MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
εγω ρε αρχίδι είμαι ο εκπρόσωπος κ εχω γαμησει μεγαθήρια !Εσυ που είσαι ;Mην ξανοιγεσαι συ ερχεται η τριτη.![]()
εγω ρε αρχίδι είμαι ο εκπρόσωπος κ εχω γαμησει μεγαθήρια !Εσυ που είσαι ;Mην ξανοιγεσαι συ ερχεται η τριτη.![]()
Ποια μεγαθηρια εχεις γαμησει τυπε.εγω ρε αρχίδι είμαι ο εκπρόσωπος κ εχω γαμησει μεγαθήρια !Εσυ που είσαι ;
που πηγές ;ρε πηγές λιμάνι για βουτα να συνελθεις;Ποια μεγαθηρια εχεις γαμησει τυπε.Εγω εκει που εχω παει δεν εχεις παει ακομη
και μαλλον δεν θα πας και ποτε.![]()
Εχω φτασει 2 φορες ημιτελικα τυπε.Εσυ εχεις παει μια φορα στους 8 με το ζορι.που πηγές ;ρε πηγές λιμάνι για βουτα να συνελθεις;
Εχω φτασει 2 φορες ημιτελικα τυπε.Εσυ εχεις παει μια φορα στους 8 με το ζορι.
Εσυ και ο αποελ.![]()
Σεντονι ποτέ θα δεις βουλγαρε;
Κανε συγχώνευση με τη Λέφσκι Σοφίας μπας και αυξήσεις τις πιθανότητες μπουγάτσα!![]()
να ξέρεις οτι η ψωλη του Βούλγαρου σε μέσο όρο στην Ευρώπη ειναι σε μέτρια κατάταξη!Οι αμερικανικες κ ενισχυμένες ψωλες πρώτα αρέσουν σε σας και μετά στις πουτάνες σας!Ρε μαλακηστήρι απόγονε του στόλου και των μπουρδέλων της τρούμπας στο κύπελο η βουλγάρικη ψωλάρα που θα σου ξεσκίσει το πατάρι θα είναι άλλο πράγμαΑπο το χιλιοχυμένο σου στόμα θα σου βγει
του μπαμπά την πουτσα δεν την εχω δει αλλα υποθέτω οτι το χάρισμα το πηρα απ αυτόν!Ο μικροψώλης redneck μπαμπάς εκεί στην Αλαμπάμα αυτά σου έμαθε να λες?![]()
του μπαμπά την πουτσα δεν την εχω δει αλλα υποθέτω οτι το χάρισμα το πηρα απ αυτόν!
Και ιδίως εσένα μονο απο τ αφτια δε σ εχω πάρει γαμιολα του βορρά!
Μην το χοντραινετε ρε μαλακες ημαρτον.Γιατί σάμπως έχεις δει απο κοντά τον μπαμπά σου για να δεις και την πούτσα του ρε μικροψωλάκο?![]()
Με γράμματα μόνο συνομιλείτε
Μου κλάνεις τα παπάρια πουτανάρα της ευρώπης αδιαλείπτως
Εγω εχω έρθει κ στο μπουρδελο σου και σας έκανα ώπα αδερφαρες!Γιατί σάμπως έχεις δει απο κοντά τον μπαμπά σου για να δεις και την πούτσα του ρε μικροψωλάκο?![]()
Με γράμματα μόνο συνομιλείτε
Μου κλάνεις τα παπάρια πουτανάρα της ευρώπης αδιαλείπτως
ριβαλντο
καστιγιο
ριβαλντο
τζιοβανι
ριβαλντο
τζιοβανι
ριβαλντο
καστιγιο
!
Εγω εχω έρθει κ στο μπουρδελο σου και σας έκανα ώπα αδερφαρες!
κανα πιο παλιο δεν εχεις να ποσταρεις ρε τυπε? το δευτερο βιντεο βλεπω παλι με ξενα αρχιδια γαμας
ΜΠΑΝΟΝ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
ΣΙΓΓΑΣ
ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ
ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ
ΤΡΕΖΕΚΓΕ
ΜΙΚΟΛΙ
ΤΡΕΖΕΓΚΕ
ΜΑΡΕΣΚΑ
ΝΤΙ ΒΑΙΟ
ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ