travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;[move]Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι....... [/move]
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;[move]Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι....... [/move]
Τι γαματη μια μαλακια και μιση ηταν...Και πηρε και συνεχεια. :Sγαματη ταινια...
γαματη ταινια...
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;
το αφηνω να φυγειΕσένα πάω στοίχημα σου άρεσε το πλοκαμι που κρεμόταν απ το κεφάλι του Davy jones (το πιασες; )
η ερατω γυριστικε στην αθηνα οχι σαλονικα....θα επρεπε να πεις οτι εχετε πολλες ερατω για να γαμισουμε....
Τουλάχιστον εχετε καμμια ερατω να γαμησουμε!;
γουςταρω σαλονικιες !πιο σικ,πιο μουναρες κ καυτά κορίτσια !respectη ερατω γυριστικε στην αθηνα οχι σαλονικα....θα επρεπε να πεις οτι εχετε πολλες ερατω για να γαμισουμε....
Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.γουςταρω σαλονικιες !πιο σικ,πιο μουναρες κ καυτά κορίτσια !respect
ξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.
Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου!Ωραια μουνακια και πολυ καλα κοριτσια μην λεμε μαλακιες.Και προτιμανε τους αθηναιους.
Δεν ανακατευομαι τυπε μαθαινω οτι σας ετοιμαζουν θερμη υποδοχη οι γαυροι.Ετσι οπως τα κανατε θα τα λουστειτε τωρα.ξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;
εμενα δε με θες :Sξαδερφε θα με υποδεχτεις οταν κατεβω;;;;;;;;;;;;;;
Nεο συμβολαιο θελει τυπε.μαγκες επειδη το ματς δεν το ειδα, ειμαι στο εξωτερικο, ειδα μονο στιγμιοτυπα...
θελω καποιος να με ενημερωσει: τι επαθε ο Μανιατης και εβγαζε αφρους απο το στομα?? δεν εχω δει αθλητη σε τετοια κατασταση ποτε ουτε στο κατς!
μην μου πειτε για την "κουτουλια" του Κατσουρ, αυτην την ειδε μονο ο σπηκερ, ασε που ο αρχηγος ειχε αφηνιασει πιο πριν...
ο αεκσης ειπε οτι παοκ -αεκ ειναι ξαδερφια......εσυ εισαι ο εχθρος μου που λατρευω να μισω.... αντε ελα...χιλιοι καλοι χωρανε..εμενα δε με θες :S