Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μαγκες το διαβασα σε ενα αλλο φορουμ και προβληματιστηκα...
παρατηρησατε οτι η ομαδα αρχισε να ρεταρει απο την στιγμη που εφυγε ο Τζιολης??
οτι δεν μπορουσε να κρατησει αποτελεσμα με κατι κωλαδικα, ενω συνηθως ανοιγε το σκορ??...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συνοπτικά η ανακοίνωση,
Πάοκ και δεν είμαι καλά  :grin:

Ακόμα πιο συνοπτικά
Πάοκ είσαι  :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, παράγοντες, παλαίμαχοι αθλητές και μέλη της διοίκησης βρίσκονται αυτή την ώρα στον χώρο του συλλαλητήριου. Οι κινητοποιήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένονται να ολοκληρωθούν με την ομιλία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη!

Όπως αναμενόταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε μαζικά το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο του «δικεφάλου». Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» εκτός από τα συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, δεν σταματάνε αυτά εναντίον του κράτους, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας. Στην Καμάρα βρίσκεται και ο τεχνικός της Κ20 Βλάνταν Ίβιτς μαζί με τους παίκτες του που κατέκτησαν και το αντίστοιχο πρωτάθλημα, με τον κόσμο να τους αποθεώνει και να τους ζητάει ανάλογη καριέρα και στην ανδρική ομάδα. Εν αναμονή άφιξης Σαββίδη που θα έρθει μαζί με τον Ζήση Βρύζα, με τον κόσμο να συνεχίζει να αποθεώνει τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Κατσαρής: «Δεν θα ανεχτούμε άλλο τέτοιες αποφάσεις»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής μιλώντας στο σημερινό συλλαλητήριο ανέφερε: «Φίλες και φίλοι του ΠΑΟΚ το σημερινό συλλαλητήριο, η σημερινή συγκέντρωση στέλνει το μήνυμα σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ ενιαίος και δυνατός. Ολοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ανεχθούμε άλλες αποφάσεις, δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτό που γίνεται εις βάρος της ομάδας. Δεν γίνεται να κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο και να κάνουν αυτά που κάνουν, με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη θα έρθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άλλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, εμείς είμαστε η Ευρώπη, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Προσπαθούν με αποφάσεις που δεν έχουν καμία βάση να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ηρθε η ώρα, βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, πρώτη φορά βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι. Πρώτη φορά θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι αρχές του ποδοσφαίρου παίρνουν το μήνυμα. Μας έχουν υποσχεθεί εμείς όμως κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις υποσχέσεις και τα θα και να πάμε στην ουσία. Εχουμε την δέσμευση ότι θα δοθεί λύση στα δύο θέματα. Η λύση θα δοθεί για όλους, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι μπροστάρης.

Στο θέμα των χρεών ο ΠΑΟΚ πάλι δίνει λύση, γιατί ρυθμίζοντας τα χρέη του ΠΑΟΚ θα δοθεί λύση και για όλους όσους χρωστάνε. Είναι αδιανόητο να δίνουμε λεφτά και να μην τα παίρνουν. Θέλει ο μεγαλομέτοχος να κάνει επενδύσεις, θέλει να βοηθήσει την χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις και να μην επιτρέπουν να προχωρήσουν τα έργα. Πρέπει σήμερα να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε λύση».

Στις 17:50 έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης και αμέσως ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει.

Εκτός από την Κ20 την αποθέωση γνώρισαν και οι ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλά και του γυναικείο τμήματος χάντμπολ.

Γαλατσόπουλος: «Σαββίδη προχώρα με τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί μαζικά την Δευτέρα στο Παλατάκι για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάλεσε και τον Ιβάν Σαββίδη να συνεχίσει, καθώς με τον κόσμο μπορεί να τα αλλάξει όλα: «Ολοι μαζί στο Παλατάκι την Δευτέρα για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα η πρώτη νίκη και τη Δευτέρα η δεύτερη, όλοι μαζί για τον ενιαίο ΠΑΟΚ, όλοι μαζί δίπλα στα προβλήματα της ΠΑΕ.

Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε να λυθούν άμεσα. Κύριε Σαββίδη δύναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Κύριε Σαββίδη προχώρα μαζί με αυτόν τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα. Κύριε Σαββίδη γίνε ο μπροστάρης της κάθαρσης και της δικαιοσύνης. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα μπροστά. Ολοι την Δευτέρα στο μπάσκετ για να πετύχουμε την μεγάλη νίκη. Θέλω να κλείσω με το αγαπημένο τραγούδι "χιλιόμετρα κάναμε πάλι».

Σαββίδης: «Τυχερός που η ζωή με έφερε στον ΠΑΟΚ»

Έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης στο σημερινό συλλαλητήριο, επισημαίνοντας επίσης πως νιώθει τυχερός που η ζωή τον έφερε στην ομάδα αυτή.

Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου του βορρά» μιλώντας από το βήμα στο σημερινό συλλαλητήριο επισήμανε: «Δεν θα μπορούσα να μην έρθω σήμερα εδώ, γιατί σήμερα εδώ είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Το περίμενα δύο χρόνια αυτό, περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και να δείξει την πραγματική δύναμή της. Εγώ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για τα Κύπελλα της, αλλά για την μεγάλη οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας. Θέλω να βλέπετε στο πρόσωπό μου έναν από εσάς. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Σήμερα μας αρνούνται κάποια πράγματα, αλλά η αυριανή μέρα είναι δική μας. Θα αποδείξω ότι ποτέ δεν θα κάνω πίσω στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι τυχερός που η ζωή με έφερε στα ασπρόμαυρα χρώματα. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τις ήττες. Δεν πειράζει, οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Θέλω να σας πω, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε είμαστε τεράστια δύναμη τεράστιος στρατός και θα κάνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Ο δικός μας στόχος είναι ένας για να στεναχωρηθούν όλοι. Σας ευχαριστώ που φανερώνεται αυτή τη δύναμη, ο ΠΑΟΚ θα ζήσει πολλά χρόνια και παντού θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Σας ζητάω να με πιστέψετε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε  σεις  μπουγατσες  σας  μοιρασαν ;............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν είναι λίγο περιεργο που δεν αναφέρεται πουθενα πόσο ( χιλιάδες) κόσμο είχε;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καπου μολις είδα για 4.000 κοσμο.
αν είχε τόσους , είναι αναπαντεχα πολλοι

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
:think: σιγουρα εισαι ΠΑΟΚ εσυ ρε τυπε  :grin:
Πιο ΠΑΟΚ από ότι νομιζεις. Με αποδειξεις αν θες. όπως και ονομάζω αλητες οσους εβρισαν τον σαλπιγγιδη. ημαρτον να βριζουμε παικτες που ηρθαν με το 20% τον λεφτων που θα επαιρναν από αλλεσ ομαδες.ημαρτον...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συλλαλητήριο στο πεζοδρόμιο χωρις να κλείσει ουτε μισό ρεύμα δρόμου, μονο εσείς......

(Απο το τίποτα που δεν κανουν τα δικά μας τα καμαρια κατι ειναι κι αυτο βεβαια)

Αλλα προφανώς, ο πολύς κοσμος εχει καταλάβει ήδη τον παπά.....

Αυτός ο τσετσενος πράκτορας ειναι πολυ περήφανος για το ντύσιμο του;;;; :2funny: :2funny:

Ο φίλος μου ο Μπόκα έλεγε κατι για χάπενινγκ με επίσκεψη στα λημέρια μου, που ειστε, ακομα σας περιμένουμε να κερασουμε, γλυκό του κουταλιού, κουμ κουατ, μια τσιτσιμπιρα, κατι ρε παιδι μου....... :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλημερα μαξιμε.....στην σαλλονικα ποιοι ασχολουνται με τον αρη;;;;;;;;;;;;εχετε ομαδα η λαο για να ασχοληθουμε σοβαρα;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ρε σεις, τον Αναστασιαδη θα εχουμε προπονητη??
πειτε μου σας παρακαλω οτι ειναι αστειο...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Του υποσχεθηκε ο μπουταρης να μην λειτουργησει τζαμι στη θεσσαλονικη και ετσι γυρναει απο πλατανια :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ Π.Α.Ο.Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ 30% ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ή ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ''Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ''
ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πηρε την κατασταση στα χερια της η θυρα 4. :jerking:

ερωτηση: αν στη θεση της θ4 ηταν η θ7 ή η θ13 θα εχει παρει την ιδια αποφαση;

αυτη ειναι η διαφορα αθηνας θεσσαλοκνικης, οι βορειοι ειναι 500 χρονια πισω

μα τον αναστασιαδη μωρε, ΗΜΑΡΤΟΝ που θα ελεγε και ο γιωργαρας!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που ειναι ο στιμ και καποιοι αλλοι που ειχαν σιγουρο τον Σαντος
και ελεγαν οτι θα τα σκασει ο Ιβαν;