Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
οτι ειναι παρα πολυ καλο συμφωνουμε....το οτι περασαν 12 χρονια για να ειμαι πρωτος εστω την 5η αγωνιστικη με πειραζει....το οτι εγω ειδα πρωταθλημα το 1985 και πολυ εδω μεσα δεν ειχαν γενηθει με πειραζει.....το να ξερεις την αξια σου και να κερδιζεις τον αντιπαλο και να φενεται καφενειο δεν ειναι υποτιμηση.....ειναι αναγνωριση της διαφορας που εχεις απο τους αλλουςανεκαθεν ειχες καλυτερη ομαδα απο ολα τα καφενεια απλα δεν εισουν σοβαρος ενω τωρα εισαι....ελπιζω να σε καλυψα..ΣΟΡΥ τραβελ,αλλα εχει σημασια...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ 1 ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...Γιατι στα παπαρια μας ο ΟΦΗ???Ξεχασες τι κηδειες μας εχουνε κανει "χωρια" τα προηγουμενα χρονια....???στα παπαρια μας και η καλλονη ας πουμε-που τωρα θα ειχαμε το απολυτο(15β)...γιναμε κιολας γαυροι να σνομπαρουμε τους αντιπαλους?...ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
οτι ειναι παρα πολυ καλο συμφωνουμε....το οτι περασαν 12 χρονια για να ειμαι πρωτος εστω την 5η αγωνιστικη με πειραζει....το οτι εγω ειδα πρωταθλημα το 1985 και πολυ εδω μεσα δεν ειχαν γενηθει με πειραζει.....το να ξερεις την αξια σου και να κερδιζεις τον αντιπαλο και να φενεται καφενειο δεν ειναι υποτιμηση.....ειναι αναγνωριση της διαφορας που εχεις απο τους αλλουςανεκαθεν ειχες καλυτερη ομαδα απο ολα τα καφενεια απλα δεν εισουν σοβαρος ενω τωρα εισαι....ελπιζω να σε καλυψα..
χαρηκατε τουρκαλαδεςοτι ειναι παρα πολυ καλο συμφωνουμε....το οτι περασαν 12 χρονια για να ειμαι πρωτος εστω την 5η αγωνιστικη με πειραζει....το οτι εγω ειδα πρωταθλημα το 1985 και πολυ εδω μεσα δεν ειχαν γενηθει με πειραζει.....το να ξερεις την αξια σου και να κερδιζεις τον αντιπαλο και να φενεται καφενειο δεν ειναι υποτιμηση.....ειναι αναγνωριση της διαφορας που εχεις απο τους αλλουςανεκαθεν ειχες καλυτερη ομαδα απο ολα τα καφενεια απλα δεν εισουν σοβαρος ενω τωρα εισαι....ελπιζω να σε καλυψα..
ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στην αρειαναρα για το διπλο στην φλωρινα για το κυπελλο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ......παλι με χρονους και καιρους θα επιστρεψετε... :S :S :S :Sχαρηκατε τουρκαλαδες
τι πρωταθλημα να παρεις και συ ρε μαλακα
θα φας μια πουτσα την κυριακη και θα στανιαρεις
χαρηκατε τουρκαλαδες
τι πρωταθλημα να παρεις και συ ρε μαλακα
θα φας μια πουτσα την κυριακη και θα στανιαρεις
Τα ειπεσ όλα. μιρλα μιζερια κατηφεια. και πρωταθλημα να παρουμε, θα βρουνε καποιον να κατηγορήσουνε. πως καταντησαμε ετσι...ΑΡΧΙΔΙΑ 35000 ηταν,με το ζορι 15,000.....και η ομαδα επαιξε μπαλα διαπλανητικη...3-0 και πιεζανε χωρις αυριο για 4ο.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΠΡΩΤΟΙ ΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ...
Και εδώ ακριβώς μπαίνει και το θέμα της ευθύνης και των οπαδών μας, για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα. Χάσαμε, πάμε να τους δείρουμε. Νικήσαμε, είμαστε Θεοί... φέρτε μας τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται έτσι. Τέρμα τα λαϊκά δικαστήρια, τέρμα οι ρετσίνες [ και λοιπές ουσίες στην 4 ], σοβαρή οικονομική πολιτική, τεχνοκράτες στη διοίκηση, επιλογές παικτών σε βάθος χρόνου και σιγά - σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν.
δεν διαφωνω μαζι σου...αλλα αν κατι δεν μπορεις να το σκοτωσεις για να απαλλαχτεις απο αυτο ....μαθαινεις να ζεις με αυτο....σε οτι αφορα τον ΠΑΟΚ τα παραδειγματα αμετρητα....οσο για τους οπαδους;;;;;;;;;;;;απλα θα σου θυμισω οτ παοκσηδες μεχρι την ηλικια τον 30 δεν ειδαν πρωταθλημα....αν παμε στις πιο μικρες ηλικιες τα πραγματα ειναι χειροτερα....εγω απλα δειχνω κατανοηση οσο μπορω....με ατομα της ηλικιας μου η μεγαλυτερους απο 40 χρονων οταν γκρινιαζουν και καταστρεφουν τα παντα στην πρωτη στραβη εχω προβλημαΓια να σας τα θυμζω ...
Γαμησετα μην τα συζητας, προλαβαινεις να αλλαξεις ομαδαΤα ειπεσ όλα. μιρλα μιζερια κατηφεια. και πρωταθλημα να παρουμε, θα βρουνε καποιον να κατηγορήσουνε. πως καταντησαμε ετσι...
καλα ρε γιατρε μιλας εσυ για γκρινια και μιζερια τωραΑΡΧΙΔΙΑ 35000 ηταν,με το ζορι 15,000.....και η ομαδα επαιξε μπαλα διαπλανητικη...3-0 και πιεζανε χωρις αυριο για 4ο.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΠΡΩΤΟΙ ΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ...
αυτος ειναι το χαφ για ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας??Μεγαλεφαντε δεν εχεις δικιο για τον Κατσε...
ειναι παιχτουρα και ταμαμ για ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας... μολις παει ο αντιπαλος να ξεμυτισει στην αντεπιθεση, πεφτει σαν καμικαζι πανω του...
μολις αποκτησει παραστασεις, θα γινει καλυτερος του Βιτολο...
αυτος ειναι το χαφ για ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας??
τον εχει δει εσυ ποτε να δεινει μια πασα στα 10 μετρα μπροστα???
ο κατσε ειναι ο ορισμος τις αναχαιτισεις τπτ αλλο
για αυτο που ειναι...ειναι καλοςως κοφτης λεω οτι ειναι τεραστιος, τηρουμενων των αναλογιων...
οχι ως δημιουργος...
και ο Βιτολο τον ιδιο ρολο ειχε διπλα στον Παμπλο και ηταν αψογος...
πιστευω οτι ο Κατσε με εναν παιχτη αναλογης κλασης διπλα του, θα κανει παπαδες...