master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τελικα με ποιον θα κανετε συγχωνευση,θα μετονομαστειτε σε Καλαμαρης η σε ΗρακλαρηςΟ τρύπας είναι MU ρε παπάρα..
Τελικα με ποιον θα κανετε συγχωνευση,θα μετονομαστειτε σε Καλαμαρης η σε ΗρακλαρηςΟ τρύπας είναι MU ρε παπάρα..
Πλατες τις αστυνομιας λεει αυτος που τον φυλανε μπατσοι απο χτες το βραδυ και τον εχουν παει συνοδεια 500 χιλιομετρααυτο ακριβως εχετε κανει επιστημη οι οπαδοι σας γιαυτο μοιαζετε σα λαχανοκηπος. αντε και στο επομενο ντερμπι με 30.000 μεγαφωνα γαυροι.. βαρα τωρα τις παχιες σου και κατσε δες πως ειναι ενας πραγματικος λαος χωρις πληρωμενες εκδρομες του θειου σωκρατη και τις πλατες της αστυνομιας. αντε και καλο σανο
Φτυστα μπουτια σου ρε δενδροποταμε
Πλατες τις αστυνομιας λεει αυτος που τον φυλανε μπατσοι απο χτες το βραδυ και τον εχουν παει συνοδεια 500 χιλιομετρα
Ρε μαλακες τι αλλο θα διαβασουμε???
Εχει γινει γενικη επιστατευση μπατσων απο ολους τους νομους της Ελλαδος για να μην χασετε κανα αυτι παλι.
Δεν θα δεις.μη δω νινη μεσα..
Aγκαλίτσα ο Ιβάν ο τρομερός με τον τουιτεράκια
το ευχομαι και το ελπιζω φιλε.. και για την πνευματικη μου υγεια εννοειται αλλα και για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας κυριως. βασικα και να θελει να τον βαλει ο γ.χ. αμα εχει τσιπα επανω του ο νινης πρεπει να αρνηθει να μπει μεσαΔεν θα δεις.
ω ρε τρελε..εδω εμεις οι παοκτσηδες σταματησαμε να παιζουμε την ομαδα μας φιλαρακι εδω και χρονια.. σου ευχομαι να πληρωθεις για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!Moυνακια κανονιστε να χασετε μολις εριξα μια 50ουρα
,μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια μωρη πουτανα...σου εχει μεινει τιποτα αγαμητο να στο ξεκωλιασω να τελειωνουμε με την παρτη σου ρε αρχιδι;;ρε χτεσινο γαυρακι σε καμια εκδρομη εχεις παει? γιατι αν ειχες παει το χασπι θα εβγαζες νουμερο. τον συνδεσμο που λες τον φυλανε πηγανε να τον κλεισουνε και οι δικοι μας δεν ενδωσανε γιαυτο ειναι οι μπατσοι εκει. συνδεσμο στην ομονοια ετσι? αμα εχεις κανεναν εσυ πανω θεσσαλονικη κεντρικα ενημερωσε μας αλλα που να ανοιξετε συνδεσμο εκει. ο θειος και ο χοντρος δεν μπορουνε να σας προστατευσουνε. ρωτα τους παλιους συνοπαδους σου τακιμια με την αστυνομια φλωροι. δες ποσοι παοκστηδες ειναι φυλακη κ ποσοι γαυροι. αμα θες εχω κ αλλες περιπτωσεις να σε πω. περυσι με τον αλλον στο σεφ που εβγαλε μαχαιρι μπροστα στουσ μπατσους τι εγινε? τον κοιτουσανε .. φιλαρακια ειστε δεν ειναι ντροπη
Δεν είναι.Ανακοινωθηκαν οι ενδεκάδες.το ευχομαι και το ελπιζω φιλε.. και για την πνευματικη μου υγεια εννοειται αλλα και για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας κυριως. βασικα και να θελει να τον βαλει ο γ.χ. αμα εχει τσιπα επανω του ο νινης πρεπει να αρνηθει να μπει μεσα
ΧΡΗΣΤΙΔΗ,συνηλθες από τη χθασινη ΠΟΥΤΣΑ στη ΜΑΔΡΙΤΗ!!!!!,μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια μωρη πουτανα...σου εχει μεινει τιποτα αγαμητο να στο ξεκωλιασω να τελειωνουμε με την παρτη σου ρε αρχιδι;;
ρε τραβα ψωφα ησυχα μωρη πεταμενη τραβελογαμιολα του πειραια . και παρε το μπουλο απο δω μεσα αμα δε γουσταρεις γαμημενε βλακα. εδω για τον ΠΑΟΚ ειναι το θρεντ εσυ αδερφαρα τι δουλεια εχεις εδω μεσα σου πρηξαμε και τα αρχιδια τα ανυπαρκτα βλαχο. αντε τραβα απο δω μαζι με τα υπολοιπα πουστρακια σας βρηκατε δουλεια να κανετε μαλακισμενα τετοια μερα πουστοπουστες. ασχολησου με την ομαδα σου μαλακακο θες και να ξεκωλιασεις κακομοιρε. αντε βαρα τις παχιες σου και εσυ να ηρεμησεις λιγακι γιατι και απο μπουρδελο πορτα τρως ετσι οπως σε κοβω. αμοιβαδα
Ρε φιλαρακι αν θες να κανουμε συζητηση τα "σε ειπα","με ειπες" κοφτα γιατι εγω μονο Ελληνικα καταλαβαινω.Δευτερον εγω οταν ανεβηκα πανω για τον τελικο κυπελλου δεν με πηγαν καροτσακι μεχρι τη Θεσσαλονικη,τριτων εκδρομες εχω παει εσυ απ την αλλη που εισαι "αλανι" βλεπω παιζει η ομαδα σου το ματς της δεκαετιας και εισαι στο Bou και ποστερεις ποσο μεγαλη την εχεις.Τεταρτο και τελευταιο,ναι εχεις συνδεσμο στην Αθηνα που ομως ειναι κλειστος 360 μερες το χρονο,5 μερες ανοιχτος και τα δισεκτα ετη λιγο παραπανω,εγω μπορει να μην εχω συνδεσμο στη Θεσσαλονικη (αν και μια Π.Ε.Φ.Ο πριν καποια χρονια νομιζω επηρχε) αλλα γυρο σου εχει ερυθρολευκα καστρα,Βεροια συνδεσμο,Καβαλα συνδεσμαρα,Κατερινη συνδεσμαρα,Ξανθη συνδεσμο,Κομοτηνη συνδεσμο,μη σου μιλησω για Βολο που ανοιξες συνδεσμο για 3 μερες,εξου και το συνθημα ΜΠΑΟΚ ΣΕ ΓΑΜΩ ΜΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..ρε χτεσινο γαυρακι σε καμια εκδρομη εχεις παει? γιατι αν ειχες παει το χασπι θα εβγαζες νουμερο. τον συνδεσμο που λες τον φυλανε πηγανε να τον κλεισουνε και οι δικοι μας δεν ενδωσανε γιαυτο ειναι οι μπατσοι εκει. συνδεσμο στην ομονοια ετσι? αμα εχεις κανεναν εσυ πανω θεσσαλονικη κεντρικα ενημερωσε μας αλλα που να ανοιξετε συνδεσμο εκει. ο θειος και ο χοντρος δεν μπορουνε να σας προστατευσουνε. ρωτα τους παλιους συνοπαδους σου τακιμια με την αστυνομια φλωροι. δες ποσοι παοκστηδες ειναι φυλακη κ ποσοι γαυροι. αμα θες εχω κ αλλες περιπτωσεις να σε πω. περυσι με τον αλλον στο σεφ που εβγαλε μαχαιρι μπροστα στουσ μπατσους τι εγινε? τον κοιτουσανε .. φιλαρακια ειστε δεν ειναι ντροπη