mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
γεια σου ρε αλεφα είσαι παλικάρι! Τα λέμε μπες το βράδυ που θα ξεροχυνω με ΝΙΚΗτο ευχομαι γιατι αλλα ειδαμε την τεταρτη :S
γεια σου ρε αλεφα είσαι παλικάρι! Τα λέμε μπες το βράδυ που θα ξεροχυνω με ΝΙΚΗτο ευχομαι γιατι αλλα ειδαμε την τεταρτη :S
επι σαντος κτλ μιλας που το χασατε στην ισοβαθμια?Ρε μαλακες αυτος ο δημητροπουλος ειναι ο ιδιος που ειχε σφαξει εμας το 99;
ρε μαλακα στο θεμα της κουλας ρωταΡε μαλακες αυτος ο δημητροπουλος ειναι ο ιδιος που ειχε σφαξει εμας το 99;
μακαρι ρε φιλε να κερδισουμε μπας και ξυπνησει ο νταβαριτς και κανει καμια μεταγραφη το χειμωναγεια σου ρε αλεφα είσαι παλικάρι! Τα λέμε μπες το βράδυ που θα ξεροχυνω με ΝΙΚΗ
παιχταρα μου και γαμω τα αβατάρ εχεις! Πως προέκυψε και τον πας τόσο τον δάσκαλο!!!μακαρι ρε φιλε να κερδισουμε μπας και ξυπνησει ο νταβαριτς και κανει καμια μεταγραφη το χειμωνα
απο τοτε που τραβηχτηκα απο τα οπαδικα(για καποιο σοβαρο λογο)αρχισα να ασχολουμαι καθαρα με το ποδοσφαιρο, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν τρελενομαι για την θρησκεια μαςπαιχταρα μου και γαμω τα αβατάρ εχεις! Πως προέκυψε και τον πας τόσο τον δάσκαλο!!!
για αρχη ξεκινα απο το δικο μου ποστ...Θα μαζεψω τα ποστ του καλοκαιριου για να δειτε τι γραφατε για τον Αναστασιαδη ρε κωλοτρούμπες
μετα τα χθεσινοβραδυνα δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα αυτο που λες.. ;) ;) ;) ;)[move][size=50pt]ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
μετα τα χθεσινοβραδυνα δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα αυτο που λες.. ;) ;) ;) ;)
λιονταρι δεν σε πιστεουμε λες ψεματα