machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Το πουστρακι που βριζει μανες που ειναι ;
Πηγε για τη δοση του ;
Το πουστρακι που βριζει μανες που ειναι ;
Πηγε για τη δοση του ;
Ο Κάκος δεν το είδε. Όλοι οι άλλοι είχαν στραβισμό. Μια χαρά το πας. 'Ετσι και χθες ο Διαιτητής έβλεπε από το ένα μάτι και είδε τα μισά.στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν το ειδε ο κακος και τον κρεμασε ο εποπτης...στο χτεσινο παιχνιδι μπροστα στα ματια του διαιτητη εγινε το σκηνικο και ρωτουσε και καλα τους εποπτες τι ειδαν...του εχω στειλει μια καρτα απο το οφθαλμολογικο κεντρο που δουλευω για μια δωρεαν εξεταση....σιγουρα εχει στραβισμο...
λες ε;;;;;;; θα το ψαξω....[quote author=travestolagnos link=topic=2761.msg5355843#msg5355843 date=...του εχω στειλει μια καρτα απο το οφθαλμολογικο κεντρο που δουλευω για μια δωρεαν εξεταση....σιγουρα εχει στραβισμο...
Για να δουλεύεις εκεί θα έχεις υπέρ όραση !Οφειλεται στα τραβελια που σου πέταξαν τα ματιά εξω
ρε φιλε αντε να σοτο κανω ψιλλα να το καταλαβεις...οταν λεω οτι τον κρεμασε ο εποπτης ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...Ο Κάκος δεν το είδε. Όλοι οι άλλοι είχαν στραβισμό. Μια χαρά το πας. 'Ετσι και χθες ο Διαιτητής έβλεπε από το ένα μάτι και είδε τα μισά.
Και χθες πάπιες είχε. Τώρα τι μία τι δύο τι σημασία 'εχει?ρε φιλε αντε να σοτο κανω ψιλλα να το καταλαβεις...οταν λεω οτι τον κρεμασε ο εποπτης ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
ρε μαλακές τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να μιλάτε για διαιτησία !Αφηστε την καραμέλα!Εισαι απλά ένα κουταβάκι ,μικρή φανέλα !πρωταθλημα δε θα δεις ποτέρε φιλε αντε να σοτο κανω ψιλλα να το καταλαβεις...οταν λεω οτι τον κρεμασε ο εποπτης ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
ενω εσεις μετα τον αγωνα στην τουμπα τι κανατε;;;;;;;;;μιλησατε για σφαγη του ολυμπιακου :S :S :S :S :S :S :Sρε μαλακές τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να μιλάτε για διαιτησία !Αφηστε την καραμέλα!Εισαι απλά ένα κουταβάκι ,μικρή φανέλα !πρωταθλημα δε θα δεις ποτέ
Να πονάνε τα μυαλά σας ,εσάς κ τους μιρτσους εκεί πάνω !Ειστε γραφικοί!σας κάνουμε χαβαλο κ πλάκα!Απλα!
στις 16 σας περιμενομεεεεεεεεεεεεεε[move]ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ [/move]
Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
καλος προπονητης τυπεΟ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
ναι!αλλα να εχεις ξυρισμένο κωλοτρυπιδι!Και απο μπροστά χειροφρενοστις 16 σας περιμενομεεεεεεεεεεεεεε
μπρρρρρρ..τρομαξαμε τωρα....Εγω λεω στους παικτες του γαυρου να δηλωσουν ασθενεια και να μην ανεβουν καθολου πανω, για το καλο τους. και αφηστε αστυνομιες και στρατους γιατι αν ξεφυγει το ματς (αποκλειστει ο παοκ) δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θα γινει.
καλος προπονητης ναι..εξαιρετικος βαση βιογραφικου...στον παοκ ομως ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...καλος προπονητης τυπε
ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΡΕ...θα μου γλυψετε την κωλοτρυπιδα και μετα οταν καυλωσω θα σας καρφωσω you now what it meensναι!αλλα να εχεις ξυρισμένο κωλοτρυπιδι!Και απο μπροστά χειροφρενο
You know better
θα ριξει και αυτους τυπεκαλος προπονητης ναι..εξαιρετικος βαση βιογραφικου...στον παοκ ομως ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...