1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αρχίδια δεν έχει......Έχεις κερκίδα ρε κουφάλα ταράτσα
αρχίδια δεν έχει......Έχεις κερκίδα ρε κουφάλα ταράτσα
φτιαξε κλωνους & αρχισε να βριζεσαι με τον εαυτο σου..Μην μου χαλάτε το ιματζ, προσπαθώ να γίνω χουλιγκανος!
Μπα τόσο πολύ δεν μπορω!φτιαξε κλωνους & αρχισε να βριζεσαι με τον εαυτο σου..
Σωστά τα ξέχασα στον κώλο σου!αρχίδια δεν έχει......
σιγα λες και ηταν παρθενοΓουστάρω...το γαμήσαμε το τουρκοthread
ρε μπας και είσαι κλώνος του μαλάκα του Αρίωνα;Σωστά τα ξέχασα στον κώλο σου!
το χιλιογαμημενο???Γουστάρω...το γαμήσαμε το τουρκοthread
Εσύ χθες έλεγες πως είμαι η μουνιτσα , αποφάσισε να τελειώνουμε!ρε μπας και είσαι κλώνος του μαλάκα του Αρίωνα;
γιατί εσύ τι κατάλαβες;αυτο καταλαβες?
έχω βρει το κοινό του πάχους και στα τρία.....Εσύ χθες έλεγες πως είμαι η μουνιτσα , αποφάσισε να τελειώνουμε!
όταν κατι προκύπτει από αριθμητικά δεδομένα δενμπορεί να αμφισβητηθεί.κόσμο έχεις συμφωνώ....
κούπες δεν έχεις........
μιλησες στην ψυχοσυνθεση του καθε παοκτζη τωραόταν κατι προκύπτει από αριθμητικά δεδομένα δενμπορεί να αμφισβητηθεί.
Εννοείται ότι οι τίτλοι μας είναι λίγοι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με ένα άλλο αριθμητικό δεδομένο. Το μέγεθος αυτής της ομάδας.
τώρα για ποιο λόγο έχει συμβεί αυτό, είναι μια κουβέντα που δε θα καταλήξει πουθενά.
¨οσο πάντως υπάρχουν μα...κες όπως αυτοί στην 4 που έκαναν ό,τι έκαναν δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.
Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, καποια στιγμη΄, που και τα αποτελέσματα δφε θα είναι και θετικά, μην παραξενευτείτε αν ο ζαγόρ την κάνει.
¨Οποιος έχει δίπλα του άτομο που κανει τετοιες ανοησίες στο γηπεδό, ας πλακωθεί μαζί του, ας φωνάξει αστυνομία,δεν με ενδιαφέρει τι θα κανει αλλα πρεπει αυτο το πράγμα να σταματήσει
Μπορείς να την πέσεις σε κάθε πεζόνι που πετάει μπουκάλια; Μπορείς να πείσεις τα πρεζόνια σου να μην την πέφτουν σε άλλους συνδέσμους; Λίγο δύσκολοόταν κατι προκύπτει από αριθμητικά δεδομένα δενμπορεί να αμφισβητηθεί.
Εννοείται ότι οι τίτλοι μας είναι λίγοι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με ένα άλλο αριθμητικό δεδομένο. Το μέγεθος αυτής της ομάδας.
τώρα για ποιο λόγο έχει συμβεί αυτό, είναι μια κουβέντα που δε θα καταλήξει πουθενά.
¨οσο πάντως υπάρχουν μα...κες όπως αυτοί στην 4 που έκαναν ό,τι έκαναν δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.
Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, καποια στιγμη΄, που και τα αποτελέσματα δφε θα είναι και θετικά, μην παραξενευτείτε αν ο ζαγόρ την κάνει.
¨Οποιος έχει δίπλα του άτομο που κανει τετοιες ανοησίες στο γηπεδό, ας πλακωθεί μαζί του, ας φωνάξει αστυνομία,δεν με ενδιαφέρει τι θα κανει αλλα πρεπει αυτο το πράγμα να σταματήσει
Με τον συγκεκριμένο τεχνικό διευθυντή τι να τα κάνει τα λεφτά?μιλησες στην ψυχοσυνθεση του καθε παοκτζη τωρα
αν φυγει ο ζαγορακης θα παρει και τα λεφτα του μαζι?
μακάρι να βγάλει και να παρει και λεφτά από την ομάδα.μιλησες στην ψυχοσυνθεση του καθε παοκτζη τωρα
αν φυγει ο ζαγορακης θα παρει και τα λεφτα του μαζι?
δεν επικοινωνουμεμακάρι να βγάλει και να παρει και λεφτά από την ομάδα.
προς το παρόν μπήκε μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμη΄της ομάδας, έχει συσπειρώσει τον κόσμο, έχει γύρω του άτομα ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ και ας μην βαλει και δραχμή.
για να μην πω ότι δεν έχει αναφερθεί κανένας ποτέ σε αυτά που του οφείλονται σαν παίκτη.
πρόεδροι τύπου σκόρδα και θείου που το μόνο που κανουν είναι να ξεσηκώνουν με άσχημο τρόπο μαλλον έχει περάσει η μπογιά τους.
Μην βρείς άνθρωπο να μιλάει λογικά αποσυντονίζεσαι!δεν επικοινωνουμε
μονο παλερμο και thesspunter ειναι κολλητοι απο εδω μεσα
είναι αγάμητο το πιτσούνι μου γι αυτό.......Μην βρείς άνθρωπο να μιλάει λογικά αποσυντονίζεσαι!
Μπορείς να την πέσεις σε κάθε πεζόνι που πετάει μπουκάλια; Μπορείς να πείσεις τα πρεζόνια σου να μην την πέφτουν σε άλλους συνδέσμους; Λίγο δύσκολο