Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπυρα πινω θελεις  :grin: εχω πονοκεφαλο και δεν περναει ουτε με μεσουλιντ  :jerking:
Μεσουλιντ παιρνει η δικια μου για πονους περιοδου ρε μαν,εσυ δεν εχεις περιοδο λογικα. :2funny:
Παρε nurofen express να εχεις ειναι σουπερ για τον πονοκεφαλο. :grin:

Επισκέπτης
Μεσουλιντ παιρνει η δικια μου για πονους περιοδου ρε μαν,εσυ δεν εχεις περιοδο λογικα. :2funny:
Παρε nurofen express να εχεις ειναι σουπερ για τον πονοκεφαλο. :grin:
τι μλκ εισαι και εσυ ρε  :2funny: το μεσουλιντ μου το εδωσε ο οδοντιατρος για τον πονοδοντο  :grin: τα ντεπον δεν με πιανουν εμενα, τρια ειχα παρει εθχες το μεσημερι εξω απ το γηπεδο και παλι πονοκεφαλο ειχα, ασε που με ειδε ενας απο μακρια και μου λεει μετα καλα ρε μλκ πινεις ξυδια παιρνεις και χαπια (νομιζε τα ναρκωτικα) θα παθεις τιποτα με λεει και θα σε τρεχουμε στα νοσοκομεια  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι μλκ εισαι και εσυ ρε  :2funny: το μεσουλιντ μου το εδωσε ο οδοντιατρος για τον πονοδοντο  :grin: τα ντεπον δεν με πιανουν εμενα, τρια ειχα παρει εθχες το μεσημερι εξω απ το γηπεδο και παλι πονοκεφαλο ειχα, ασε που με ειδε ενας απο μακρια και μου λεει μετα καλα ρε μλκ πινεις ξυδια παιρνεις και χαπια (νομιζε τα ναρκωτικα) θα παθεις τιποτα με λεει και θα σε τρεχουμε στα νοσοκομεια  :2funny:
Α για πονοδοντο δεν ξερω μαν δεν με εχει πιασει ποτε και ουτε θελω.  :grin:
Ε να τα πλενεις ρε μπαγασα εκτος αν καπνιζεις,πινεις,και κατεβαζεις κοκακολες τοτε δεν σε σωζει τιποτα. :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πρεπει να εχω χασει ωραια επεισοδια.Απο εχθες συν 30-35 σελιδες.
Φανταζομαι θα ειπατε για κανα ξυλικι ετσι?
¨Η για τα πετσινα πρωταθλημα του Κοκκαλη,το κατεστημενο,την επο τη κεδ,το στημενο Γουμπλευ,το Παπουτσελη,τη φαση που πριν τη φαση εαν ειχε δωσει το χερι δε θα ειχε γινει η φαση.......
Εαν δεν εχουν γινει τετοιες κουβεντες ακομη ντροπη....
Προσωπικα ανυπομονω για ενα flash back again and again. :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα σιγα σιγα να ξυπνανε οι εκδρομεις, εγω απ το πρωι τωρα σηκωθηκα  :2funny: δυο μερες δεν κοιμηθηκαμε μονο πιναμε ξεκινισαμε με 7-8 κασες ρετσινες την παρασκευη το βραδυ στο σφ και μετα μες στο λεωφορειο και στα τελευταια διοδια πριν την χαβουζα ψαχναμε καντινα για μπυρες  :headbang: :2funny: Λιγο ρε να μας εμοιαζε αυτη η ομαδα λιγο απο το παθος και την τρελα που κουβαλαμε και το περναμε για πλακα, αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπους που το μονο που τους νοιαζει ειναι τα λεφτα και τα συμβολαια που θα κανουν του χρονου.

Για τα ΑΜΙΛΗΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑ μιλάς φαντάζομαι......

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ συνεχιζετε να μιλατε?
για τι γινατε μπαοκ ρε?για να ΤΡΩΤΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΑΤΕ!
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!
μου θελατε και προπαγανδα για τον Πανελληνιο ΣΦ της Ομονοιας κλπ και ακριβως απο κατω απο τον συνδεσμο σας φυλαγαν 4 διμοιριες των ματ..
κατεβασατε και τους επιλεκτους,τα αυτοαποκαλουμενα "ορκ" σας..και τελικα ΣΑΣ ΕΧΥΣΕ Η 13!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
Θα πρεπει να περασουν 100χρονια για να ξεχαστει η προχθεσινη ΠΟΥΤΣΑ στην εξεδρα και στο χορταρι!
ΣΑΣ ΕΧΥΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ συνεχιζετε να μιλατε?
για τι γινατε μπαοκ ρε?για να ΤΡΩΤΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΑΤΕ!
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!
μου θελατε και προπαγανδα για τον Πανελληνιο ΣΦ της Ομονοιας κλπ και ακριβως απο κατω απο τον συνδεσμο σας φυλαγαν 4 διμοιριες των ματ..
κατεβασατε και τους επιλεκτους,τα αυτοαποκαλουμενα "ορκ" σας..και τελικα ΣΑΣ ΕΧΥΣΕ Η 13!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
Θα πρεπει να περασουν 100χρονια για να ξεχαστει η προχθεσινη ΠΟΥΤΣΑ στην εξεδρα και στο χορταρι!
ΣΑΣ ΕΧΥΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

Έτσι αγόρι μου :rockon:

Να ξεχειλίζει η τεστοστερόνη :rockon:

Κανένα έλεος στο πληκτρολόγιο! :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ας τους, τωρα κανουν ομαδικά μαθήματα προπαγάνδας, τα αγαπημένα τους, πως θα ξεπλύνουν τη ντροπή και την ξεφτίλα που έφαγαν ειδικα στην κερκίδα, προχθες.

Υπενθυμίζω απλα, οτι απο το 2010 ζούσαν και ανεπνεαν στη Θεσσαλονικη ποτε θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσουν τη δικη μας εκδρομη, 4 χρονια αυτο περίμεναν, παπαλα.

Η πρώτη δικαιολογία που ψελλισαν για το οτι ηταν λίγοι, ειναι οτι κατέβηκαν τα "κομαντα", τα ορκ και οχι τα γυναικόπαιδα που κατεβάσαμε εμείς....

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΧ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ; Μήπως χρειάζεστε και σεις μεγάφωνα σαν τους γαύρους που κοροιδευετε;;; Τι σκατα κομαντα έχετε; Και τι σόι κομαντα ηταν αυτα που τους σπασανε τα λεοφωρεια και δεν άνοιξε μύτη;;

Εμείς οι Αρειανοι στη θεσσαλονικη το ξέρουμε οτι ειστε μπλα μπλα μπλα, κοκοκο και λόγια, τωρα το έμαθε όλη η Ελλάδα.

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Mάξιμε δες εδώ :rockon:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ας τους, τωρα κανουν ομαδικά μαθήματα προπαγάνδας, τα αγαπημένα τους, πως θα ξεπλύνουν τη ντροπή και την ξεφτίλα που έφαγαν ειδικα στην κερκίδα, προχθες.

Υπενθυμίζω απλα, οτι απο το 2010 ζούσαν και ανεπνεαν στη Θεσσαλονικη ποτε θα τους δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσουν τη δικη μας εκδρομη, 4 χρονια αυτο περίμεναν, παπαλα.

Η πρώτη δικαιολογία που ψελλισαν για το οτι ηταν λίγοι, ειναι οτι κατέβηκαν τα "κομαντα", τα ορκ και οχι τα γυναικόπαιδα που κατεβάσαμε εμείς....

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙΧ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ; Μήπως χρειάζεστε και σεις μεγάφωνα σαν τους γαύρους που κοροιδευετε;;; Τι σκατα κομαντα έχετε; Και τι σόι κομαντα ηταν αυτα που τους σπασανε τα λεοφωρεια και δεν άνοιξε μύτη;;

Εμείς οι Αρειανοι στη θεσσαλονικη το ξέρουμε οτι ειστε μπλα μπλα μπλα, κοκοκο και λόγια, τωρα το έμαθε όλη η Ελλάδα.

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Ήρθε η ώρα να σε περιλάβω μου φαίνεται! :boobies:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Είχα μια συζήτηση προχθές με έναν εβραίο και μου έλεγε ότι επειδή βλέπει ότι φεύγει ο γιος του από την συναγωγή και δεν μπορεί να τον κρατήσει θα επιδιώξει να τον κάνει γαύρο για να ξεφύγει απο την ασπρόμαυρη πλευρά ! :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ είδε πως η Θεσσαλονίκη έχει ΜΟΝΟ έναν ΛΑΟ.Αυτον του Αρη.
Φανηκατε ανταξιοι μιας αθηναικης ομαδας και αγωνιστικα και οπαδικα
ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ,ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ και πραγματικα δωσατε φωνη.
Εσεις ησασταν πραγματικοι αντιπαλοι.
Τα γατακια οι γαυροι του βορρα,οι ΨΕΥΤΕΣ,οι ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ απεδειξαν για ακομα μια φορα πως τα συνορα τους ειναι ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.Κουμαντο στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ.ΤΕΛΟΣ.
Τοσα χρονια παρακαλουσαν να τους κατσει μια εκδρομη οπως η δικη σας του 2010.Ε τους εκατσε και τελικα ΕΦΥΓΑΝ ΧΥΜΕΝΟΙ και οπαδικα και αγωνιστικα!
Και ο αρης εχει χασει σε ολους τους τελευταιους τελικους που αγωνιστικε ΑΛΛΑ ποτε δεν παρουσιασε αυτο το αθλιο αγωνιστικο προσωπο και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ "ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ" οπως φωναζαμε εμεις στις μπουγατσες το σαββατο!
ΤΙΣ ΧΥΣΑΜΕ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μην τους τα βάζεις εδώ, θα τα πάρουν και θα τα βαφτίσουν δικά τους, οπως έκαναν με τις φωτογραφίες με τα λεωφορεία του 2010 και το κιτρινομαυρο ΠΟΤΑΜΙ προχθες!!!!!!!! :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ είδε πως η Θεσσαλονίκη έχει ΜΟΝΟ έναν ΛΑΟ.Αυτον του Αρη.
Φανηκατε ανταξιοι μιας αθηναικης ομαδας και αγωνιστικα και οπαδικα
ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ,ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ και πραγματικα δωσατε φωνη.
Εσεις ησασταν πραγματικοι αντιπαλοι.
Τα γατακια οι γαυροι του βορρα,οι ΨΕΥΤΕΣ,οι ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ απεδειξαν για ακομα μια φορα πως τα συνορα τους ειναι ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.Κουμαντο στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ.ΤΕΛΟΣ.
Τοσα χρονια παρακαλουσαν να τους κατσει μια εκδρομη οπως η δικη σας του 2010.Ε τους εκατσε και τελικα ΕΦΥΓΑΝ ΧΥΜΕΝΟΙ και οπαδικα και αγωνιστικα!
Και ο αρης εχει χασει σε ολους τους τελευταιους τελικους που αγωνιστικε ΑΛΛΑ ποτε δεν παρουσιασε αυτο το αθλιο αγωνιστικο προσωπο και ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ "ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ" οπως φωναζαμε εμεις στις μπουγατσες το σαββατο!
ΤΙΣ ΧΥΣΑΜΕ.

πω πω μίσος :2funny: :2funny: :2funny:

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom