Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε η ζωη συνεχιζεται......ο ΠΑΟΚ δεν θα μου πληρωσει το ενοικιο και τα αλλα εξοδα που εχω......αλλα αυτοι που τρωνε απο τον ΠΑΟΚ ας κανουν καλα την δουλεια τους επιτελους :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ακριβως.
Ακου 95,5,είπε για τον βρύζα και λεει τώρα για τα 500.000 του ρατς που τα έδωσες για τρίτο αριστερο μπακ, ενω εξτρεμ δεν έχεις ούτε για δείγμα.
Δεν ξέρω αλλά ο άγγελος αν δεν αναθεωρήσει κάποια πραγματα δύσκολα θα βγάλει παρέλαση, ειδικά αν γίνει καμιά σταβη την Πέμπτη.
Αυτο το αναλαμβάνω την ευθύνη, απο την εποχη του καραμανλή, έχει γίνει μόδα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.499
Πόντοι
26.096
ακριβως.
Ακου 95,5,είπε για τον βρύζα και λεει τώρα για τα 500.000 του ρατς που τα έδωσες για τρίτο αριστερο μπακ, ενω εξτρεμ δεν έχεις ούτε για δείγμα.
Δεν ξέρω αλλά ο άγγελος αν δεν αναθεωρήσει κάποια πραγματα δύσκολα θα βγάλει παρέλαση, ειδικά αν γίνει καμιά σταβη την Πέμπτη.
Σας το είχα πει παλιότερα και σας το ξαναλέω. Ο Αγγελος είναι ένας μοντέρνος Αλέφαντος. Γραφικός και δυστυχώς κωμικός πια ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

νομιζω οτι το εννοουσε...
η ομαδα μια χαρα ητανε στο 1ο ημιχρονο, φαινοταν οτι το γκολ ηταν θεμα χρονου και κυριως, δεν ετρωγε αντεπιθεσεις παρα το οτι ηταν ολοι μπροστα... αυτο διοτι ειχε πολυ σωστα βαλει τρια χαφ στον αξονα, Κατσε, Τζιολη και Μαντουρο, οι οποιοι κοβανε εν τη γενεσει ολες τις επιθεσεις των αντιπαλων και η ομαδα ειχε την αμυντικη σφαλεια που χρειαζοταν ωστε να κατασκηνωσει στην περιοχη της Ζιμπρου......
μετα εκανε τις μαγικες αλλαγες, που οχι μονο δεν χρησιμεψαν καθολου επιθετικα, αλλα ανοιξαν την πορτα των αντεπιθεσεων των μολδαβων...

Επισκέπτης
Ειναι τρελος ο αγγελος, ειναι για δεσιμο ο ανθρωπας  :S μας πονανε τα μυαλα ρε δεν μας λυπαστε καθουλου εκει στην παε. Σπυροπουλος αμυντικο χαφ  :2funny: κατσε δεξι μπακ  :2funny:
πηγαμε να παιξουμε με καφενειο και καταφεραμε και γιναμε εμεις ποιο καφενειο  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ειναι τρελος ο αγγελος, ειναι για δεσιμο ο ανθρωπας  :S μας πονανε τα μυαλα ρε δεν μας λυπαστε καθουλου εκει στην παε. Σπυροπουλος αμυντικο χαφ  :2funny: κατσε δεξι μπακ  :2funny:
πηγαμε να παιξουμε με καφενειο και καταφεραμε και γιναμε εμεις ποιο καφενειο  :headbang:
Ο Άγγελος φταίει ή ότι δεν έχεις παίκτες; η δεκαοκτάδα γεματή απο τους under 21 ήταν,τα λέγε ο Κλάους που προσπαθείτε να τον κάνετε παίκτη αλλά τον βγάλατε τρελό

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
1)δεν καταλαβαίνω γιατί γίνανε αυτά που γίνανε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ?

2)γιατί ξενέρωσε ο Σαββίδης και δεν επενδύει όπως είχε πει?

3)καλός ο Αναστασιάδης....αλλά για ΠΑΟΚ άλλων εποχών...

4)αν καταφέρει και αποκλειστεί από τη Ζίμπρου...τι να πω??

2)δεν ξενερωσε λαγε μου . απλα ο τυπος ειναι  σαν τον κοντο κακασχημο του παναθηναικου που θα εφερνε τον ΣΕΙΧΗ  :birdman:
η σαν τον βγενοπουλο ¨που ελεγε μαζι ειμασε ποιο ισχυροι απ τον αμπραμοβιτς  :grin:  :2funny:  :2funny: κ την εκανε αμεσως !

3)με τον αναστασιαδη ... ενα θα πω μπορουσε να φαει κ αλλο γκολ ο παοκ αποψη μου ειναι οτι οι παοκες ξεμειναν απο δυναμεις γι αυτο η γκελα στο τελος . γενικα ο ελληνας παιχτης δεν γυμναζεται σωστα κ καιγεται οπου κ να παιζει παοκ ολυμπιακος κτλ ....

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αμα δεις που πηγαν οσοι εφυγαν απο παοκ θα απογοητευτείς.
τετοια επιτυχια είχαμε στις επιλογές μας.
τελευταίο παραδειγμα:
www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/telos_apo_thn_parma_o_ninhs.2985945.html]http://www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/telos_apo_thn_parma_o_ninhs.2985945.html[/url]
Ο σαλπι αν ελυνε (λεμε τωρα αφου ειναι και παοκτσακι) το συμβολαιο του ποιος θα τον επαιρνε;
καλα για ποσο συμβολαίου μην το συζηταμε καν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα δεις που πηγαν οσοι εφυγαν απο παοκ θα απογοητευτείς.
τετοια επιτυχια είχαμε στις επιλογές μας.
τελευταίο παραδειγμα:
www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/telos_apo_thn_parma_o_ninhs.2985945.html]http://www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/telos_apo_thn_parma_o_ninhs.2985945.html[/url]
Ο σαλπι αν ελυνε (λεμε τωρα αφου ειναι και παοκτσακι) το συμβολαιο του ποιος θα τον επαιρνε;
καλα για ποσο συμβολαίου μην το συζηταμε καν
O Kατσουράνης που πήγε τύπε :think:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

σε μικρομεσαία ομαδα της τουρκίας, με βίσμα τον γκεκα  :headbang:
ετσι όπως εγινε η ομαδα καλυτερα να εμενε.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
επισης δεν καταλαβαινω γιατι την πρωτευουσα της Μολδαβιας την γραφουνε ολοι οι δημοσιογραφοι "Κισιναου"...  :headbang: :headbang: :headbang:
τοσο δυσκολο ειναι να ρωτησουνε πώς διαβαζεται??

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
μια ζωη η ιδια ιστορια. δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν προπονητη έναν παικτη να στεριωσει στην ομαδα. μια ζωη γκρινια από ιουνιο, μιζερια από αυγουστο, με την πρωτη στραβη ολοι οι παικτες προπονητης διοικηση αχρηστοι. τελικα ο λαος του παοκ είναι ο καρκινος που του τρωει τα σωθικα. είμαι παοκ από μικρο παιδι,εχω παει μακρυα εκδρομες εχω κανει κρατητηριο. αλλα πραγματικα λυπάμαι με αυτό που οι παοκτζηδες εχουμε καταντησει. μας φταιει ο σαββιδης ενώ επρεπε να παμε να πιασουμε από τον γιακα όλα τα λαμογια να βοηθήσουνε για τα χρεη και το γηπεδο. φυσικα θα κλεισει την κανουλα. για μαλακα τον περασαν? αφου εμεις τα περιμενουμε όλα από τον σαββιδη, φυσικα θα κανει πισω. ειμαστε ενας μαλακισμενος καρκινος λαος. ετσι εχουμε καταντησει. παντα θα μς φταιει ο γαυρος,ποτε ο εαυτος μας. από ιουνιο αρχισαμε το βρισιδι στον αγγελο. σε ποιον? στον αγγελο? που είναι πολύ πιο παοκ από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
συγνωμη, για ποια λαμογια μιλας??
ζητησε απο κανεναν βοηθεια ο Σαββιδης??

για εμενα η μαλακια του ειναι που δεν επαιξε πιο δυνατα το χαρτι της πτωχευσης προπερσι...
δεν μου χαριζετε τα πανωτοκια?? αντιο και να μου γραφετε, παω να παιξω με την αεκαρα στη Γ εθνικη...
τωρα με τα 30εκ που εχει βαλει στις αυξησεις ΜΚ, αυτο απλα δεν γινεται...

ο Αγγελος ειναι ΠΑΟΚτσης, αλλα πρωτα απ'ολα προπονητης και κρινεται ως τετοιος... ειναι γεγονος οτι το ροστερ δεν επιτρεπει αισιοδοξια, αλλα τις μαλακιες του τις παραδεχτηκε...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
συγνωμη, για ποια λαμογια μιλας??
ζητησε απο κανεναν βοηθεια ο Σαββιδης??

για εμενα η μαλακια του ειναι που δεν επαιξε πιο δυνατα το χαρτι της πτωχευσης προπερσι...
δεν μου χαριζετε τα πανωτοκια?? αντιο και να μου γραφετε, παω να παιξω με την αεκαρα στη Γ εθνικη...
τωρα με τα 30εκ που εχει βαλει στις αυξησεις ΜΚ, αυτο απλα δεν γινεται...

ο Αγγελος ειναι ΠΑΟΚτσης, αλλα πρωτα απ'ολα προπονητης και κρινεται ως τετοιος... ειναι γεγονος οτι το ροστερ δεν επιτρεπει αισιοδοξια, αλλα τις μαλακιες του τις παραδεχτηκε...
Φιλος αμα ηταν ν πτωχευσουμε να ερχοταν μετα τν πτωχευση και οχι πριν!Αμα ηταν ετσι τν ριχναμε κ μονοι μας τν ομαδα!Δν ξερω θελει να το παει τ πραγμα λαλαου χωρις τυμπανοκρουσιες!και ο κοκκαλης ρε μαγκες 5 χρονια στν φαπα ηταν κ ειδατε τι εγινε!ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ δειτε τους γυρω μας που εξαφανιστηκαν!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο δρομος θα ειναι μακρυς ( ας ελπισουμε να φιλοτιμηθεί και η παναγια γιατί απο οτι φαινεται ο αγγελος ο,τι ηταν να κανει το εκανε) την πεμπτη πρεπει να ειναι οσοι μπορουν στο γηπεδο και να στηριξουν την ομαδα.
δυστυχως οι πιτσιρικάδες δεν δειχνουν κατι ιδιαίτερο.
και μια απορία για οσους γκρινιαξουν για μπαρζετ και μεταγραφες: η καλονη και η ζιμπρου ποσο μικρότερο μπατζετ εχουν;
γιατι δηλαδη να μην εμφανιζομαστε εμεις πιο ετοιμοι απο τετοιες ομαδες;

update: αρχισαν τα οργανα.
καποιοι την επεσαν σε ιβαν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι