Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τι έγινε παλι και άλλον ΠΑΟΚτσή μπανάρανε  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπόν καθίστε φρόνημα…. Πάω στην δικιά μου τώρα να πιούμε κανένα ψημένο να γιορτάσω την νίκη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ενάντια στην συμμορία  :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις τι γίνεται..Τη βραδυά που έφαγα μιουτ πραγματικά ούτε για μανάδες είπα, ούτε καν για απόγονους...Αντίθετα τα ''βούλγαρε, πουτανοσπερμα'' κτλ έφευγαν βροχή..Αυτό που έκανα ήταν προκλητική καζούρα απλά..Δεν είδα ίδια αντιμετώπιση στους συνοπαδούς σου που μέχρι και νεκρό έβριζαν (φιλόπουλο) (βλέπε μορμπιτ)

Στα παπάρια μου πραγματικά για το μιουτ αλλα τα πράγματα έτσι έχουν..Οπότε μόνο ουδέτερη δεν ήταν η στάση των μοντ..Εντάξει πειράχτηκαν με την έντονη καζούρα το καταλαβαίνω, αλλά η αντιμετώπιση ήταν κατι αλλο απο ουδέτερη..

τι δε βριζεις ρε μαλακα;ολο για αεροπλανοφορα μιλας,παλιοπουστα.κλασικος παοκτζης δειλος  :S

καλα σου καναν

ελα δωσε μου μια απαντηση,γιατι θα ειναι η τελευταια σου με αυτον τον κλωνο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μαλάκα το παραγαμάς εδώ και πολύ καιρό,τι να λέμε.
Το προχτεσινό ήταν η αφορμή.Αιτίες είχες δώσει εσύ πολλές φορές πιο πριν
Για τον Μόρμπιντ Μάριο έχεις δίκιο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Χόρτασες πούτσα, ρουφιάνα τραβελόγρια!

Έσταξε το κολοτρυπίδη σου, πούστη, λαπά, ξεκολιάρη!!  :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι δε βριζεις ρε μαλακα;ολο για αεροπλανοφορα μιλας,παλιοπουστα.κλασικος παοκτζης δειλος  :S

καλα σου καναν

ελα δωσε μου μια απαντηση,γιατι θα ειναι η τελευταια σου με αυτον τον κλωνο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε δεν ειναι μονο οι βρισιες. Φαντασου μετα απο καθε ηττα του Παοκ να μπαινουν 3,4 ατομα και να κανουν 20,30 (δεν ειναι τυχαιο και υπερβολικο το νουμερο) ποστ με καζουρα. Και μαλιστα γελοια καζουρα.
Ο συγκεκριμενος εδω και καποιες μερες κανει κλωνους. Καμενο παλικαρι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κοίτα να δεις τι γίνεται..Τη βραδυά που έφαγα μιουτ πραγματικά ούτε για μανάδες είπα, ούτε καν για απόγονους...Αντίθετα τα ''βούλγαρε, πουτανοσπερμα'' κτλ έφευγαν βροχή..Αυτό που έκανα ήταν προκλητική καζούρα απλά..Δεν είδα ίδια αντιμετώπιση στους συνοπαδούς σου που μέχρι και νεκρό έβριζαν (φιλόπουλο) (βλέπε μορμπιτ)

Στα παπάρια μου πραγματικά για το μιουτ αλλα τα πράγματα έτσι έχουν..Οπότε μόνο ουδέτερη δεν ήταν η στάση των μοντ..Εντάξει πειράχτηκαν με την έντονη καζούρα το καταλαβαίνω, αλλά η αντιμετώπιση ήταν κατι αλλο απο ουδέτερη..
αισχος τυπε....μεχρι και στις συλλογες γαβρο μοντ βαλαν

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Χόρτασες πούτσα, ρουφιάνα τραβελόγρια!

Έσταξε το κολοτρυπίδη σου, πούστη, λαπά, ξεκολιάρη!!  :birdman:

Οποτε  γουσταρεις  κουκλα  να  βρεθουμε..............να  σου  δειξω  τι  παει  να  πει  ξεκωλιασμα.............πουστρα  .........αντρα  του  πληκτρολογιου......

λ ο υ κ ο υ μ α............ :fuck1: :fuck1: :fuck1:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ρε δεν ειναι μονο οι βρισιες. Φαντασου μετα απο καθε ηττα του Παοκ να μπαινουν 3,4 ατομα και να κανουν 20,30 (δεν ειναι τυχαιο και υπερβολικο το νουμερο) ποστ με καζουρα. Και μαλιστα γελοια καζουρα.
Ο συγκεκριμενος εδω και καποιες μερες κανει κλωνους. Καμενο παλικαρι.

ετσι ειναι ρε φιλε,υπαρχει η καζουρα,υπαρχουν οι μαλακιες,και υπαρχει και ο ενοχλητικος.ο τυπος ειχε ξεφυγει ακομα πιο πολυ.ηταν ο,τι χειροτερο εχει υπαρξει στα οπαδικα εδω μεσα.πουλο λοιπον.και μπαν στον επομενο λοαριασμο με την μια.δεν εχω δει αλλον οπαδο να εχει τετοια λυσσα και να προκαλει τους αλλους

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο abyss φουφουτοσ τι αλλο κάνει απ το να βρίζει για απογόνους,στόλους και παπαριές?
Κι ακόμα εδώ ειναι.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ε όταν λες για Βούλγαρους τι θα σε κάνω βρε παπάρα? θα σου χαριστώ? Απλά εκείνη τη μέρα αν φοράς παντελονάκια παραδέξου οτι και αρκετοί απο τους δικους σου έπρεπε να φάνε μιουτ και βγάλε τις φουστίτσες..

Όσο για το άλλο που λες ας με ξαναμπανάρουν..Στα παπάρια μου..Αυτό σε καίει εσένα? να με μπανάρουν απο το μπουρδέλα λες και είναι γαύρικο οπαδικό σαιτ ρε διαστημοτουρπόβλακα? :2funny:

οι αλλοι σε προκαλεσαν πρωτοι μωρη πουστρα;  :birdman:
ετσι,παλιοπουστας μπαοκτζης για παντα.
ναι ρε μαλακα,χαρα μου δινει να μην υπαρχουν σκουπιδια σαν κι εσενα σε ενα σαϊτ.ο,τι σαϊτ και να ειναι αυτο
γι'αυτο θα χαιρομαι αλλη μια φορα οποτε τρως πουτσα
δεν μου απαντησες,ποσα μηνυματα λες να προλαβεις να στειλεις με αυτο τον κλωνο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=50pt]ΠΟΥΛΟ[/size][/move]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
ποτε...εγω τα φιδια τα παταω στο κεφαλι και τα λιωνω γιατι ετσι αξιζουν...
εχει βρει τα αγια παιδια εδω μεσα και κανει και τον μαγκα...
μολις παρω τα παρασημα θα του γαμησω τα αγαμητα...
χωρις ανασα...το ειχες δει;;κατι τετοιο!!!
τραβα γαμησου ρε μπινε γιατι το παραγαμησες στο φιναλε....παρε και τον σκυλομουρη πιθηκο με τη σφυριχτρα που ορισατε για εκτελεση αντιποινων γαμιωλια -εσεις και η επο-που τα ληγει στο 136' και αφου μονο βαλει γκολ η κωλομαδα σου ....ΠΑΛΙ ΜΕ 10 ΡΕ .....  :knockinb: :knockinb: ΜΕ 50ΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ θα κλαιτε με μαυρο δακρυ ,χαρτινοι πρωκταθλητες!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

την ιδια μερα μιουταριστηκε ο φουφουτος επειδη ευχηθηκε να χασουν 5-0,πριν ακομη αρχισει το παιχνιδι.

πρεπει να καταλαβεις οτι η πουτσα του ολλανδου πονεσε απιστευτα...
κυριως γιατι το ειχαν πιστεψει,και για 3 εβδομαδες ζουσαν με την προσμονη.
ο μιτσελ δηλωνε ετοιμος να παει στη ρεαλ,ο ανηψιος εφτιαχνε βαλιτσες για μοναχο,οι οπαδοι θελανε μπορουσια στους 8 κλπ..

δειξε κατανοηση.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο abyss φουφουτοσ τι αλλο κάνει απ το να βρίζει για απογόνους,στόλους και παπαριές?
Κι ακόμα εδώ ειναι.
Βλεπεις οι ΠΑΕ ειναι σε "πολεμο" και μετεφεραν το κλιμα και στα στρατιωτακια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά ρε πλάκα μας κάνεις? Μετα τις ήττες του ΠΑΟΚ εδω μέσα τι γίνεται? Όλος ο κόκκινος συρφετός εδω μέσα να κάνει καζούρα..Σύνελθε..
καζούρα, δε σας βρίζει κανένας,σχεδόν,τις μάνες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ο φούφουτος εδώ ειναι με κλώνο.Και που μπαναρίστηκε εδώ ειναι παλι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
την ιδια μερα μιουταριστηκε ο φουφουτος επειδη ευχηθηκε να χασουν 5-0,πριν ακομη αριχσει το παιχνιδι.

πρεπει να καταλαβεις οτι η πουτσα του ολλανδου πονεσε απιστευτα...
κυριως γιατι το ειχαν πιστεψει,και για 3 εβδομαδες ζουσαν με την προσμονη.
ο μιτσελ δηλωνε ετοιμος να παει στη ρεαλ,ο ανηψιος εφτιαχνε βαλιτσες για μοναχο,οι οπαδοι θελανε μπορουσια στους 8 κλπ..

δειξε κατανοηση.
Έτσι είμαστε εμείς οι Ολλανδοί :grin:
Πλάκα πλάκα κάτι παίζει στο thread του Ολυμπιακού....και αρκετά posts σβήστηκαν ως δια μαγείας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom