travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;[move]Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι.......![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;[move]Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι.......![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Τι γαματη μια μαλακια και μιση ηταν...Και πηρε και συνεχεια. :Sγαματη ταινια...
γαματη ταινια...
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;
Εσένα πάω στοίχημα σου άρεσε το πλοκαμι που κρεμόταν απ το κεφάλι του Davy jones (το πιασες; )
η ερατω γυριστικε στην αθηνα οχι σαλονικα....θα επρεπε να πεις οτι εχετε πολλες ερατω για να γαμισουμε....![]()
Τουλάχιστον εχετε καμμια ερατω να γαμησουμε!;![]()
![]()
![]()
![]()
γουςταρω σαλονικιες !πιο σικ,πιο μουναρες κ καυτά κορίτσια !respectη ερατω γυριστικε στην αθηνα οχι σαλονικα....θα επρεπε να πεις οτι εχετε πολλες ερατω για να γαμισουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.γουςταρω σαλονικιες !πιο σικ,πιο μουναρες κ καυτά κορίτσια !respect![]()
ξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.![]()
Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου!Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.![]()
Δεν ανακατευομαι τυπε μαθαινω οτι σας ετοιμαζουν θερμη υποδοχη οι γαυροι.Ετσι οπως τα κανατε θα τα λουστειτε τωρα.ξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;
εμενα δε με θες :Sξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;
Nεο συμβολαιο θελει τυπε.μαγκες επειδη το ματς δεν το ειδα, ειμαι στο εξωτερικο, ειδα μονο στιγμιοτυπα...
θελω καποιος να με ενημερωσει: τι επαθε ο Μανιατης και εβγαζε αφρους απο το στομα?? δεν εχω δει αθλητη σε τετοια κατασταση ποτε ουτε στο κατς!
μην μου πειτε για την "κουτουλια" του Κατσουρ, αυτην την ειδε μονο ο σπηκερ, ασε που ο αρχηγος ειχε αφηνιασει πιο πριν...
ο αεκσης ειπε οτι παοκ -αεκ ειναι ξαδερφια......εσυ εισαι ο εχθρος μου που λατρευω να μισω....εμενα δε με θες :S