tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Παλιά μου τέχνη κόσκινο
Παλιά μου τέχνη κόσκινο
Δεν έχει γράψει κανείς μετά τις 7Η ωρα κοντευει 11.
Κανας παοκτσης υπαρχει στο φορουμ ή ειναι εξω και πανηγυριζουν ακομα τη νικη επι του Ολυμπιακου;
γιορταζουν την ανατροπη...Η ωρα κοντευει 11.
Κανας παοκτσης υπαρχει στο φορουμ ή ειναι εξω και πανηγυριζουν ακομα τη νικη επι του Ολυμπιακου;
.1.Βαζεις φωτο οπαδων Παοκ που καποιοι ειναι στο περιβαλλοντα χωρο του Οακα.Δεν εχει ξεκινησει ο ο αγωνας.
Μάξιμε τελικά ποιός είχε παραπάνω κόσμο
Tότε γιατί λένε ότι ήταν παραπάνω τύπε? Τα βίντεο τα έβαλα για πλάκα όχι για να κρίνουμε ποιός είχε παραπάνω.1.Βαζεις φωτο οπαδων Παοκ που καποιοι ειναι στο περιβαλλοντα χωρο του Οακα.Δεν εχει ξεκινησει ο ο αγωνας.
2.Οταν ο Αρης πηρε 28000 εισητηρια και ο Παοκ 21000 πως να φερουν παραπανω?
Ναι φιλε το ξερω καλα.Οι ανθρωποι ειναι λιγο αλλου γενικα.Σε πολλα επιπεδα.Tότε γιατί λένε ότι ήταν παραπάνω τύπε? Τα βίντεο τα έβαλα για πλάκα όχι για να κρίνουμε ποιός είχε παραπάνω
Δεν ξέρω, νομίζω αυτοι.....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αλλα ξέρω κατι αλλο......
Πήγα τούμπα-Πάτρα-καυτατζογριο-ΟΑΚΑ, 4 τελικούς, δεν έβαλα ουτε γκολ αλλα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δε μου φώναξε "σιγα σιγα, μας πήρατε τ´ αυτιά"........
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.
Δεν έχει γράψει κανείς μετά τις 7
Tότε γιατί λένε ότι ήταν παραπάνω τύπε? Τα βίντεο τα έβαλα για πλάκα όχι για να κρίνουμε ποιός είχε παραπάνω
Που να ζήσουν τέτοιες στιγμές ρε τύπε?
Αυτοί η πιο μακρινή εκδρομή που έχουν κάνει είναι μέχρι την Βέροια και τα ΓιάννεναLike και ρισπεχ!