travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Μεσα σε ενα σαββατοκυριακο φαγατε δυο πουτσες απο τον ολυμπιακο και μια απο τον αστερα....
Ακομα μιλατε ρε..........μαλλον δε χορτασατε.............
Μεσα σε ενα σαββατοκυριακο φαγατε δυο πουτσες απο τον ολυμπιακο και μια απο τον αστερα....
Ακομα μιλατε ρε..........μαλλον δε χορτασατε.............
ρε φιλε αυτους εχω...αυτους εμπιστευομαι...που πας ρε με βασικο ψηλό τον 'Μπογρη"?????????
Παιχτη,σημερα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑ.....με Καλλε σε εκανα ζαυτι! ;)που πας ρε με βασικο ψηλό τον 'Μπογρη"?????????
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]Λογική γαύρου..Δηλαδή τι να συζητήσεις..Πες ρε πήρα ξεφτυλισμένη νίκη και ντρέπομαι να παίρνω τέτοιες νίκες..Μια φορά ρε..Είτε μπάλα είτε μπάσκετ είτε οπουδήποτε αλλού...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ!
Έχεις ομάδα με 20 μύρια δεν ξέρω πόσα μπάτζετ και ο ΠΑΟΚ έχει 1,5..ΈΠΑΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΨΗΛΟ, ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ
Τόσο ξεφτύλα ρε?
αρχηγος στο ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ο προπονητης.....οταν μηνα φεβρουαριο κανει πειραματα στην 11αδα.....εκτος αν ειναι τοσο σιγουρος οτι θα μεινει του χρονου και κανει δοκιμες...Άσχετο με την πούτσα στο μπάσκετ, αλλά επειδή σας βρήκα τα μπαόκια μαζεμένα εδώ.
Όποιος θέλει ας απαντήσει.
Είστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που κάνετε στη μπάλα?
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, αλλά για το πως κινείται όλο το τμήμα.
που πας ρε με βασικο ψηλό τον 'Μπογρη"?????????
Παιχτη,σημερα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑ.....με Καλλε σε εκανα ζαυτι! ;)
Φαντάσου και χωρίς αυτόν τον δευτεράτζα όπως τον λες θα έτρωγες μεγαλοπρεπή πούτσα αν με άφηναν οι γκρι κλοουν...Και σε άδειο γήπεδο..Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να βγω να πω αυτή την παπαριά..Και γενικά να μιλήσω..Αλλα είπαμε γαύρος είσαι, δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο απο τον οπαδό της ομάδας με τον δαφνοτσιμπουκωμένο ερμαφρόδιτο...
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]Φαντάσου και χωρίς αυτόν τον δευτεράτζα όπως τον λες θα έτρωγες μεγαλοπρεπή πούτσα αν με άφηναν οι γκρι κλοουν...Και σε άδειο γήπεδο..Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να βγω να πω αυτή την παπαριά..Και γενικά να μιλήσω..Αλλα είπαμε γαύρος είσαι, δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο απο τον οπαδό της ομάδας με τον δαφνοτσιμπουκωμένο ερμαφρόδιτο...
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]παντως αν ειναι να πανυγιριζετε που κερδισατε τον παοκ με 2 ποντους στα τελευταια δευτερολεπτα με την βοηθεια της διαιτησιας και σε αδειο γηπεδο........μαλλον εχετε ριξει πολυ χαμηλα τον πυχη...
αρχηγος στο ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ο προπονητης.....οταν μηνα φεβρουαριο κανει πειραματα στην 11αδα.....εκτος αν ειναι τοσο σιγουρος οτι θα μεινει του χρονου και κανει δοκιμες...
ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ-ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ-με η χωρις ιβαν....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........που εισαι χαμενος ρε τυπε.......απο το καλοκαιρι εχω να σε δω να γραφεις τις ωραιες μαλακιες σου για το μεγαλο παοκ του ιβαν............
επειδη πολλα χρονια ειχα διοικητικη ασταθεια ειχα πολλα προβληματα......οι προπονητες ερχονται και φευγουν..με σταθερη διοικηση με δουλεια ...εχω μελλον...Δεκτό αλλά αλλού το πήγαινα.
Νιώθεις ρε παιδί μου σιγουριά για σταθεροποίηση τα επόμενα 2-3 χρόνια?
Γιατί οκ σήμερα έχεις αυτόν τον προπονητή άυριο μπορεί να έχεις άλλον.
Το γεγονός ότι μπορεί να έχεις την "πολυτέλεια" να έχεις άλλον σου δίνει βάση για το μέλλον?
επειδη πολλα χρονια ειχα διοικητικη ασταθεια ειχα πολλα προβληματα......οι προπονητες ερχονται και φευγουν..με σταθερη διοικηση με δουλεια ...εχω μελλον...