StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο Βουλινός ήταν αυτός που λες τραβεστολάγνε..Ο μπατμαν πως σου ήρθε?
σορρυ ρε φιλε...λαθος τωρα προσεξα τι εγραψα.... :S :S :S :S :S :SΟ Βουλινός ήταν αυτός που λες τραβεστολάγνε..Ο μπατμαν πως σου ήρθε?
λεει κατι λαθος;οτι γινει στο καραισκακη θα γινει επι 10 στην τουμπα...τουλαχιστον οπαδικα το εχουμε αποδειξει....το να λες τα αυτονοητα δεν σημαινει πως εισαι μαλακας..
Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:
"Θεωρώ πως είναι πολύ καλό για εμάς το ότι το πρώτο ματς είναι στο Καραϊσκάκη. Δεν θα τους παίρνει να κάνουν τίποτα γιατί θα έρθουν και στην Τούμπα. Όλα πρέπει να τα βλέπουμε, έτσι όμως έχουμε μπλέξει".
Τσου ρε γατάκι
ρε φίλε ακόμα δεν παίχτηκε το ματς,ασε να παιχτεί το γαμημένο,άσε να δούμε αν γινει κ'ατι και μετά φέρτε και καλάζνικοφ.Αυτό λέω.Αντι να πει το ζωον όλα να κυλήσουν ήρεμα.λεει κατι λαθος;οτι γινει στο καραισκακη θα γινει επι 10 στην τουμπα...τουλαχιστον οπαδικα το εχουμε αποδειξει....το να λες τα αυτονοητα δεν σημαινει πως εισαι μαλακας..
ετσι οπως πανε τα πραγματα δυσκολα θα επικρατησουν οι ψυχραιμες φωνες...αν διαβαζεις τα πρωτοσελιδα των φιλογαυρικων εφημεριδων καταλαβαινεις...αλλα αλλο ειναι να λες στον αντιπαλο ειμαι ετοιμος για πολεμο και αλλο να τον ξεκινας.....αν θα γινει πολεμος εξαρταται αποκλιστικα απο τον ολυμπιακο και το πως θα συμπεριφερθει στο τηγανι....ρε φίλε ακόμα δεν παίχτηκε το ματς,ασε να παιχτεί το γαμημένο,άσε να δούμε αν γινει κ'ατι και μετά φέρτε και καλάζνικοφ.Αυτό λέω.Αντι να πει το ζωον όλα να κυλήσουν ήρεμα.
αφου ζεις στην θεσ/νικη ρε φιλε τον παοκ τον ενδιεφερε τοσο πολυ το παιχνιδι με τον αρη;εχω γραψει παλιοτερα οι παικτες ειναι επαγκελματιες κυριωςκαι ελαχιστοι ειναι οπαδοι...την διοικηση την ενδιεφεραι να κερδισει τον αρη γιατι παει για πρωταθλημα η τα παιχνιδια του κυπελλου με τον γαυρο;αφου ξεμπερδεψαμε μια και καλη με τον συμπολιτη ωρα να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα θεματα...ο ποικηλοιδης ειναι ο συνδετικος κρικος οπαδων διοικησης......Ρε φίλε μετά το ματς με τον Αρη βγαζεις ανακοίνωση για τον Μαρινάκη.
Τι λέμε τώρα?
Στη Θεσσαλονίκη ζω και ακούω και διαβάζω.
Ο Γάβρος και ο Πρωταθλητής δεν ειναι ο επίσημος Ολυμπιακός.Ούτε ο Τσουκαλάς.
Αν βγει το ραμολί ο Σάββας και πει καμιά παπαριά να σου οκ έχεις δίκιο.
Ο μπράβος ο ποικιλίδης τι ρόλο εχει στον Πάοκ θεσμικά μου λες?Ειλικρινά δεν ξέρω.
αφου ζεις στην θεσ/νικη ρε φιλε τον παοκ τον ενδιεφερε τοσο πολυ το παιχνιδι με τον αρη;εχω γραψει παλιοτερα οι παικτες ειναι επαγκελματιες κυριωςκαι ελαχιστοι ειναι οπαδοι...την διοικηση την ενδιεφεραι να κερδισει τον αρη γιατι παει για πρωταθλημα η τα παιχνιδια του κυπελλου με τον γαυρο;αφου ξεμπερδεψαμε μια και καλη με τον συμπολιτη ωρα να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα θεματα...[size=10pt]ο ποικηλοιδης ειναι ο συνδετικος κρικος οπαδων διοικησης......[/size]
Ένας απο τους ΑΡΧΙΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ στη Θεσσαλονίκη..... Τυχαίο; Δε νομίζω....
Πες και για τον υπεύθυνο Ασφαλειας της παε γλάρος που ειναι πρώην διευθυντής της Ασφαλειας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και έδεσε το γλυκό των μπράβων και των ρουφιάνων.....
Τι να σου κάνω που εχω ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΑΡΟ των μπάτσων πλεον για πρόεδρο και δε μπορω να σε κραζω οπως αρμόζει.....
καλα λες αν σου πω τωρα οτι εχω παρα πολλα φιλαρακια αρειανους και πολλες φορες εχουμε καθισει στην τηλεοραση να δουμε αγωνες θα με πιστευες;Λάγνε ζούμε σε μικρή πόλη ρε φίλε,γνωριζόμαστε λίγο πολύ.Όλα καλά,αγγελούδια ούτε εμείς έχουμε.
Φυσικά.Οι κολλητοί μου Παόκια κι Αρειανοί είναι, ολοι μαζί τα βλέπουμε σε καφέ στην Ανω Ηλιούπολη,φωλιά Παοκτζήδων.Φυσικά δεν πειράζει κανένας κανέναν ποτέ.Επικρατεί η πλειοψηφία.καλα λες αν σου πω τωρα οτι εχω παρα πολλα φιλαρακια αρειανους και πολλες φορες εχουμε καθισει στην τηλεοραση να δουμε αγωνες θα με πιστευες;
Ρε φίλε μετά το ματς με τον Αρη βγαζεις ανακοίνωση για τον Μαρινάκη.
Τι λέμε τώρα?
Στη Θεσσαλονίκη ζω και ακούω και διαβάζω.
Ο Γάβρος και ο Πρωταθλητής δεν ειναι ο επίσημος Ολυμπιακός.Ούτε ο Τσουκαλάς.
(Αυτοί γλύφουν τον χοντρό για κανένα ξεροκόμματο)
Αν βγει το ραμολί ο Σάββας και πει καμιά παπαριά να σου οκ έχεις δίκιο.
Ο μπράβος ο ποικιλίδης τι ρόλο εχει στον Πάοκ θεσμικά μου λες?Ειλικρινά δεν ξέρω.