Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ΣΟΡΥ τραβελ,αλλα εχει σημασια...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ 1 ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...Γιατι στα παπαρια μας ο ΟΦΗ???Ξεχασες τι κηδειες μας εχουνε κανει "χωρια" τα προηγουμενα χρονια....???στα παπαρια μας και η καλλονη ας πουμε-που τωρα θα ειχαμε το απολυτο(15β)...γιναμε κιολας γαυροι να σνομπαρουμε τους αντιπαλους?...ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
οτι ειναι παρα πολυ καλο συμφωνουμε....το οτι περασαν 12 χρονια για να ειμαι πρωτος εστω την 5η αγωνιστικη με πειραζει....το οτι εγω ειδα πρωταθλημα το 1985 και πολυ εδω μεσα δεν ειχαν γενηθει με πειραζει.....το να ξερεις την αξια σου και να κερδιζεις τον αντιπαλο και να φενεται καφενειο δεν ειναι υποτιμηση.....ειναι αναγνωριση της διαφορας που εχεις απο τους αλλουςανεκαθεν ειχες καλυτερη ομαδα απο ολα τα καφενεια απλα δεν εισουν σοβαρος ενω τωρα εισαι....ελπιζω να σε καλυψα..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οτι ειναι παρα πολυ καλο συμφωνουμε....το οτι περασαν 12 χρονια για να ειμαι πρωτος εστω την 5η αγωνιστικη με πειραζει....το οτι εγω ειδα πρωταθλημα το 1985 και πολυ εδω μεσα δεν ειχαν γενηθει με πειραζει.....το να ξερεις την αξια σου και να κερδιζεις τον αντιπαλο και να φενεται καφενειο δεν ειναι υποτιμηση.....ειναι αναγνωριση της διαφορας που εχεις απο τους αλλουςανεκαθεν ειχες καλυτερη ομαδα απο ολα τα καφενεια απλα δεν εισουν σοβαρος ενω τωρα εισαι....ελπιζω να σε καλυψα..

εισαι σεβασμιος τυπε? :woldman:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαρηκατε τουρκαλαδες
τι πρωταθλημα να παρεις και συ ρε μαλακα
θα φας μια πουτσα την κυριακη και θα στανιαρεις

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
χαρηκατε τουρκαλαδες
ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στην αρειαναρα για το διπλο στην φλωρινα για το κυπελλο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ......παλι με χρονους και καιρους θα επιστρεψετε... :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
χαρηκατε τουρκαλαδες

Σε θελω με τρελα να φορας κιτρινο στρινγκακι μεσα στη 4. Στο καζινο ολοι ΠΑΟΚ ειναι και σε εχουν στη φαπα και για να τους φερνεις καφεδες εχω μαθει αληθευει;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εποχη που ο αρης ειχε προπονητη τον μαζινιο τι γινανταν στα ραδιοφωνα απο παοκσηδες που δουλευαν στο καζινο.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ΑΡΧΙΔΙΑ 35000 ηταν,με το ζορι 15,000.....και η ομαδα επαιξε μπαλα διαπλανητικη...3-0 και πιεζανε χωρις αυριο για 4ο.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΠΡΩΤΟΙ ΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ...
Τα ειπεσ όλα. μιρλα μιζερια κατηφεια. και πρωταθλημα να παρουμε, θα βρουνε καποιον να κατηγορήσουνε. πως καταντησαμε ετσι...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και εδώ ακριβώς μπαίνει και το θέμα της ευθύνης και των οπαδών μας, για το οποίο έχω ξαναγράψει παλιότερα. Χάσαμε, πάμε να τους δείρουμε. Νικήσαμε, είμαστε Θεοί... φέρτε μας τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται έτσι. Τέρμα τα λαϊκά δικαστήρια, τέρμα οι ρετσίνες [ και λοιπές ουσίες στην 4 ], σοβαρή οικονομική πολιτική, τεχνοκράτες στη διοίκηση, επιλογές παικτών σε βάθος χρόνου και σιγά - σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Για να σας τα θυμζω ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Για να σας τα θυμζω ...
δεν διαφωνω μαζι σου...αλλα αν κατι δεν μπορεις να το σκοτωσεις για να απαλλαχτεις απο αυτο ....μαθαινεις να ζεις με αυτο....σε οτι αφορα τον ΠΑΟΚ τα παραδειγματα αμετρητα....οσο για τους οπαδους;;;;;;;;;;;;απλα θα σου θυμισω οτ παοκσηδες μεχρι την ηλικια τον 30 δεν ειδαν πρωταθλημα....αν παμε στις πιο μικρες ηλικιες τα πραγματα ειναι χειροτερα....εγω απλα δειχνω κατανοηση οσο μπορω....με ατομα της ηλικιας μου η μεγαλυτερους απο 40 χρονων οταν γκρινιαζουν και καταστρεφουν τα παντα στην πρωτη στραβη εχω προβλημα :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
[size=15pt]Διπλο μες στην ελλαδα ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ...[/size]  :rockon:

Επισκέπτης
ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ Η ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ  :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.934
Πόντοι
34.538
ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Και τώρα η σειρα τς γαλλιδουλας  :s&m_1: :s&m_1: ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ερχόμαστε....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Μεγαλεφαντε δεν εχεις δικιο για τον Κατσε...
ειναι παιχτουρα και ταμαμ για ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας... μολις παει ο αντιπαλος να ξεμυτισει στην αντεπιθεση, πεφτει σαν καμικαζι πανω του...
μολις αποκτησει παραστασεις, θα γινει καλυτερος του Βιτολο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ΑΡΧΙΔΙΑ 35000 ηταν,με το ζορι 15,000.....και η ομαδα επαιξε μπαλα διαπλανητικη...3-0 και πιεζανε χωρις αυριο για 4ο.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΠΡΩΤΟΙ ΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ...
καλα ρε γιατρε μιλας εσυ για γκρινια και μιζερια τωρα
πριν αρχισει το πρωταθλημα εκραζες το συμπαν να πουμε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Μεγαλεφαντε δεν εχεις δικιο για τον Κατσε...
ειναι παιχτουρα και ταμαμ για ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας... μολις παει ο αντιπαλος να ξεμυτισει στην αντεπιθεση, πεφτει σαν καμικαζι πανω του...
μολις αποκτησει παραστασεις, θα γινει καλυτερος του Βιτολο...
αυτος ειναι το χαφ για ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας??
τον εχει δει εσυ ποτε να δεινει μια πασα στα 10 μετρα μπροστα???
ο κατσε ειναι ο ορισμος τις αναχαιτισεις τπτ αλλο

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αυτος ειναι το χαφ για ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας??
τον εχει δει εσυ ποτε να δεινει μια πασα στα 10 μετρα μπροστα???
ο κατσε ειναι ο ορισμος τις αναχαιτισεις τπτ αλλο

ως κοφτης λεω οτι ειναι τεραστιος, τηρουμενων των αναλογιων...
οχι ως δημιουργος...
και ο Βιτολο τον ιδιο ρολο ειχε διπλα στον Παμπλο και ηταν αψογος...
πιστευω οτι ο Κατσε με εναν παιχτη αναλογης κλασης διπλα του, θα κανει παπαδες...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ως κοφτης λεω οτι ειναι τεραστιος, τηρουμενων των αναλογιων...
οχι ως δημιουργος...
και ο Βιτολο τον ιδιο ρολο ειχε διπλα στον Παμπλο και ηταν αψογος...
πιστευω οτι ο Κατσε με εναν παιχτη αναλογης κλασης διπλα του, θα κανει παπαδες...
για αυτο που ειναι...ειναι καλος
παιχτης μεγαλος δεν προκειτε να γινει ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom