O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
Ικανό τον έχω να πάει Λευκορωσία![]()
![]()
27 Νοεμβριου
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
δεν το αποκλειω, αλλα πολυ κρυο εκει περα...
Ικανό τον έχω να πάει Λευκορωσία![]()
![]()
Θα γυμνωθούν σαν τον οπαδό του Πάοκ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τύπε27 Νοεμβριου![]()
![]()
δεν το αποκλειω, αλλα πολυ κρυο εκει περα...
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ετσι κ περασεις κ απο τ αγρινιο αερα πατερα τι να πω το μονο που θα λεω και παλι θα ειναι"ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ.
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.!Περασμενος απο 2/10 στους 32!![]()
![]()
![]()
μετα απο καιρο ημουν 4α!!!Που ησουν παικταρα μου; Καυλωσες καλα σημερα ε;
υποχρεωσεις φιλαρακο 3 το πρωι ηρθα σπιτι......τον αγωνα τον ειδα στην τηλεοραση :S :S :S :S :S :S :S αλλα ξεκαβλωσα3-0 πάλι ο Κλάους
Τραβεστολάγνε που είσαι να γιορτάσουμε ρε?
κοιταξε αν συνεχισω να παιζω τον ΠΑΟΚ οβερ και να το φορτωνω κατι γινεται......για να ειμαι ειλικρινεις ψηνομαι για φλωρεντια...Ικανό τον έχω να πάει Λευκορωσία![]()
![]()
να ειστε καλα ρε παληκαρια.....ειμαι κοματια απο την κουραση αλλα με αυτα που διαβαζω με κανατε να χαμογελασω.....να ειστε καλα...Με τον μποκα τζουνιορς ειναι, τους ειδα να τραγουδανε με βγαλμενες τις μπλουζες στη 4Α
Αγγελος:
Πριν από δέκα χρόνια είχαμε κάνει την υπέρβαση και βγάζαμε δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό έγινε με καλά αποτελέσματα.
ακομα προσπαθει να ξεχασει οτι καποτε βγαζαμε τρεις στο Τσου Λου...
..ΠΛΑΚΑ την πλακα παντως,η ομαδα δειχνει να παταει καλα..τους εχει ριξει στο φιλοτιμο ο αα και παιζουν γερα....ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝ που του πιστωνω ειναι οτι η ομαδα οταν προηγηθει 1-0 2-0 3-0 6-0 δεν σταματαει να πιεζει...αυτη την παπαρια που βλεπαμε 3 χρονια τωρα και ακουγαμε μαλακιες για επαγγελματικες νικες ,για διαχειριση δυναμεων ,57 αυτοματισμους και αλλα κουλα,επιτελους νομιζω θα αργησουμε να την ξαναδουμε και να την ξανακουσουμε....φετος τουλαχιστον η ομαδα παιζει απο την αρχη ως το τελος με σκοπο το γκολ και αυτο ειναι σιγουρα προτροπη και δουλεια του προπονητη...τι να σου πω?? εχει μικρο ροστερ, δεν αντεχει απωλειες, ιδιαιτερα πισω...
τραυματιστηκε ο Τζαβελλας που επαιζε σεντερ μπακ ελλειψει αξιοπιστων λυσεων...
ο Βιτορ στα δυο χρονια που ειναι στην ομαδα, εχει παθει δυο ή τρεις φορες θλαση... αν παθει κατι μεσα στο επομενο τριμηνο, δεν υπαρχει αντικαταστατης...
σημαντικο το επομενο ματς, εξω με Γκινκαμπ... αν παρει διπλο και συγχρονως νικησει και η Φιορεντινα, λογικα οι αλλοι θα τα παρατησουνε, θα κοιταξουν τα πρωταθληματα τους...
υποχρεωσεις φιλαρακο 3 το πρωι ηρθα σπιτι......τον αγωνα τον ειδα στην τηλεοραση :S :S :S :S :S :S :S αλλα ξεκαβλωσα![]()
![]()
![]()
![]()
να ειστε καλα ρε παληκαρια.....ειμαι κοματια απο την κουραση αλλα με αυτα που διαβαζω με κανατε να χαμογελασω.....να ειστε καλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απορία πρώτη: άλλαξε ο κανονισμός του οφσαιντ; ( στους δυο τελευταιους αγωνες με οσφπ -βεροια μου δημιουργηθηκε η απορία)
δεύτερη: ο ντουρμασ ποσο καιρό είναι στο ελλάντα και προσαρμοστηκε κιολας;
( οι ερωτησεις είναι ρητορικες. υπάρχουν ολυμπιακοι που τους αρεσει να βλεπουν εστω και λιγο ποδοσφαιρο και συνεχιζουν και ασχολουνται με το πρωταθλημα; )
ευτυχως που ηρθε ξενος αρχιδιαιτητης...
τρομαξανε οι παιχτες και δεν βουτανε για πεναλτυ...
τρομαξανε και τα κορακια και ξυνουν τ'αρχιδια τους...
Ειδες το παιχνιδι;![]()
![]()
εχτες γινανε τεραστια οργια στο κοκκινο τσαντιρι...πολυ σπρωξιμο...ο δε πιστολερο συνεχεια ενα με δυο μετρα μπροστα τα σεντερ μπακ στημενος....κοψανε ενα οφασαιντ της βεροιας διαπλανητικο....
![]()
το σκατο στην καλτσα τους ειχε παει μη γινει κανα κλαρινο...ευτυχως ειχαν σε πολυ καλη μερα τον ραουλ μπραβο και καθαρισαν τη μπουγαδα στο τελος....
ΥΓ...ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΙΚΤΗ ΝΑΖΙ-ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΟΥΣΒΙΤΣ....ΑΕΙ ΓΑΜΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΦΤΥΜΑΤΑ! ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΩΤΣΕΖΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΙ-ΔΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣΑΣ....