Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Για εμένα τα πραγματα είναι Πόλυ απλα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πανω απο τα έθνη και πέρα απο τις θρησκείες. Ψηφιζω απο τα 23 μου λόγω τς σαπιλας της πολίτικης Χ.Α. στα 23 μου το τονίζω αυτό. Είμαι 27.
ΠΑΟΚ τσης γεννήθηκα γαμω τν  που τα να μου μεσά.Τι θέλω να πω! Πως ΕΙΜΑΙ περήφανος για τον καθένα που φοράει τη ασπρόμαυρη φανελα.
ΕΙΜΑΙ περήφανος για τον Κάτσε
Είμαι περήφανος για τον κάθε μαυρο, άσπρο, κίτρινο, Αθήναιο και οτιδήποτε άλλο αγαπάει αυτό το έμβλημα που υπάρχει στη ζωή απο το 1926.
Αυτος είμαι...

Επισκέπτης
μπουχε το νου σου....οι φασιστες και οι ναζι ΔΕΝ ειναι πολιτικη ιδεολογια...ειναι το τελος, των καθε λογης πολιτικων ιδεολογιων και ελευθερης σκεψης,ειναι μια μαυρη τρυπα που ρουφαει τα παντα....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...κανενας εμφυλιος δεν υπαρχει,απλα βρηκαν μποσικο το μπασκετ και τρυπωσαν ,γιατι-πολυ κακως- το εχουμε αφησει μονο του!
Φιλε επιδεις γνωριζω τι παιζει με αυτους και με τους αλλους που λες  ;) τα παιδια ειναι ακροδεξιοι οχι νεοναζι.Απλα και απο τις δυο μεριες προσπαθουμε να βρισκομαστε χωρις παρατραγουδα στην 4 τωρα εαν ξεφυγουν μερικοι με συμβολα των νεοναζι σιγουρα θα πεταξουν απ την 4 μαζι με αυτα.  ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Ρε Μάγκες είναι δυνατόν την ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ να την βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι με τις ΣΑΠΙΛΕΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι βεβαια, ακροδεξιοι παντα υπηρχαν. Τωρα πως γινεται ενα μικρο πανο που νομιζω εγραφε στα αγγλικα γαμω την τουρκια πρεπει σον και καλα να δημιουργησει εμφυλιο στης ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ, δεν μπορω να το καταλαβω. Αυτα μικραινουν τον λαο του ΠΑΟΚ για αυτο σταματηστε με το παραμικρο να γραφετε μαλακιες... οι πολιτικες ιδεολογιες δεν ανηκουν στον λαο του ΠΑΟΚ δεχτει ειναι ολοι οσοι αγαπανε την ομαδα μας, και ας ειναι χριστιανοι,μωαμεθανοι,αναρχκοι και χρυσαυγιτες.
Φυσικα εννοειται οτι κανει κακο στην ομαδα μας πρεπει να σταματισει καποια στιγμη. Αλλα να καταλαβουν και αυτοι οι ευρωπαιοι (σε μπασκετ,ποδοσφαιρο) οτι ο παοκ δεν θα ειναι μια ζωη το επικεντρο των τιμωριων,ωστε να παραδειγματιζονται αλλες ομαδες.  ;)
τα πανό που δεν έχουν θέση στα γήπεδα γιατί έτσι ορίζουν οι διοργανωτές να τα βαλουν στα μπαλκόνια τους, στα σπίτια τους ( για να μην πω που άλλου να τα βάλουν).
ενα ολόκληρο γήπεδο τους έβριζε και οι 10 ( 15; ) δεν νομίζω να ήταν παραπάνω, εκεί της ψ..λης τους τον χαβά.
η ομάδα χτες τουλάχιστον ήταν πολυ μέτρια ( δεν είχα δει αλλο αγώνα φέτος και αν εξαιρέσεις τον χαραλαμπίδη και τον όντουμ οι υπόλοιποι δεν δείχνουν κάτι ιδιαίτερο. )
Βεβαία χάρη σε τέτοια καραγκιοζιλίκια των "αδερφών" μας λόγω των οποίων θα φάμε σίγουρα πρόστιμο ( ή όπως περσι παιξαμε το ντερμπυ χωρίς κόσμο) λογικό είναι η ομάδα να μην έχει τη δυνατότητα για κάτι παραπανω.
Μετρημενα είναι τα πραγματα.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλα να καταλαβουν και αυτοι οι ευρωπαιοι (σε μπασκετ,ποδοσφαιρο) οτι ο παοκ δεν θα ειναι μια ζωη το επικεντρο των τιμωριων,ωστε να παραδειγματιζονται αλλες ομαδες. ;)
τι ελεγα για τους γείτονες και το κυνηγητο που τρώνε ( στη φαντασία τους) απο το σύστημα;
Αλλη όρεξη δεν είχε ο πλατινι να ασχολείται με τα μπερδεμένα της 4.
απλα τα πραγματα:
ήρθε ο πλατινι να δει τον αγώνα με την μπενφίκα.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας (και ενώ σου έχει ξηγηθεί κιόλας με την ενσταση το καλοκαίρι, για  τετοιο κυνηγητό μιλάμε) ακούγεται απο 4 μεριά  το σύνθημα ""ουι, ουι γαμιεται ο πλατινι" ( φαντάσου τώρα να είσαι δίπλα του σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ και να ρωτάει χαμογελαστός τι σύνθημα φωνάζουν τα παλιόπαιδα τα ατίθασα). καπου μετά το κοντάρι ξεχνάει να σήκώσει και τη σημαία στο ένα μέτρο οφσάιντ γκολ της μπενφίκα (λετε να εχουν ενδοεπικοινωνία με μισέλ).
προσωπικά όσα χρόνια βλεπω ποδόσφαιρο αυτά που έχουμε κάνει σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ( μισό να το ξαναγράψω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ) αγώνα δεν τα εχει κανει καμία ομάδα, τόσες φορές επανειλημμένα ( δύο φορές τουλάχιστον κάναμε το γήπεδο μπουρδέλο, με εικόνες που δεν βλέπεις ούτε σε αφρικανικά γήπεδα).
Πρέπει καποτε το παραμύθι με το λαο του Παοκ να το περιορίσουμε γιατί κρατάει πίσω την ομαδα μας στο τέλος.
Κοιτάξτε και παραδίπλα στην ομάδα με τους οπαδούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μπας και καταλάβετε σε ποια εποχή είμαστε.

Επισκέπτης
τι ελεγα για τους γείτονες και το κυνηγητο που τρώνε ( στη φαντασία τους) απο το σύστημα;
Αλλη όρεξη δεν είχε ο πλατινι να ασχολείται με τα μπερδεμένα της 4.
απλα τα πραγματα:
ήρθε ο πλατινι να δει τον αγώνα με την μπενφίκα.
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας (και ενώ σου έχει ξηγηθεί κιόλας με την ενσταση το καλοκαίρι, για  τετοιο κυνηγητό μιλάμε) ακούγεται απο 4 μεριά  το σύνθημα ""ουι, ουι γαμιεται ο πλατινι" ( φαντάσου τώρα να είσαι δίπλα του σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ και να ρωτάει χαμογελαστός τι σύνθημα φωνάζουν τα παλιόπαιδα τα ατίθασα). καπου μετά το κοντάρι ξεχνάει να σήκώσει και τη σημαία στο ένα μέτρο οφσάιντ γκολ της μπενφίκα (λετε να εχουν ενδοεπικοινωνία με μισέλ).
προσωπικά όσα χρόνια βλεπω ποδόσφαιρο αυτά που έχουμε κάνει σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ( μισό να το ξαναγράψω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ) αγώνα δεν τα εχει κανει καμία ομάδα, τόσες φορές επανειλημμένα ( δύο φορές τουλάχιστον κάναμε το γήπεδο μπουρδέλο, με εικόνες που δεν βλέπεις ούτε σε αφρικανικά γήπεδα).
Πρέπει καποτε το παραμύθι με το λαο του Παοκ να το περιορίσουμε γιατί κρατάει πίσω την ομαδα μας στο τέλος.
Κοιτάξτε και παραδίπλα στην ομάδα με τους οπαδούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μπας και καταλάβετε σε ποια εποχή είμαστε.
Οι τοσες φορες μαδριλενε ειναι οι δυο ολοκληρες που λες εσυ ο ιδιος  :2funny: ενω αλλες ομαδες σε υποτιθεται πιο προηγμενα πρωταθληματα στην ευρωπη οι οπαδοι τους κανουν καθε χρονο,βλεπε απο ιταλια:μιλαν στην βαρκελωνη, υπαρχει βιντεο,ναπολι παντου οπου πανε,λατσιο τα ιδια, απο αγγλια οσες παιζουν εξω τα σπανε οι χουλιγκαν, απο γαλλια προσφατα στο τηγανι οι οπαδοι της μαρσειγ, και της σεν ετιεν πιο προσφατα στην ιταλια που πηγαν δεκα χιλιαδες. Αλλα εσυ προσπαθεις (ματαια ομως)να κερδισεις τις εντυπωσεις με τα γραφομενα σου... ακου τοσες φορες, οι δυο  :2funny: και προσεχε στην μια και τελευταια χρονικα γιατι η αλλη παει πολυ πισω  :jerking: προκληθηκε ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ και αντεδρασε μονο η 4 παρακαλω, αν και τα πυρα πηγαιναν αλλου.
Τωρα εσυ που πας και γηπεδο συχνα κατα τα γραφομενα σου στο επομενο ευρωπαικο παιχνιδι που θα ερθουν με σκοπο να σκοτωσουν οι αντιπαλοι οπαδοι και βρισκεσαι στην θυρα οπου ριχνουν τις φωτοβολιδες, κατσε στην θεση σου και μην κουνηθεις, φατα ολα στο κεφαλι σου και αν ζησεις πανε δωσε συνχαρητιρια στον αστυνομο που κανει κουμαντο της αστυνομικες δυναμεις και δεν τις εστειλε να τους σταματισουν μολις αρχισαν να ριχνουν φωτοβολιδες, αλλα ολος τυχαιος αφησε να μεταφερθει οι μισοι 4 και να φτασει στην 8 να ανταλλαξει με τους αντιπαλους παλι καπνογονα και μετα αφου στριμωχτηκαν οι βαζελοαυστριακοι να κανει ντου ξαφνικα για να επαναφερει την ταξει, σχεδον μετα απο 20 και παραπανω λεπτα απουσιας της αστυνομιας. Και εσυ κατσε και μιλα μου για αρειανους ,μαλλον τοσο σε κοβει και τοσα λες.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι τοσες φορες μαδριλενε ειναι οι δυο ολοκληρες που λες εσυ ο ιδιος  :2funny: ενω αλλες ομαδες σε υποτιθεται πιο προηγμενα πρωταθληματα στην ευρωπη οι οπαδοι τους κανουν καθε χρονο,βλεπε απο ιταλια:μιλαν στην βαρκελωνη, υπαρχει βιντεο,ναπολι παντου οπου πανε,λατσιο τα ιδια, απο αγγλια οσες παιζουν εξω τα σπανε οι χουλιγκαν, απο γαλλια προσφατα στο τηγανι οι οπαδοι της μαρσειγ, και της σεν ετιεν πιο προσφατα στην ιταλια που πηγαν δεκα χιλιαδες. Αλλα εσυ προσπαθεις (ματαια ομως)να κερδισεις τις εντυπωσεις με τα γραφομενα σου... ακου τοσες φορες, οι δυο  :2funny: και προσεχε στην μια και τελευταια χρονικα γιατι η αλλη παει πολυ πισω  :jerking: προκληθηκε ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ και αντεδρασε μονο η 4 παρακαλω, αν και τα πυρα πηγαιναν αλλου.
Τωρα εσυ που πας και γηπεδο συχνα κατα τα γραφομενα σου στο επομενο ευρωπαικο παιχνιδι που θα ερθουν με σκοπο να σκοτωσουν οι αντιπαλοι οπαδοι και βρισκεσαι στην θυρα οπου ριχνουν τις φωτοβολιδες, κατσε στην θεση σου και μην κουνηθεις, φατα ολα στο κεφαλι σου και αν ζησεις πανε δωσε συνχαρητιρια στον αστυνομο που κανει κουμαντο της αστυνομικες δυναμεις και δεν τις εστειλε να τους σταματισουν μολις αρχισαν να ριχνουν φωτοβολιδες, αλλα ολος τυχαιος αφησε να μεταφερθει οι μισοι 4 και να φτασει στην 8 να ανταλλαξει με τους αντιπαλους παλι καπνογονα και μετα αφου στριμωχτηκαν οι βαζελοαυστριακοι να κανει ντου ξαφνικα για να επαναφερει την ταξει, σχεδον μετα απο 20 και παραπανω λεπτα απουσιας της αστυνομιας. Και εσυ κατσε και μιλα μου για αρειανους ,μαλλον τοσο σε κοβει και τοσα λες.
αν βρεις αλλη μια ομαδα που εχει κανει ντου δυο φορες κατα τη διαρκεια ευρωπαικου αγωνα θα τη συνεχισουμε την κουβεντα ,μεχρι εκει με κοβει για παραπανω δεν είμαι.
η μονη που εχει σχετικα παραπλησιο ευρωπαικο παρελθον και ουτε καν πάλι μας πλησιαζει είναι η λεγκια .
πιστεψε με σαν πιτσιρικας το μεριδιο μου σε τετοιες ανοησίες το έχω πάρει και με το παραπάνω,  ( εννοείται χωρίς να έχω παει ποτέ τυφλα ή υπό την επηρεια ουσιων) αλλά ορισμένες συμπεριφορές ειναι απλα για να πανηγυρίζουν καποιοι ανοητοι
επισης εκτός απο τις δύο προφανείς μεγαλες ευρωπαικές βραδιές μας ( η μια μαλιστα που την ξεχνα εγινε για να διωξουμε ;;; τον πρόεδρο μας ) μπορείς να μου δώσεις μια λογική εξήγηση για όσα έγιναν περσι στη λεωφορο;

Επισκέπτης
αν βρεις αλλη μια ομαδα που εχει κανει ντου δυο φορες κατα τη διαρκεια ευρωπαικου αγωνα θα τη συνεχισουμε την κουβεντα ,μεχρι εκει με κοβει για παραπανω δεν είμαι.
η μονη που εχει σχετικα παραπλησιο ευρωπαικο παρελθον και ουτε καν πάλι μας πλησιαζει είναι η λεγκια .
πιστεψε με σαν πιτσιρικας το μεριδιο μου σε τετοιες ανοησίες το έχω πάρει και με το παραπάνω,  ( εννοείται χωρίς να έχω παει ποτέ τυφλα ή υπό την επηρεια ουσιων) αλλά ορισμένες συμπεριφορές ειναι απλα για να πανηγυρίζουν καποιοι ανοητοι
επισης εκτός απο τις δύο προφανείς μεγαλες ευρωπαικές βραδιές μας ( η μια μαλιστα που την ξεχνα εγινε για να διωξουμε ;;; τον πρόεδρο μας ) μπορείς να μου δώσεις μια λογική εξήγηση για όσα έγιναν περσι στη λεωφορο;
:2funny: αστο ρε μαδριλενε αφου δεν το εχεις τι το ζοριζεις..
Η λεωφορο που κολλαει ρε φιλε, δεν καταλαβα  :think: το γυρισες στα πρωταθληματα...εκει θα σε πω οτι στην προηγμενοι ιταλια που νομιζω πηγες και προσφατα σε θεωρουσαν ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ/ΟΠΑΔΟ.....εννο μια ομαδα τους θρηνοι νεκρο και οι οπαδοι της αλλης αλωνιζουν ακομα και μετα απο την δολοφονια.  Μην αναφερθω για αγγλιες,γερμανιες, ολλανδιες που πλακωνονται καθε μερα. Οποτε ασε της βλακιες, δεν υπαρχει λογος να χαλιομαστε.

Επισκέπτης
Νο ΠΑΟΚ,νο παρτυ...  :S σκατα ειναι οταν δεν παιζει η ομαδα μας.  :(

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Θα έχουμε Boxing day !Αδερφια δεν θα έχουμε γιορτές Εμείς!
[move]ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ!!!![/move]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Θα έχουμε Boxing day !Αδερφια δεν θα έχουμε γιορτές Εμείς!
[move]ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ!!!![/move]

Προς  το  παρον ποναει ο κωλος  σας.......το  σαββατοκυριακο  σας  πηγαμε  πιπα  κωλο  εμπλοκη.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Με +2 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ μεσά στο τηγάνι για να σας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!
[move]+5+5+5+5+5+5+5+5+5+5 :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επέστρεψε στη Στουτγκάρδη ο Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς είναι ο αντικαταστάτης του Άρμιν Φε στον πάγκο της Στουτγκάρδης, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στη γερμανική ομάδα, την οποία γλίτωσε από τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

Η απογοητευτική πορεία της Στουτγκάρδης, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα με μόλις 9 βαθμούς, έφερε την παραίτηση του Άρμιν Φε, με τη διοίκηση να επιλέγει τον Χουμπ Στέφενς ως τον αντικαταστάτη του.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέλαβε την γερμανική ομάδα λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και κατάφερε να την απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις, κάτι που καλείται να κάνει και φέτος.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα πιάσει αμέσως δουλειά και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
''...ΣΡΙΜΩΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΝ ''ΛΙΩΣΑΤΕ''....''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• unnamed (26).jpg
    unnamed (26).jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom