travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Το σημερινο ηδη το κερδισαμε απλα μενει το τυπικο κομματι στο γηπεδο.
Το σημερινο ηδη το κερδισαμε απλα μενει το τυπικο κομματι στο γηπεδο.
Παοκ ειμαστε ρε 3-0 στο δεκαλεπτο τους εχουμε αυτους, αντε τραβα στο γηπεδο τωρα μπας και πιασουμε τα νουμερα που ειπε ο κλοζερ
απο χθες το κλαμα παει συννεφο.....αληθεια μετα απο 3.432.356 χρονια εστω για μια αγωνιστικη θα χασετε την πρωτη θεση...πως αισθανεσθαι....απο το χθεσινοβραδυνο κλαμα και το θλιμενο πρωινοτων γαυρων;;;;;απο ψυχολογια πως πατε;;;;;;;1οι στη βαθμολογια μετά απο 3.432.356 χρόνια, πώς νιώθετε, ψυχολογια κτλ.;
δεν ειναι και σιγουρο οτι θα νικησουν το βραδυ τυπε1οι στη βαθμολογια μετά απο 3.432.356 χρόνια, πώς νιώθετε, ψυχολογια κτλ.;
και με χ παλι πρωτοι ειμαστε...δεν ειναι και σιγουρο οτι θα νικησουν το βραδυ τυπε
και με χ παλι πρωτοι ειμαστε...
απο χθες το κλαμα παει συννεφο.....αληθεια μετα απο 3.432.356 χρονια εστω για μια αγωνιστικη θα χασετε την πρωτη θεση...πως αισθανεσθαι....απο το χθεσινοβραδυνο κλαμα και το θλιμενο πρωινοτων γαυρων;;;;;απο ψυχολογια πως πατε;;;;;;;
εσενα τυπε πρεπει να σε κανουμε επισημη μασκοτ του σαιτ μπου.κομ δεν υπαρχεις λεμε....δεν ειναι και σιγουρο οτι θα νικησουν το βραδυ τυπε
δεν ειναι και σιγουρο οτι θα νικησουν το βραδυ τυπε
Πληροφοριες μου λενε.... ο γκατουζο θα ειναι στην 4 μαζι με τον φιλο του τον μπαμπηΤυπε ο Γκατουζο ειναι παοκτσακι αρρωστο, θα καυλωσει με Τουμπα και το ματσακι δεν θα το πολυχτυπησει
Μπροστα σου μου κοβεται η ανασα για σενα μπαινω και σε κασα... ΘΥΡΑ 4 τουμπας
απιθανο
αν η αφορμή ήταν αυτή που νομίζω μιλάμε για τέρμα σαπίλα
στην βετ365 δεν εχει στοιχηματα για καρτες, θα εβαζα για πλακα να εχουμε περισσότερες κιτρινες.εβαλα στοιχημα με τον κολλητο μου ενα μπουκαλι.....το στοιχημα;;;;;;οτι θα φαει παικτης του ΠΑΟΚ κοκκινη καρτα.....ας μην ξεχνιομαστε....την αλλη εβδομαδα παιζουμε στο τηγανι.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)πιστευω οτι θα κερδισουμε ανετα σημερα....αλλα αν του δοθει ευκαιρια το κορακι;;;;;;;;;;;βρειτε στοιχηματικη εταιρια που να δεχεται αυτο το στοιχημα και μπουμπουνιστε το για να φρεσκαρω και την μνημη μερικων ημιτελικος κυπελου μου απεβαλλαν τον νατχο και κιτρινησαν τον κλαους χωρις λογο..... :o :o :o :o :o
Απο τι δεν αρεστηκες ακριβως βατραχε; Ανελυσε μας το σκεπτικο σου
καμια σχεση γιατρεαν βγήκε αυτές τις μέρες λογικά θα είχε αφορμή το τραγικό περιστατικό με την ταφή της ζωντανής γυναίκας στην θεσ/νίκη ;)
καμια σχεση γιατρε
αν βγήκε αυτές τις μέρες λογικά θα είχε αφορμή το τραγικό περιστατικό με την ταφή της ζωντανής γυναίκας στην θεσ/νίκη ;)