Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε Τρελαμενε ο πλατελλας που εχουμε που ειναι 1,60 καλυτερος ειναι απο τον μυρωδια.Εδω δεν πηρε τον παπαδοπουλο που εβαλε τοσα γκολ.
προσωπικα νομιζω στο θεμα κλαους υπαρχει αδικια.....το 2004 ο οττο δεν πηρε γεωργατο και ζηκο...σωστα;;;;;;;;;τον εκραζαν πολλοι σωστα;;;;;;;;;;τι εγινε;;;;;;;;το σηκωσαμε;;;;;; ;μακαρι να δικαιωθει ο σαντος.....δεν εχω προβλημα να βγω μετα και να πω οτι ελεγα μαλακιες....αλλα......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
προσωπικα νομιζω στο θεμα κλαους υπαρχει αδικια.....το 2004 ο οττο δεν πηρε γεωργατο και ζηκο...σωστα;;;;;;;;;τον εκραζαν πολλοι σωστα;;;;;;;;;;τι εγινε;;;;;;;;το σηκωσαμε;;;;;; ;μακαρι να δικαιωθει ο σαντος.....δεν εχω προβλημα να βγω μετα και να πω οτι ελεγα μαλακιες....αλλα......

Δηλαδή μονο αμα πάρουμε το μουντιάλ δε θα πεις τίποτα; Άμα δεν το πάρουμε θα φταίει το ότι δεν πήρε τον κλάους; :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δηλαδή μονο αμα πάρουμε το μουντιάλ δε θα πεις τίποτα; Άμα δεν το πάρουμε θα φταίει το ότι δεν πήρε τον κλάους; :2funny:
το τρολλαρισμα παει συννεφο :s&m_1: :s&m_1:εγω ειπα τι εγινε το 2004....παικτες σαν τον γεωργατο και τον ζηκο ειχαν θεση στην εθνικη.....ειπα οτι θα παρουμε το μουντιαλ;;;;;;;ειπα πως αν δεν το παρουμε θα φταιει επειδη δεν πηρε κλαους....απλα πιστευω πως αν στηριχτει σε ενα κουτσο αλογο οπως ο μητρογλου θα αρχισουμε απο νωρις να μαζευουμε φαπες....τοσο απλα.......ευχομαι μεταξυ μας να λεω μαλακιες παρα να βγω μετα απο εναμησι μηνα και να λεω σας τα ελεγα.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το τρολλαρισμα παει συννεφο :s&m_1: :s&m_1:εγω ειπα τι εγινε το 2004....παικτες σαν τον γεωργατο και τον ζηκο ειχαν θεση στην εθνικη.....ειπα οτι θα παρουμε το μουντιαλ;;;;;;;ειπα πως αν δεν το παρουμε θα φταιει επειδη δεν πηρε κλαους....απλα πιστευω πως αν στηριχτει σε ενα κουτσο αλογο οπως ο μητρογλου θα αρχισουμε απο νωρις να μαζευουμε φαπες....τοσο απλα.......ευχομαι μεταξυ μας να λεω μαλακιες παρα να βγω μετα απο εναμησι μηνα και να λεω σας τα ελεγα.....
Ποσα γκολ εβαλε στο πρωταθλημα ο κλαους; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Κουτσό ξεκουτσό σε πήγε μουντιάλ με τα γκολ του, είναι μακράν απ' το δεύτερο ο καλύτερος έλληνας επιθετικός, επιβάλλεται να τον πάρεις.
Για τις μαλακίες που έγραψες πριν για τις δηλώσεις μάγκατ θα πεις "συγνώμη, έγραψα μαλακία για να αποπροσανατολίσω" ή να τ' αφήσω;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στο πρωταθλημα 29 συμετοχες 10 γκολ...1 ασιστ....στο κυπελο 6 ματς 5 γκολ....στην ευρωπη 12 ματς 2 γκολ μια ασιστ...2013-2014

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κουτσό ξεκουτσό σε πήγε μουντιάλ με τα γκολ του, είναι μακράν απ' το δεύτερο ο καλύτερος έλληνας επιθετικός, επιβάλλεται να τον πάρεις.
Για τις μαλακίες που έγραψες πριν για τις δηλώσεις μάγκατ θα πεις "συγνώμη, έγραψα μαλακία για να αποπροσανατολίσω" ή να τ' αφήσω;
αν δεν καταλαβες η διαφωνια μου στην επιλογη του σαντος ειναι οτι απο τον ιανουαριο εχει παιξει 3-4 παιχνιδια δεν εχει ρυθμο δεν εχει αγωνες στα ποδια.....με το αν και το ισως δεν παιζεις μπαλλα.....αν επρεπε να παρει τον μητρογλου αυτη την στιγμη  ο κλαους βασει αριθμων ειναι ο καλυτερος επιθετικος........αυτην την περιοδο που μιλαμε....ας τους επαιρνε και τους 2.....το οτι για τα δεδομενα της αγγλιας οτι ειναι αμπαλλος ο μητρογλου;;;;;;το πιστευω........δεν χρειαζοταν ο μαγκατ για να με πεισει......στην ελλαδα μπορει να ειναι θεος.....εξω ομως;;;;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν δεν καταλαβες η διαφωνια μου στην επιλογη του σαντος ειναι οτι απο τον ιανουαριο εχει παιξει 3-4 παιχνιδια δεν εχει ρυθμο δεν εχει αγωνες στα ποδια.....με το αν και το ισως δεν παιζεις μπαλλα.....αν επρεπε να παρει τον μητρογλου αυτη την στιγμη  ο κλαους βασει αριθμων ειναι ο καλυτερος επιθετικος........αυτην την περιοδο που μιλαμε....ας τους επαιρνε και τους 2.....το οτι για τα δεδομενα της αγγλιας οτι ειναι αμπαλλος ο μητρογλου;;;;;;το πιστευω........δεν χρειαζοταν ο μαγκατ για να με πεισει......στην ελλαδα μπορει να ειναι θεος.....εξω ομως;;;;;;;;

Αυτα λεγανε τυπε σημερα στο μετροπολις? :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ρε τύπε, το δίλλημα του σάντος πιστεύεις ότι ήταν μήτρογλου-κλάους; Ή μήπως γκέκας-κλάους; ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σας εχω και συνθημα για αγγελο, αν και προσωπικα θα ηθελα αλλον για κοουτς, τεσπα  :grin:

[size=15pt]ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΣΕ ΛΕΩ![/size]  :rockon: :rockon:

Και για να θυμηθούμε τα παλιά ωραία.....

Οέο οέο οεο, πρωταΤλημα Τα πάρουμε με αρκηγκο τον Τεο......

(Σε δυο βδομάδες, μετά τα δυο κλαρίνα οι ίδιοι)

Οέο οέο οέο, πρωταΤλημα Τα πάρουμε τι μαλακιες λέω.......

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια στο σαιτ....προσφατα σαν τραβεστολαγνος και παλιοτερα με αλλο ονομα εχοντας γραψει πανω απο 3000 μυνηματα.....πηγααινοντας γηπεδο απο το 1985 εχω αποψη συγκεκριμενη και δεν περιμενω απο το μετροπολις η το λιμπερο η τον 103 να ακουσω και να δημιουργεισω αποψη......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια στο σαιτ....προσφατα σαν τραβεστολαγνος και παλιοτερα με αλλο ονομα εχοντας γραψει πανω απο 3000 μυνηματα.....πηγααινοντας γηπεδο απο το 1985 εχω αποψη συγκεκριμενη και δεν περιμενω απο το μετροπολις η το λιμπερο η τον 103 να ακουσω και να δημιουργεισω αποψη......
Εγώ βλέπω να βάζει Μήτρογλου, να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του και να φάμε στην μάπα τον Γκέκα μετά....καλύτερα Κλάους μπας και του έρθει καμία σέντρα και βάλει κανα γκολ σε πρώτο χρόνο....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε τύπε, το δίλλημα του σάντος πιστεύεις ότι ήταν μήτρογλου-κλάους; Ή μήπως γκέκας-κλάους; ;)
εξυπνη ερωτηση.....κοιταξε.....ο γκεκας εχει το γκολ.....ειναι σε ενα πρωταθλημα στην τουρκια....περιπου σαν το δικο μας....κοιταξε ο σαντος εχει κολλημα με τους μεγαλους ποδοσφαιριστες ηλικιακα....αν πηρε τον γκεκα με την λπγικη οτι ειναι πιο εμπειρος...ο.κ.....αλλα και αυτος φετος ειχε πολλες συμετοχες......θα σκασει....τι να σου πω......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ γινεται να του αλλαξεις το ονομα;το λεω στον αντι αλλα μαλλον δεν εχει χρονο.
θελει να το κανει απο τραβεστολαγνος τραβεστογαμης.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εξυπνη ερωτηση.....κοιταξε.....ο γκεκας εχει το γκολ.....ειναι σε ενα πρωταθλημα στην τουρκια....περιπου σαν το δικο μας....κοιταξε ο σαντος εχει κολλημα με τους μεγαλους ποδοσφαιριστες ηλικιακα....αν πηρε τον γκεκα με την λπγικη οτι ειναι πιο εμπειρος...ο.κ.....αλλα και αυτος φετος ειχε πολλες συμετοχες......θα σκασει....τι να σου πω......
Θα πονέσουνε τα μάτια μας με Κατσουράνη στα χαφ τύπε....καλύτερα τον Λαγό του ΠΑΟ που μπορεί να τρέξει το παλικάρι....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ασ´το λαγνε, δεν κανει ο τύπος, απο τότε που άρχισε τα τατου και το μυαλο του να κανει μαγκιές με τη μπάλα στο τηγάνι σταμάτησε την προπόνηση..... Θυμήσου ΤΙ εχει χάσει ο τύπος, οχι ποσα εχει βάλει... Ασε που αν εξαιρέσεις το κυπελλο, δεν τον λες και κανενα πολυβολο...... Ο άλλος ο πουστης ο καγκουρας τα βάζει και με τη Sebring της παπιας του...... Ασε που νομίζω οτι ο Παπαδόπουλος ειναι σε καλυτερη φόρμα αλλα ισως ο καρπουζας να θέλει το συγκεκριμενο σωματοτυπο στην κορυφή....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε συ γινεται να του αλλαξεις το ονομα;το λεω στον αντι αλλα μαλλον δεν εχει χρονο.
θελει να το κανει απο τραβεστολαγνος τραβεστογαμης.
ο κοσμος του σαιτ με γνωριζει σαν τραβεστολαγνο....εχουμε μερικες φορες παρατραγουδα λογω του ονοματος....αλλα προτιμω να υπογραφω ετσι....το εχω παρει αποφαση και οπως βλεπεις το χειριζομαι καλυτερα απο οτι παλιοτερα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ασ´το λαγνε, δεν κανει ο τύπος, απο τότε που άρχισε τα τατου και το μυαλο του να κανει μαγκιές με τη μπάλα στο τηγάνι σταμάτησε την προπόνηση..... Θυμήσου ΤΙ εχει χάσει ο τύπος, οχι ποσα εχει βάλει... Ασε που αν εξαιρέσεις το κυπελλο, δεν τον λες και κανενα πολυβολο...... Ο άλλος ο πουστης ο καγκουρας τα βάζει και με τη Sebring της παπιας του...... Ασε που νομίζω οτι ο Παπαδόπουλος ειναι σε καλυτερη φόρμα αλλα ισως ο καρπουζας να θέλει το συγκεκριμενο σωματοτυπο στην κορυφή....
στο ποδοσφαιρο ολα μπαινουν και ολα χανονται...σαν γενικη τοποθετηση......σε τελικη αναλυσηολοι εχουμε δικιο εν μερη σε αυτα που γραφουμε.....τι να σου πω ρε μαξιμε;;;;;;;;;;καθρεφτης του καθε ποδοσφιριστη ειναι το χορταρι,,,,αντε να δουμε... :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ο κοσμος του σαιτ με γνωριζει σαν τραβεστολαγνο....εχουμε μερικες φορες παρατραγουδα λογω του ονοματος....αλλα προτιμω να υπογραφω ετσι....το εχω παρει αποφαση και οπως βλεπεις το χειριζομαι καλυτερα απο οτι παλιοτερα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενταξει ρε τυπε, οποιος τραβα κανα ζορι πες του να κανει τουμπες, γουσταρεις να γαμας τραβελια, δεν αφορα κανεναν και δε σκοτωνεις ανθρωπο στην τελικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom