Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ρε μαλάκα Ντέκερ 27 ειμαι
ελα ρε ιδια ηλικια εχουμε
ρε μαλάκα Ντέκερ 27 ειμαι
παικταρα σε σέβομαι και το ξέρεις ξεκινά σύνθημα για την μεγάλη μας καψουρα και με τι μάζωξη πες μην ξεχασειςΠοιος ντερεκ ρε μλκ κι εσυ καθεσαι και ακους τους βλακες, πεταξε μια μαλακια ο τσοπανεις, στην αρχη νομιζε οτι ημουν ο τζο το ατομο ειναι χαζο ρε εχει καψει φλατζες... ενταξει κοντα ειμαστε ηλικιακα αλλα θελω να με σεβεσαι γιατι ειμαι λιγο μεγαλυτερος
τ μελεεε ρε αρχοντακυριοι παω για καφε...μετα δουλεια μετα εχει αγωνα.....ταμελεεεεεεεεεεεεε
σε ειπα για μαζωξη εχω καποιες υπωχρεωσεις πρωτα και καθολου λεφτα αυτο το διαστημα, κατσε να μασουμε κανα φραγκο και ολα θα στρωσουν φιλε. Και ασε της μλκ και τα συνθηματα μεσημεριατικα 27 εισαι οχι 15παικταρα σε σέβομαι και το ξέρεις ξεκινά σύνθημα για την μεγάλη μας καψουρα και με τι μάζωξη πες μην ξεχασεις
η καψουρα μου αύτη ηταν διπλά μου απο τοτε που γεννήθηκα και την θέλω για παντα κοντά μου...σε ειπα για μαζωξη εχω καποιες υπωχρεωσεις πρωτα και καθολου λεφτα αυτο το διαστημα, κατσε να μασουμε κανα φραγκο και ολα θα στρωσουν φιλε. Και ασε της μλκ και τα συνθηματα μεσημεριατικα 27 εισαι οχι 15
Εισαι δικος μας δηλαδη. "ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα ετσι μαθαμε απο παιδια"η καψουρα μου αύτη ηταν διπλά μου απο τοτε που γεννήθηκα και την θέλω για παντα κοντά μου...
τι άλλο ρε φιλέ α. Δεν είμαι συνδεσμιτης.Εισαι δικος μας δηλαδη. "ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα ετσι μαθαμε απο παιδια"
Απο κομματα, τι ψηφιζειςτι άλλο ρε φιλέ α. Δεν είμαι συνδεσμιτης.
πόσες εμειναν ρε ? μια βδομάδα περιμενω με τον Σηκωμένο....και τωρα......περιμενουμε τον βαζελο
3 και σημεραπόσες εμειναν ρε ? μια βδομάδα περιμενω με τον Σηκωμένο....