουμε να το παμε και αλλιώς
Φίλε halia,συγνώμη που ξαναπαρεμβαίνω,αλλά τώρα είσαι φάουλ περί Άουσβιτς.Δεν παύει να έγινε γενοκτονία ανθρώπων.Κ μάλιστα χιλιάδες συμπατριώτες μας κυρίως από την Θεσσαλονίκη-Εβραίοι,μαρτύρησαν στο Άουσβιτς.Παρεμβαίνω για να σε προστατέψω,γιατί νομίζω ότι ξέφυγες.Φιλικά πάντα.
εσεις ποσους εχετε ρε τουρκακο?Αντι για παπα στον αγιασμό φέρατε καρδηναλιο.Πόσους Έλληνες έχεις μέσα στην ομάδα ερπετουλη?
αουσβιτς? δε σας ενοησα? ειστε με τους ναζι?
Sorry αν το παρατραβηξα. Τούρκος δεν είμαι και δεν γουστάρω τέτοιες προσφωνήσεις τουλάχιστον in this topic. Και επειδή δεν παίζω uefa βάζεις ενα ct/cg/masage η οτιδηποτε πορνίσιο στοιχημα οτι δεν παιρνας κυρα μαρια δεν περνας δεν περνας απο την Ισπανία σημερα?
Και αν ακόμα επιμένεις να πιστευεις πως είμαι τουρκος στειλε μου διευθυνση να έρθω να σου εξηξγήσω κάποια πράγματα περι Τουρκιας και περι πόσο πουλιέται το καλαμπόκι στην Τουμπα
Και αν ακόμα επιμένεις να πιστευεις πως είμαι τουρκος στειλε μου διευθυνση να έρθω να σου εξηξγήσω κάποια πράγματα περι Τουρκιας και περι πόσο πουλιέται το καλαμπόκι στην Τουμπα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K