Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
το γελιο σου δεν κοπηκε απο υπερβολικη καταναλωση μπουγατσας;;;;;;;;;το λουκανικο κλαους καλο;;;;;;;;;;;

Μην  κανεις  σαν  παιδακι  μικρο....νασαι  σοβαρος.......το  οτι  με  απεκλεισες  δε  σημαινει  κατι  το  τραγικο.....μονο  μαγκια  κλανια  και  εξατμιση  που  λεμε  εμεις   οι  χαμουτζηδες......αν  πιστευεις  οτι  ο   βαγγελας  θα  μεινει  με  σταυρωμενα  τα  χερια.........και  δε  θα  γαμησει  το  ρωσσο  οπως  του  αξιζει  τοτε  ζεις  αλλου..............εδω  ειμαστε  και  θα  τα  ξαναπουμε  ....προς  το  παρον πανυγηρισε.........εχεις  καθε  δικαιωμα.................

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
:2funny: :2funny:
Τουλάχιστον εχετε καμμια ερατω να γαμησουμε!; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 31

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Θα κατεβάσετε κ ειδικές μοναδες :think:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 16

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
παιδια κοιταξτε αυτο που γινεται στην ελλαδα εδω και τοσα πολλα χρονια :) :) πρεπει να σταματισει :) :) τα παιχνιδια πρεπει να πεζονται στον αγωνιστικο χωρο :) :) :) :) :) και οχι στο παρασκηνιο :grin: :grin: :) Οπως εκτιμω οτι οι φιλοι ολυμπιακοι δεν ειναι χαζοι :) :) και βλεπουν τι γινεται :) :) ετσι εκτιμω οτι και οι ολυμπιακοι βλεπουν οτι οι παοκτσηδες δεν ειμαστε χαζοι και βλεπουμε τι γινεται :) :) :) Τωρα δεν χρειαζεται ουτε οι μεν ουτε οι δε να το παιζουμε μαγκες η οχι :) Εγω δεν εγινα ΠΑΟΚ απο τους τιτλους :) :) :) :) ουτε εφαγα παπα απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης που ειναι 1450% αβαντα στις ομαδες των αθηνων :) Τωρα απο την πλευρα και των με και των δε δεν χρειαζεται να ακουγονται απειλες  :) :) :) :) Γιατι χτυπα ξυλο :) :) μπορει να γινει κατι κακο :) Ειμαστε ελληνες πανω  απο ολα :) ειρηνη :)  Το εχω πει οχι για να γλυψω καποιον η οχι οτι οταν παιζει ο ολυμπιακος στο εξωτερικο ειμαι με τον ολυμπιακο και με οποια αλλη ομαδα παιζει με ξενες ομαδες γιατι πανω απο ολα ειμαι ελληνας :) Τωρα και ο φιλος χρηστιδης και οι φιλοι υπολοιποι ολυμπιακοι οπως και ολοι οι παοκτσηδες πρεπει να ηρεμησουμε :) Να απειλουν οι μεν τους δε σε σαιτ παγκοσμιου βεληνεκες δεν κανει :) αλλα δεν κανει και καθολου :) :) δεν θα ανοιξουμε πολεμο βορειοι και νοτιοι :) Πρεπει το ποδοσφαιρο να καθαρισει  να βοηθησουμε  ολοι σε αυτην την κατευθυνση :) :) :) Εκανα 12 μηνες σαν ναυτης τις καλυτερες σχεσεις τις ειχα με ολυμπιακτσηδες :)  Γιατι υπηρχε αλληλοσεβασμος και αυτοι ηξεραν οτι δεν μασαω :grin: αλλα και εγω ηξερα οτι δεν μασανε :grin: Καλο πασχα σε ολο τον κοσμο :) :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
η ερατω γυριστικε στην αθηνα οχι σαλονικα....θα επρεπε να πεις οτι εχετε πολλες ερατω για να γαμισουμε.... :grin: :grin: :grin: :grin:
γουςταρω  σαλονικιες !πιο σικ,πιο μουναρες κ καυτά κορίτσια !respect  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εδω συμφωνουμε...οι αθηναιες ειναι πιο χυμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μαγκες επειδη το ματς δεν το ειδα, ειμαι στο εξωτερικο, ειδα μονο στιγμιοτυπα...
θελω καποιος να με ενημερωσει: τι επαθε ο Μανιατης και εβγαζε αφρους απο το στομα?? δεν εχω δει αθλητη σε τετοια κατασταση ποτε ουτε στο κατς!
μην μου πειτε για την "κουτουλια" του Κατσουρ, αυτην την ειδε μονο ο σπηκερ, ασε που ο αρχηγος ειχε αφηνιασει πιο πριν...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
με τους τουρκους της φενερ δεν φοβηθηκαμε...πιστευεις οτι θα φοβηθουμε στην αθηνα;;;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαγκες επειδη το ματς δεν το ειδα, ειμαι στο εξωτερικο, ειδα μονο στιγμιοτυπα...
θελω καποιος να με ενημερωσει: τι επαθε ο Μανιατης και εβγαζε αφρους απο το στομα?? δεν εχω δει αθλητη σε τετοια κατασταση ποτε ουτε στο κατς!
μην μου πειτε για την "κουτουλια" του Κατσουρ, αυτην την ειδε μονο ο σπηκερ, ασε που ο αρχηγος ειχε αφηνιασει πιο πριν...
Nεο συμβολαιο θελει τυπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom