travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
master....η αεκ με ποιον παιζει την κυριακη;με τον ερμη ζωνιανων;ανω η κατω μαγουλα;αντε του χρονου θα εχετε ντερπυ με τον αρη...
master....η αεκ με ποιον παιζει την κυριακη;με τον ερμη ζωνιανων;ανω η κατω μαγουλα;αντε του χρονου θα εχετε ντερπυ με τον αρη...
εισαι διεστραμενος... μου αρεσει η διαστροφη σου..Υπονοείς οτι ο Μελισσάν θα την κάνει με ελαφρά, η ειδική εκκαθάριση θα παγώσει και η αεκούλα θα παραμείνει στη Γ και θα παίξει ντερμπυ με το ερπετό ε? Σε έπιασα.. ;)
Στιμ αν οντως εισαι απο Θεσσαλονικη,θα ξερεις οτι το καλοκαιρι ειχε βουηξει εντονα οτι θα εμπαινε στον Αρη ο κοκκαλης αν περναγε στο 99.Δεν το ειχε βγαλει το σπορτνογκ την ειδηση απλα την ειχε αναπαραγει οπως και αλλα σαιτ.
και ενα κομμααντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΡΙΟ ΒΑΛΤΟΥς 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΛΑ ΤΟΥς εκει εκει στην Γ εθνικη αυριο θα πεταξει παλι το αεροπλανο αν δεν πεταξει υπαρχει κριση Μια πολη 1 ομαδα ενα κρατος ενας λαος ΠΑΟΚ
ενε ΠΑΟΚ -ΠΑΣΟΚ-ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚκαι ενα κομμα
Το ξερεις οτι ειχατε ιδια συμβολα καποτε;ομαδα που δεν ξερει κανεις καν τον ηχο του υμνου της...
δεν μιλαμε καν για τα λογια...
δυστυχως μικρη ομαδα και απ οτι φενεται ετσι θα παραμεινει με τις επιλογες του ρωσου
Το ξερεις οτι ειχατε ιδια συμβολα καποτε;
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1691265.ece/BINARY/w620/petalo.jpg[/img[/URL]]οχι
τον αετο δεν ειχαν;;;
Στα αριστερα είμαι εγω παιδια Το θυμαμαι σαν χτες ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑ. ΜΕ ΒΡΥΖΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΗΝ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ