travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ο τελικος του γιουροπα...με τον αστερα και το σεντονι τι σχεση εχουν μονο εσυ θα το σκεφτοσουν..... :S
ο τελικος του γιουροπα...με τον αστερα και το σεντονι τι σχεση εχουν μονο εσυ θα το σκεφτοσουν..... :S
βρε συνυγορε του διαβολου... τι θα γινει με την παρτυ σας;;;;;;;;ολα τα κρυφοπαοκσακια εδω μεσα;;;;;;;;;;;;;red.....πρεπει να βαλουμε απουσια τον master......τι εγινε;;;;;;;;αρωστησε και δεν γραφει στο θεμα του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;οτι σε γαζωσαν και οι δυο..και ο αστερας και η μπενφικα
επειδη δουλευω σε οφθαλμολογικο κεντρο μολις τωρα κερδισες μια δωρεαν εξεταση για τα ματια.....δευτερον.....τις καταρες δεν τις εριξα εγω ανιστορητε.....το 1962 ο τοτε προπονητης της μπενφικα τις εριξε γιατι ο προεδρος δεν του εκανε αυξηση μισθου.....οπως οι γαυροι χαρηκαν που εχασα το κυπελλο ετσι χαιρομαι και γω...για την μπενφικα.....α και μαθηματα οπαδισμου και μαθηματα καζουρας καντα σε καποιον αλλο...οχι σε εμενα που απο το 1985 παω γηπεδο......Μονο εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις οτι σε αδικησε η διαιτησια στον αγωνα που ειχες με την Μπενφικα
Ποιες κοκκινες εφευρεση και γκολ οφσαιντ μου λες εσυ τωρα
Πουθεναδες εισασταν και ειστε (φανηκε σημερα ουτε τον Αστερα δεν μπορειτε να κερδισετε)
Ιεροσυλια να μιλατε εσεις για την Μπενφικα. Μαζευεις τεσσαρες απο παντου και εσυ βλεπεις απο τον καναπε και ριχνεις καταρες σε μια ομαδα που σε εξαφανισε !!!!
Παντως για νταμπλ πηγαινατε και τελικα και ο Αστερας που ξεκινησε με 0 θα σας περασει! Στο πρωταθλημα αρπαξατε την 4αρα σας και στον τελικο παλι 4αρα..Ξερεις τι εφταιξε;;;;;βρε συνυγορε του διαβολου... τι θα γινει με την παρτυ σας;;;;;;;;ολα τα κρυφοπαοκσακια εδω μεσα;;;;;;;;;;;;;red.....πρεπει να βαλουμε απουσια τον master......τι εγινε;;;;;;;;αρωστησε και δεν γραφει στο θεμα του ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;
επειδη δουλευω σε οφθαλμολογικο κεντρο μολις τωρα κερδισες μια δωρεαν εξεταση για τα ματια.....δευτερον.....τις καταρες δεν τις εριξα εγω ανιστορητε.....το 1962 ο τοτε προπονητης της μπενφικα τις εριξε γιατι ο προεδρος δεν του εκανε αυξηση μισθου.....οπως οι γαυροι χαρηκαν που εχασα το κυπελλο ετσι χαιρομαι και γω...για την μπενφικα.....α και μαθηματα οπαδισμου και μαθηματα καζουρας καντα σε καποιον αλλο...οχι σε εμενα που απο το 1985 παω γηπεδο......
φιλε...δηλαδη οι μαλακιες με τον ολλανδο ....οι λαθος μεταγραφες ο λαθος προγραματισμος....οι λαθος συμαχιες...οι λυκοφιλιες δεν εφταιγαν ολοι την χρονια οτο ματς με τον γαυρο στην τουμπα εφταιγε.....εσυ μου δινεις μια καλη δικαιολογια αλλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου.....δν εβλεπα το δασος....το δεντρο με πειραζει που δεν εβλεπα;;;;;;;;;; >Παντως για νταμπλ πηγαινατε και τελικα και ο Αστερας που ξεκινησε με 0 θα σας περασει! Στο πρωταθλημα αρπαξατε την 4αρα σας και στον τελικο παλι 4αρα..Ξερεις τι εφταιξε;;;;;
Οι μαλακίες που μας κανατε στην τουμπα !
κακιες....ηταν καλυτερη ομαδα η μπενφικα....αλλα θα μπορουσε να με κερδισει και χωρις σπρωξιμο.....Ναι, σ' έκοψε απ' την κατάκτηση του γιουρόπα η μπενφίκα, λογικό να την έχεις άχτι
Ο Ολλανδος γελαει μαζι σου,ξεχασες τι ειπε;φιλε...δηλαδη οι μαλακιες με τον ολλανδο ....οι λαθος μεταγραφες ο λαθος προγραματισμος....οι λαθος συμαχιες...οι λυκοφιλιες δεν εφταιγαν ολοι την χρονια οτο ματς με τον γαυρο στην τουμπα εφταιγε.....εσυ μου δινεις μια καλη δικαιολογια αλλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου.....δν εβλεπα το δασος....το δεντρο με πειραζει που δεν εβλεπα;;;;;;;;;; >
Ναι, σ' έκοψε απ' την κατάκτηση του γιουρόπα η μπενφίκα, λογικό να την έχεις άχτι
30 χρονια παοκ εχω παει παντου και εχω κανει και πραξη το ''για σενα εχω κανει κρατητηριο'' πριν πολλα χρονια. Άλλα εχω να πψ κατι: Η καταστροφή του ΠΑΟΚ δεν είναι ουτε ο γαωυρος ουτε ο παο. Η καταστροφή του ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοι του. ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ,ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ. Γι'αυτο δεν στεριωνει κανενασ προπονητησ και γι'αυτο δεν βλέπουμε χαιρι. ουτε προκειται. Μας εφταιγε ο Ολλανδος. Τοτε γιατι δεν πεταει ρε μαγκες η ομαδα αφου το κλιμα αλλαξε και το ΜΟΝΟ πρόβλημα ητανε το στησιμο και το κακο κλιμα? Μαλακιες. να χαμε να λεγαμε. είναι ευκολο να ριχνεις ευθύνες σε καποιον που εφυγε. ειμαστε για λυπηση. αν από τον παοκ δεν φυγουνε οι καρκινοι-οπαδοι-προπονητεσ-ξερολες, ο παοκ μας θα μικραινει μερα με τη μερα. χαιρεται...
Εξαρτάται τι εννοεις ΠΑΟΚτσης. Μαλαματινα και κοκα, ή ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ που του παν τα τέσσερα? Διευκρινισε γιατι εγω είμαι το δευτερο...
Ρε τυπε σιγουρα εισαι παοκτζης ;
Αν θες να δεις αν είμαι ΠΑΟΚτσης, κοιταξε το ημερολογιο του ΠΑΟΚτση ΤΟΤΕ στο μηνα Μαιο του 1997-στο ιντερνετ θα το βρεις- στο εξωφυλλο δειχνει τους οπαδους μας μπροστα σε ένα φερετρο με κασκόλ του αρη πριν την πορεια προς την Τουμπα στο ματς με Καστορια. Διπλα στο φερετρο αριστερα είμαι εγω Για ΝΑ ΔΕΙς ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...
Ρε τυπε σιγουρα εισαι παοκτζης ;
Αν θες να δεις αν είμαι ΠΑΟΚτσης, κοιταξε το ημερολογιο του ΠΑΟΚτση ΤΟΤΕ στο μηνα Μαιο του 1997-στο ιντερνετ θα το βρεις- στο εξωφυλλο δειχνει τους οπαδους μας μπροστα σε ένα φερετρο με κασκόλ του αρη πριν την πορεια προς την Τουμπα στο ματς με Καστορια. Διπλα στο φερετρο αριστερα είμαι εγω Για ΝΑ ΔΕΙς ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...
Σου λεω εχω κανει όλα τα συνθηματα πραξη εκτος από φονο, και δεν είμαι οπαδος με την κακη εννοια του ορου,αλλα με την καλη. θελω η ομαδα μου να είναι πρωτη , αλλα θα χαρω αν με κερδισεις δικαια και παρεις πρωταθλημα. Και στο ξαναλεω: Δεν μ'αρεσουν τα συνθηματα στυλ Βουλγαροι και απόγονοι του στολου και μαλακιες. αλλοιμονο να σκοτωνόμαστε οι ελληνες μεταξυ μας για ομαδες που οι ποδοσφαιριστες τους στο 90% είναι ξενοι. Ημαρτον...Δε αμφισβητησα το αν εισαι παοκτζης......το ερωτημα ηταν ρητορικο ....απλα εισαι ο μονος που γραφει τετοια πραγματα....για αυτο και η εκπληξη μου..........
Απλα δεν μου αρεσει να ακουω βρισιες για εμενα και την ομαδα μου,απο την στιγμη που εγω δεν τον βριζω. Εχουμε την ομαδα μας, αλλα ως εκει. αλλοιμονο να ασχολουμαι εγω με μαλακιες του στυλ ''εγω είμαι καλυετρος σαν οπαδος ή εγω εχω δειρει περισσοτερους. μαλακιεσ. ελληνες: καταστροφικος λαος. εσαει...κ. galileo34,
μιλάτε < εις ώτα μη ακουόντων >. Πολύ δύσκολα να αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα μας. Εκτός αν φάμε και άλλες σφαλιάρες.
Αναφορικά με τον κ. ΚΑΒΛΑΡΧΟ πιστεύω ότι το alter ego του είναι ο ΠΑΟκ και πραγματικά είναι απολαυστικός όταν συζητά με τον αδελφό του, κ. ΜΑΣΤΕΡ 21.