travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
την τεταρτη ετος απο μπουγατσα κρεμα...θα σερβιρω μπουγατσα με κρεας...
την τεταρτη ετος απο μπουγατσα κρεμα...θα σερβιρω μπουγατσα με κρεας...
Έχεις το θράσος να μιλάςτην τεταρτη ετος απο μπουγατσα κρεμα...θα σερβιρω μπουγατσα με κρεας...
Εσύ δεν μας έλεγες ότι θα νικήσεις σήμερα Εγώ δεν σου είπα ότι θα χάσειςακομα και τα δευτερα αδιαφορησαν για τον αγωνα....δυστηχως :S :S :S :S :S τελος παντων πληρωθηκα στο στοιχημα....ρεντ το σημερινο παιχνιδι της ομαδας σου και της ομαδας μου δεν σηκωνουν κριτικη...
Βάλε να δεις την φιέστα του θρύλου τώραειπα οτι τα δευτερα του παοκ θα κερδισουν τον λεβαδειακο ...εκτεθηκα.....οι μαλλν οι παικτες εκτεθηκαν......απο σημερα πρεπει να ξεκινησει το ξεκαθαρισμα του ροστερ....αλλα και να κερδιζα μην φανταστεις οτι θα το πανηγυριζα....
εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω ....ειμαι στο σαιτ της my bet παιζω στοιχημαΒάλε να δεις την φιέστα του θρύλου τώρα
εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω ....ειμαι στο σαιτ της my bet παιζω στοιχημα
εδω δεν πηγατε να την δειτε εσεις την φιεστα του πουστη θα την δουμε εμεις ρε μαν.Βάλε να δεις την φιέστα του θρύλου τώρα
Πάψε ανύπαρκτεεδω δεν πηγατε να την δειτε εσεις την φιεστα του πουστη θα την δουμε εμεις ρε μαν.
ο περιοδευον θιασος του αρη εφαγε 2 γκολ σε πεντε λεπτα...το ξεχασες;;;;;;;;;4-3...
λαθος παραδειγμα και λαθος συγκριση εκανες....σημερα η ομαδα ηταν θιασος.....αλλα οχι και να με συγκρινεις με τον αρη....Εγώ είμαι υποβιβασμενος απο το καλοκαίρι μαν....
λαθος παραδειγμα και λαθος συγκριση εκανες....σημερα η ομαδα ηταν θιασος.....αλλα οχι και να με συγκρινεις με τον αρη....
Διαβασα καπου πως το πωλητικο κωμμα Νεα Δημαγωγια εκανε προταση στον Ζαγορακη για να κατεβει υποψηφιος στο ευρω-ψηφοδελτιο.....ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ...ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ....ΚΑΙ Μπαοκ ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΙΤΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΡΓΙΩΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.....ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ!
............ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
Εδώ οι Ολυμπιακοί δεν θα δουν την φιέστα του θρύλου, το παόκι θα κάτσει να την δει?Βάλε να δεις την φιέστα του θρύλου τώρα
Διαβασα καπου πως το πωλητικο κωμμα Νεα Δημαγωγια εκανε προταση στον Ζαγορακη για να κατεβει υποψηφιος στο ευρω-ψηφοδελτιο.....ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ...ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ....ΚΑΙ Μπαοκ ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΙΤΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΡΓΙΩΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.....ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ [size=20pt]ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ[/size] ΛΕΣ ΟΤΙ [size=20pt]ΑΓΑΠΑΣ[/size]!
Eδωσαν τα χερια σημερα με τον σαμαρα κατεβαινει υποψηφιος! Για εμενα τελειωσε ο ζαγορακηςΔιαβασα καπου πως το πωλητικο κωμμα Νεα Δημαγωγια εκανε προταση στον Ζαγορακη για να κατεβει υποψηφιος στο ευρω-ψηφοδελτιο.....ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ...ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ....ΚΑΙ Μπαοκ ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΙΤΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΡΓΙΩΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.....ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ!