ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ρε μαλακα δημοτικο πας;ακου στιμ μαλακα μαζι σου σπαω πλακα
Εχεις δικιο ........ο ΜΑΛΑΚΑΣ του σαιτ εισαι εσυ ........συγνωμη ρε ΜΑΛΑΚΑ...........
Ρε μαλακα δημοτικο πας;ακου στιμ μαλακα μαζι σου σπαω πλακα
πες τα ρε φιλε.....Μην μου πειράζετε τον ΚΑΒΛΑΡΧΟ! Κατά βάθος πρόκειται για ένα ευαίσθητο και σεμνό παιδί ! ΚΑΒΛΑΡΧΕ θα κατέβω Αθήνα να πάμε να φάμε καλαμάκι (όχι αυτό που ρουφάνε από την μύτι … ξέρεις το σάντουιτς) ;)
Μην μου πειράζετε τον ΚΑΒΛΑΡΧΟ! Κατά βάθος πρόκειται για ένα ευαίσθητο και σεμνό παιδί ! ΚΑΒΛΑΡΧΕ θα κατέβω Αθήνα να πάμε να φάμε καλαμάκι (όχι αυτό που ρουφάνε από την μύτι … ξέρεις το σάντουιτς) ;)
Δίνω εντολή ότι σε περίπτωση κλαρίνου αύριο.... ;) κανένας ΠΑΟΚτσης δεν θα πανηγυρίσει με ξένες πούτσες! Αν δεν έχετε να παραθέσετε δικιά σας πούτσα απαγορεύεται διαροπάλου η παράθεση ξένης- αλλοδαπής πούτσας!
Δημητρακη αστους να λενε........δεν ξερουν οτι ειμαστε καρντασια εμεις οι δυο.....
σε περιμενω να σε παω βολτα στην αθηνα να γαμησουμε πουτανακια πρωτης ποιοτητας....
Μονο αμα εισαι ωραιο παλικαρι προσεξε γιατι θα σου δειξει ιδιαιτερη αδυναμια ο βλακαρχος..Ωραία θα έρθω μόλις μας πληρώσουν στο τέλους του μήνα γιατί τώρα είμαι άφραγκος ;)
Είναι ευαίσθητος ο καβλαρχίδης? Κλαίει κι όλας αυτό το τρυφερό αγόρι? Αύριο πάντως δεν έχει σεμνότητες..Θα βάλει το πρόστυχο ευρωπαικό ξεσκισμένο πουτανιάρικο φουστάνι με τις καλτσοδέτες και θα κάτσει πάνω στα καυλιά των μπέμπηδων που έρχονται καυλωμένοι και γεμάτοι σπέρμα..
Ούτε απ'τη μισή ομαδα που βιασαμε μέσα έξω δε μπόρεσες να μη χασεις
θα κάνουμε 1-2 εκεί μέσα και εσείς θα περάσετε... εμείς θα πάρουμε το ΟΥΕΦΑ και εσύ το ΤΣΟΥΛΟΥ και θα συναντηθούμε με 50-50 διαιτησία στο σουπερκαπ ;)
το μουσκευεις στο τσίπουρο ;Πωπω τι ωραίο είναι το χόρτο που πίνω με χαλάρωσε και βλέπω τον κόσμο αλλιώς….
θα κάνουμε 1-2 εκεί μέσα και εσείς θα περάσετε... εμείς θα πάρουμε το ΟΥΕΦΑ και εσύ το ΤΣΟΥΛΟΥ και θα συναντηθούμε με 50-50 διαιτησία στο σουπερκαπ ;)
εσυ ποτέΤο βραβείο της ΤΣΟΥΛΟΥς το παίρνει κάθε χρόνο...