master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ελπιζω να επαιξες τον Ασσο απο ημιχρονο που προτεινα τυπεΠήγα εγώ εχθες με τν ΜΑΛΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ελπιζω να επαιξες τον Ασσο απο ημιχρονο που προτεινα τυπεΠήγα εγώ εχθες με τν ΜΑΛΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις τι επαιξα;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;)Λαγνε........πηγες ταμειο σημερα..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tαρίφα τα 2 γκόλ έχουμε αυτή τη βδομάδα.O ρεντ ειναι αρειανος και κρυφοβαζελος,το παιζει ολυμπιακος για να μην τον μπαναρει ο μοντ χριστιδης![]()
ξερεις τι επαιξα;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εχασα τον ΠΑΟΚ το επαιζα διπλο...επιασα οβερ την φεγενορτ την γιουνκ μποιςΟχι ρε συ απλα ρωταω...........απο ενδιαφερον........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχασα τον ΠΑΟΚ το επαιζα διπλο...επιασα οβερ την φεγενορτ την γιουνκ μποις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζει...
![]()
Δεν παιζουμε ποτε τις ομαδες μας ειναι νομος.Γιατι δεν παιζουμε με την λογικη οταν τις παιζουμε.εχασα τον ΠΑΟΚ το επαιζα διπλο...επιασα οβερ την φεγενορτ την γιουνκ μποις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζει...
![]()
Τον παοκ διπλο ;;;;;;;;;; καλα ρε εχεις χαζεψει;;;;; νομιζεις οτι καθε φορα που θα παιζεις γιουροπα θα αντιμετωπιζεις ομαδουλες σαν τη δυναμο...ελεος ρε ελεος..........εχασα τον ΠΑΟΚ το επαιζα διπλο...επιασα οβερ την φεγενορτ την γιουνκ μποις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζει...
![]()
Ναι μικρή ομάδα η Φιορεντίνα,όσο κάνει ο Μάριο Γκόμεζ κάνει όλος ο πάοκ και δώρο η Τούμπα![]()
![]()
![]()
![]()
O ρεντ ειναι αρειανος και κρυφοβαζελος,το παιζει ολυμπιακος για να μην τον μπαναρει ο μοντ χριστιδης![]()
Τύπε η Φιορεντίνα έχει παικταράδες,τι να κλάσει ο Πάοκαν τα εκατομμυρια παιζανε μπαλα τυπε θα επρεπε να κερδιζεις 8-0 καθε παιχνιδι στο πρωταθλημα![]()
εγω νομιζω πως ο ΠΑΟΚ ηταν κακιστως....η γκινκαμπ επιασε οροφη σημερα.....την καναμε να μοιαζει υπερομαδα :SΤον παοκ διπλο ;;;;;;;;;; καλα ρε εχεις χαζεψει;;;;; νομιζεις οτι καθε φορα που θα παιζεις γιουροπα θα αντιμετωπιζεις ομαδουλες σαν τη δυναμο...ελεος ρε ελεος..........
Τύπε η Φιορεντίνα έχει παικταράδες,τι να κλάσει ο Πάοκ
εγω νομιζω πως ο ΠΑΟΚ ηταν κακιστως....η γκινκαμπ επιασε οροφη σημερα.....την καναμε να μοιαζει υπερομαδα :S
O Ολυμπιακός είναι στις εξαιρέσεις τύπεη μπαλα ειναι πορνη...και χτες ολη η Μαλμε κοστιζε οσο το σπασουρ του Κασαμι αλλα η ζημια εγινε
O Ολυμπιακός είναι στις εξαιρέσεις τύπε
Η Λουντογκόρετς έχει δείξει καλά στοιχεία τα τελευταία χρόνια πάντωςμην το λες....και η Ρεαλ που εχει μπατζετ οσο το ΑΕΠ της Ελλαδας χρειαστηκε πεναλντι μαιμου για να κερδισει χτες μια Λουντογκορετς