Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τύπε δεν σε βλέπω να συμπαθείς τον ΠΑΟΚ!Εδω σε λιγο δεν θα υπαρχει παοκ α θα κανει και β;
Τύπε δεν σε βλέπω να συμπαθείς τον ΠΑΟΚ!Εδω σε λιγο δεν θα υπαρχει παοκ α θα κανει και β;
Και Ηρακλήεχει δοξα θα παρει αιγινιακο θελει να ελενχει ολοι την μακεδονια.
λογικα τα τυπικά μένουν , αν δεν έχει ολοκληρωθεί κιόλας, για τον αιγινιακό ( το αφμ του οποιου υποτίθεται ότι ενδιέφερε και το συμπολίτη).Θα κάνει ο Ιβάν Παοκ β' τελικά?
Ρωτας και εσυ κατι πραγματα γινεται ο γαυρος χωρις διαιτησια και δικες του ομαδες ας το πουμε ετσι, να κατεβει να παιξει στο πρωταθλημα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με δαυτους, 30 βαθμους πισω απο εμας θα ειναι.το σίγουρο είναι ότι η ερωτική συμπρωτευουσα φετος ( με τα τέσσερα αθλητικά ραδιόφωνα) θα έχει μόλις μία ομάδα στην Ά κατηγορία.
το ίδιο και χειρότερο και για πάτρα, η οποια μαλλον πληρώνει το περασμα του αλέξανδρου, ο οποιος δεν ήθελε να παει με το ρευμα.
αλλά αυτό το πρωτάθλημα θελουμε, αυτό έχουμε.
Ο ολυμπιακός γιατί είναι κατά του να υπάρχουν ΄β ομάδες σαν την ισπανία, όπου θα μπορούν να παίζουν οι μέχρι τώρα δανεικοί του;
μην αρχίζουμε την γκρίνια.
στην τελική περιμένετε να δείτε τι ευκαιρίες θα δοθούν σε παίκτες της ακαδημίας και μετά εκφράστε τη γνώμη σας.
ο δεληγιαννίδης εκανε τριετες συμβόλαιο , ο κωνσταντινίδης επιστρέφει (να δούμε και αν μπορεί), εχεις κουλούρη, κάτσε, κιτσιου.
ή μήπως ο γλυκος που αρχισε τα νουμερα είναι καλυτερος απο λεγεωναριο;
Πάρτε ρε δανεικό τον Σταφυλίδη αν δεν σκοπεύει να τον βάλει βασικό η Λεβερκούζεν....ρίξε Πόζογλου και Κουλούρη στη μάχη....πάρε και τον Κοροβέση σε περίπτωση που δεν τον πάρει η ΑΕΚ.....φτάνει με την 3η ηλικία....
μαστερ εχεις χασει επεισοδια αυτο το εχουμε κανει αναφορα και το εχουμε εξηγήσει Τον τυπα τον ρωτησανε και κανει διατροφη γιατι κανει μποντι μπιλντινγκ Λοιπον φιλοι μου κολλητοί που καναν παλια μποντι μπιλντικγ βγαιναν απο τα μπαρακια ξημερώματα και ετρωγαν σε ταπερακι γιατι θελει 5-6 γευματα την ημερα αυτο το σπορ καθαρα φαγητα και οταν πεινασεις... η να το πω καλυτερα οταν πρεπει να φας..
Mου αρεσε που κοροιδευατε τους αρειανους οτι και καλα πηραν ταπερ στην αθηνα.
φιλε μεγαλωσε,νομιζω εχει και μια ασθενεια (με καθε επιφυλαξη),φιλαρακος του μαναβη.με αυτόν τον νικόλα τι παίζει ξέρει κανείς;
έχει αρχίσει και κουράζει και δεν νομίζω ότι δίνει και ακροαματικότητα για να τον αφήνουν να λέει ό,τι του κατέβει.
στην ελλάδα όπως και να το δεις δεν έχει να δείξει έργο. στην κύπρο φέτος εκ του αποτελέσματος απολυτα επιτυχημένος, ( χωρίς να γνωρίζω αν ο αποελ είχε ως συνήθως το καλύτερο ρόστερ).Ακούω απόψεις για τον Δώνη, απ' τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ που όλοι ξέρουμε σε πόσο μεγάλη εκτίμηση τον έχει
ο τρόπος που μιλάει και αυτά που λέει μοιάζει κάτι μεταξύ μονίμως πιωμένου, έχω περάσει 2-3 εγκεφαλικά, έχω κάνει περισσότερες καταχρήσεις και απο τον μικ τζάκερ.φιλε μεγαλωσε,νομιζω εχει και μια ασθενεια (με καθε επιφυλαξη),φιλαρακος του μαναβη.
Οτι εχει μια ασυλια την εχει.Ειδικα απο το καραφλο.ο τρόπος που μιλάει και αυτά που λέει μοιάζει κάτι μεταξύ μονίμως πιωμένου, έχω περάσει 2-3 εγκεφαλικά, έχω κάνει περισσότερες καταχρήσεις και απο τον μικ τζάκερ.
οι ραδιοφωνατζήδες σεβόμενοι την ιστορία του( την οποία δεν γνωρίζω και σε αντίθεση με τον μανάβη έχουν ακουστεί πολλά αμφιλεγόμενα) τον αφήνουν και λέει ότι του κατεβει
ο καραφλος το κανει για την ακροαματικότητα και για να προβοκάρει - ιντριγκάρειΟτι εχει μια ασυλια την εχει.Ειδικα απο το καραφλο.
Αλλα καθε ομαδα εχει τον γραφικο της.
Τωρα εαν παιζει κατι αλλο δε γνωριζω.