Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν εχω δει ποιο ασχετο προπονητη απο τον στεφενς! ο ιβαν μου φαινεται  :sleeping: ορθιος  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ο παοκ ειναι μαγαζι γωνια αλλα με τον βαγγελα στην αθηνα και τον ολυμπιακο να εχει πιασει ολα τα ποστα σου λεει τι να ριχνω τα λεφτα μου ?? σε βαρελι διχως πατο ...... εδω ολη την ρεαλ να ντυσει στα μαυρα πρωταθλημα δεν παιρνει απο την δευτερη αγωνιστικη θα ειναι εκτος η μιση ομαδα με καρτες κτλπ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:thumbsup: Αυτό λέγαμε χτες.Δεν είναι ο Πάοκ η προτεραιότητα του Ρώσου.Οχημα για να κάνει μπίζνες είναι.
ρε φιλαρακι αυτο ηταν γνωστο απο την αρχη....μηπως ο κοκαλης οταν ανελαβε τον ολυμπιακο ηταν απο μικρο παιδι γαυρος και κοιμωταν με το κοκκινο κασκολ;αν δεν ηταν προεδρος του ολυμπιακου θα επαιρνε τοσες δουλειες η ιντραλοτ;η ο μαρινακης δεν κανει τις δουλειες του χρησιμοποιοντας σαν οχημα τον ολυμπιακο;επιχειρηματικα καλα κανει...

Επισκέπτης
Σιγουρα καποιες δουλειες του ειναι ποιο συμαντικες απο το ποδοσφαιρο, αλλιως θα ηταν μονο επαγγελματιας μεγαλομετοχος ποδοσφαιρου.  :grin: το θεμα ειναι οτι αν θελει να κανει και αυτη την επενδυση του κερδοφορα πρεπει να αλλαξει τα ατομα που τον συμβουλευουν στα ποδοσφαιρικα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε φιλαρακι αυτο ηταν γνωστο απο την αρχη....μηπως ο κοκαλης οταν ανελαβε τον ολυμπιακο ηταν απο μικρο παιδι γαυρος και κοιμωταν με το κοκκινο κασκολ;αν δεν ηταν προεδρος του ολυμπιακου θα επαιρνε τοσες δουλειες η ιντραλοτ;η ο μαρινακης δεν κανει τις δουλειες του χρησιμοποιοντας σαν οχημα τον ολυμπιακο;επιχειρηματικα καλα κανει...
Φυσικα΄και να κάνουν τις δουλειες τους δεν ειπε κανεις όχι.Και ο Ιβαν φυσικα.Απλά να μη γαμησουν τις ομάδες για τις δουλειες.Εδω ο μαρινάκης τα παει πολύ καλά.Για τον ρωσο ασ κανουμε λίγη υπομονη ακόμα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

ναι αλλα ο κοκαλης ηταν παιδι της κυβερνησης οπως ποιο παλια και ο κωσκοτας τον ολυμπιακο παντα τον ηθελαν οι κυβερνησεις για να ξεπλενουν τις βρωμιες τους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγουρα καποιες δουλειες του ειναι ποιο συμαντικες απο το ποδοσφαιρο, αλλιως θα ηταν μονο επαγγελματιας μεγαλομετοχος ποδοσφαιρου.  :grin: το θεμα ειναι οτι αν θελει να κανει και αυτη την επενδυση του κερδοφορα πρεπει να αλλαξει τα ατομα που τον συμβουλευουν στα ποδοσφαιρικα.
Θελει πολύ δουλειά ακόμα ο Παοκ κυρίως διοικητικά,οργανωτικά.Καλύτερα λετουργούν τα μικρά τμηματα παρά η πρωτη ομάδα.Βέβαια στη Θεσσαλονικη και κυρίως στον Πάοκ υπάρχει ενας συρφετός μικρο-μεγσλο συμφερόντων γύρω του από οπαδούς μέχρι τοπικά ΜΜΕ που εχει καταντήσει καρκίνος εδω και πολλά χρόνια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι αλλα ο κοκαλης ηταν παιδι της κυβερνησης οπως ποιο παλια και ο κωσκοτας τον ολυμπιακο παντα τον ηθελαν οι κυβερνησεις για να ξεπλενουν τις βρωμιες τους.
επιασες αλλη παραμετρο.....ας προσθεσω και αλλη μια......για ψηφοθυρικους λογους στηριζουν γαυρο....με το σκανδαλο κοσκοτα δεν επρεπε να πεσει;

Επισκέπτης
Φυσικα΄και να κάνουν τις δουλειες τους δεν ειπε κανεις όχι.Και ο Ιβαν φυσικα.Απλά να μη γαμησουν τις ομάδες για τις δουλειες.Εδω ο μαρινάκης τα παει πολύ καλά.Για τον ρωσο ασ κανουμε λίγη υπομονη ακόμα.
Για τον στεφενς δεν εχουμε υπομονη, καμια μερα θα φαει πολλα σουτια.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
επιασες αλλη παραμετρο.....ας προσθεσω και αλλη μια......για ψηφοθυρικους λογους στηριζουν γαυρο....με το σκανδαλο κοσκοτα δεν επρεπε να πεσει;

πολλα θα μπορουσαν να γινουν αλλα ετσι και επεφτε ο γαυρος δεν θα ειχαμε ουτε κυβερνηση συνασπισμου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η ομαδα ειναι 20 βαθμους πισω απο τον γαυρο ....η ομαδα σερνεται απο τα ταλλη νοεμβριου και ο χουπ κανει πειραματικες εντεκαδες μηνα φεβρουαριο......ποος η ποιοι φταινε;οχι εγω παντως που για να παω στο γηπεδο κοβω απο 100 μεριες για να παω να δω αυτα τα χαλια... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάποιος τον έφερε,αυτός που ετοίμαζε τροπαιοθήκη στο Μακεδονία Παλλάς για τα κύπελα απ το CL.αυτός που το καλοκαίρι έπαιρνε πρωτάθλημα κι έφερνε τον Ροναλντίνιο και τον Μπερμπάτοφ.
Τη συνέχεια την ξέρεις....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τωρα που θα φυγει και ο κατσουρανης να παει να γινει ηγετης στην αεκ παει ο παοκ .......!!!

θελω να δω τον μελλισανιδη εναντιον του μαρινακη θα βγουν πολλα μαχαιρια!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τωρα που θα φυγει και ο κατσουρανης να παει να γινει ηγετης στην αεκ παει ο παοκ .......!!!

θελω να δω τον μελλισανιδη εναντιον του μαρινακη θα βγουν πολλα μαχαιρια!!!
ενας παικτης που εχει καβατζαρει τα 30 εδω και παρα πολυ καιρο και μπορει να παιξει 1-2 χρονια σε υηλο επιπεδο για πιο λογο να παει στην αεκ.....για να παιζει στα χωραφια με τον ερμη ζωνιανων;εκτος αν ειναι τοσο φολα αεκσης που να πει δεν γαμιεται εγω μετα το μουντιαλ εκλεισα τις φιλοδοξιες μου ως παικτης και παιζω για την καυλα μου...

Επισκέπτης
Ο κατσουρανης να παει να γ@μηθει και να κανει συμβολαιο στην μπενφικα...στον ΠΑΟΚ θεωρειτε ξενο σωμα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
ο παοκ ειναι μαγαζι γωνια αλλα με τον βαγγελα στην αθηνα και τον ολυμπιακο να εχει πιασει ολα τα ποστα σου λεει τι να ριχνω τα λεφτα μου ?? σε βαρελι διχως πατο ...... εδω ολη την ρεαλ να ντυσει στα μαυρα πρωταθλημα δεν παιρνει απο την δευτερη αγωνιστικη θα ειναι εκτος η μιση ομαδα με καρτες κτλπ.
Αν είναι μάγκας και έχει λεφτά για ξόδεμα, μπορεί να πιάσει αυτός τα <<πόστα>>..όλα πώλούνται και όλα αγοράζονται! Με ευχολόγια, τζαμπατζίδικες πρακτικές, συμμαχίες με απένταρους καναλάρχες δουλειά δε γίνεται. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι φρεγάτα και ο ΠΑΟΚ με το ζόρι σκούνα! Και όσο θα περνάνε τα χρόνια η διαφορά θα μεγαλώνει (εκτός και αν κάποια στιγμή βαρεθεί ο Μαρινάκης και τους δώσει κανά κύπελλο να παίζουν).

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Κάποιος τον έφερε,αυτός που ετοίμαζε τροπαιοθήκη στο Μακεδονία Παλλάς για τα κύπελα απ το CL.αυτός που το καλοκαίρι έπαιρνε πρωτάθλημα κι έφερνε τον Ροναλντίνιο και τον Μπερμπάτοφ.
Τη συνέχεια την ξέρεις....
Αμάν, ρε πούστη μου, μ' αυτή την μίρλα.
'Ολοι οι παοκτσήδες θέλατε από την πρώτη χρονιά του Σαββίδη, το λιγότερο, να κάνετε νταμπλ στην Ελλάδα και την επόμενη να πάρετε το CL.
Δεν γίνεται, ρε σεις, καταλάβετέ το. Και λάθη θα γίνουν στην επιλογή των παικτών και στην επιλογή του προπονητή και των συνεργατών.
Είναι σαν να βάλεις ένα νευροχειρούργο να σου κάνει τον μπετατζή. Δεν μπορεί, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μάθει.
Εκτός κι αν, εν τω μεταξύ, βαρεθεί την γκρίνια, την αμφισβήτηση και την μουρμούρα και ρίξει πέντε φάσκελα και τα παρατήσει όλα.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
Είναι χρυσή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να γίνει μία από τις 2 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τώρα που η ΑΕΚ οργώνει χωράφια, ο 'Αρης θα τα σπέρνει και ο βάζελος θα κάνει χρόνια να σηκώσει κεφάλι.
Πρέπει, όμως, ν' αφήσετε έναν άνθρωπο που δείχνει να έχει κέφι και, σίγουρα, έχει χρήμα, να διαχειριστεί την επένδυσή του όπως εκείνος νομίζει καλύτερα.
Εξ άλλου, από τις υπόλοιπες δουλειές του φαίνεται ότι το "έχει" το μικρόβιο της επιτυχίας.
Υ.Γ. Γαύρος είμαι, αλλά δεν γουστάρω να παίζω μόνος μου. Θέλω συμπαίκτες ισάξιους και ισότιμους. Προσπαθήστε λοιπόν να με φτάσετε και να με περάσετε και όχι να με ρίξετε στο επίπεδο του βάζελου για να με υποσκελίσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom