redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τον Μαρινάκη ρώτα καλύτερα τύπενα ρωτησουμε τον αγιο πετρο;;;;;;;;;;;;;;
Τον Μαρινάκη ρώτα καλύτερα τύπενα ρωτησουμε τον αγιο πετρο;;;;;;;;;;;;;;
ο άγγελος μπορεί να είναι εξαιρετικός στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα, να είναι δίκαιος και τίμιος στις επιλογές του, αλλά αυτή η εμμονή με την παναγιά και την βοήθεια της στις ομάδες του ( λες και οι άλλοι είναι τίποτα μουτζαχεντιν) φτάνει στα όρια της γραφικότηταςνα ρωτησουμε τον αγιο πετρο;;;;;;;;;;;;;;
δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου αυτη η σκεψη....... σωστα μιλας...Τον Μαρινάκη ρώτα καλύτερα τύπε
συνιθησμενα τα βουνα στα χιονια,.....τωρα θα τον μαθουμε;;;;;;;;;;ο άγγελος μπορεί να είναι εξαιρετικός στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα, να είναι δίκαιος και τίμιος στις επιλογές του, αλλά αυτή η εμμονή με την παναγιά και την βοήθεια της στις ομάδες του ( λες και οι άλλοι είναι τίποτα μουτζαχεντιν) φτάνει στα όρια της γραφικότητας
Κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί κάτι ακούγεται ότι του χρόνου θα παίζετε την football leagueδεν ειχε περασει απο το μυαλο μου αυτη η σκεψη....... σωστα μιλας...
Κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί κάτι ακούγεται ότι του χρόνου θα παίζετε την football league
Ξεχνας φαινεται τα 35 εκ που χρωστατε.
ρουλης κουλα ηρακλης ολυμπιακος βολου.....ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ FOOTBOOL LEAGUE.....Ξεχνας φαινεται τα 35 εκ που χρωστατε.
Λες να αλλάξει ομάδα άμα πέσουν τύπε;Ξεχνας φαινεται τα 35 εκ που χρωστατε.
αμετανοητο παοκι ειμαι....Λες να αλλάξει ομάδα άμα πέσουν τύπε;
Και ας μην γαμήσεις ποτέ τύπε;αμετανοητο παοκι ειμαι....
δυστυχως όχι στον ιδιο ομιλο.ρουλης κουλα ηρακλης ολυμπιακος βολου.....ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ FOOTBOOL LEAGUE.....
A ναι εσεις πατε για fl2 κατα δηλωση του ιδιου του Ιωαννη Σαββιδη...ρουλης κουλα ηρακλης ολυμπιακος βολου.....ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ FOOTBOOL LEAGUE.....
Από τις δηλωσεις του αυτη τη στιγμη:Έχει συνέντευξη τύπου ο Αναστασιάδης....πάει τους δημοσιογράφους
δεν εχω ζυγαρια...ετσι οπως τον βλεπω νομιζω ειναι καμια 15αρια κιλα βαρυτερος απο το κανοικοΚαι ερωτώ εγώ,ο Μαντούρο πόσα κιλά είναι travestolagne; Γνωρίζεις;