Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανοιγω λιμπερο στο ιντερνετ πριν απο λίγο και το πρώτο που ακούω είναι ο κατσικάς ο μοναδικός στόπερ.
δεν μπορεί λεώ , θα παράκουσα,  μπαίνουμε σεπτέμβριο σε λίγο, ο κατσικάς εδώ και δύο χρονια έιναι να φύγει γιατί στους επίσημους αγώνες αγχώνεται και δεν αποδίδει όσο μπορεί ( ;; ) και το κλείνω.
ξέρετε κάτι παραπάνω ;
μήπως είναι επαναληψη απο περυσι η εκπομπη;
Κρίμα τύπε,όχι δεν είναι περσυνή η εκπομπή..πέρσυ είχες και τον Κατσουράνη που έπαιζε και σαν στόπερ

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν ναβρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό θέλει ο Θεός".
:priest: :priest:
Την ευλογια σας πατερ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
"Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν ναβρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό θέλει ο Θεός".
:priest: :priest:
Την ευλογια σας πατερ
ξυσε τα αρχιδια σου με κασμα......οχι με τζουγκρανα γιατι αφηνει κενα :S :S :S :S :S :S :S :S

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσέξτε παντως γιατί μαλλον είναι και κολλητικό.
ρεπορταζ τωρα απο ( σοβαρο) δημοσιογραφο σε μετρόπολις:
το εφερε ο θεος και η τυχη και κληρωθήκαμε με την πιο αδυναμη ομαδα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλη αρχη να εχουμε αδερφια
kourkouti-paok-aggelos-anastasiadis-15avgousto.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Xαχαχα και Ρωσικη :rockon: :rockon: :rockon:ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Μέχρι και στο σουβλάκι με πίττα ουγγάρεζα βάζουν :rockon:

Πιστεύω να νικήσει ο Πάοκ τον έχω ρίξει διπλό σήμερα :rockon:

Το γκολ θα το βάλει ο Σαλπιγγίδης κλασσικά :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κανουμε χαβαλε....αλλα ειμαι πολυ αγχωμενος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:αααα....εκτος απο ρωσικη βαζουμε και τζατζικι στα σουβλακια :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανουμε χαβαλε....αλλα ειμαι πολυ αγχωμενος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:αααα....εκτος απο ρωσικη βαζουμε και τζατζικι στα σουβλακια :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Τι αγχωμένος ρε τύπε,σαν να παίζεις με την κάτω κρανούλα είναι το ματσάκι σήμερα :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ελα ρε ποια ζιμπρου. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ ΓΗ 1-3 βλεπω αδερφια!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ελα ρε ποια ζιμπρου. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ ΓΗ 1-3 βλεπω αδερφια!
0-2 το βλέπω στο ματσάκι τύπε στο ρελαντί

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εσυ τι λες;;;;;;;;;;;;;;ξεκινασαμε με επικλησεις στην παναγια και μετα θα αρχισουν τα βουντου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Files/Observer/article2577421.ece/BINARY/original/oo.JPG[/img[/URL]]

του είχαν κάνει βουντού :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Έτσι δεν είχε πεί τύπε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εεεεεεεε.....ναι........κυριοι σας χαιρετω.....παω στην δουλεια....μετα εχει αγωνα και κατα τις 12 σχολιασμο στο σαιτ....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:καλο απογευμα σε ολους... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom