Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σε αφήνω και σενα στην ανοσία σου..Η ξεφτύλα και η αναξιοπρέπεια έχει μπει καλά στο πετσί σας..Σας ξερνάνε όλοι και σας φτύνουν..Ζείστε στη γυάλα σας

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Άσχετο με την πούτσα στο μπάσκετ, αλλά επειδή σας βρήκα τα μπαόκια μαζεμένα εδώ.
Όποιος θέλει ας απαντήσει.

Είστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που κάνετε στη μπάλα?
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, αλλά για το πως κινείται όλο το τμήμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λογική γαύρου..Δηλαδή τι να συζητήσεις..Πες ρε πήρα ξεφτυλισμένη νίκη και ντρέπομαι να παίρνω τέτοιες νίκες..Μια φορά ρε..Είτε μπάλα είτε μπάσκετ είτε οπουδήποτε αλλού...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ!

Έχεις ομάδα με 20 μύρια δεν ξέρω πόσα μπάτζετ και ο ΠΑΟΚ έχει 1,5..ΈΠΑΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΨΗΛΟ, ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Τόσο ξεφτύλα ρε?
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Άσχετο με την πούτσα στο μπάσκετ, αλλά επειδή σας βρήκα τα μπαόκια μαζεμένα εδώ.
Όποιος θέλει ας απαντήσει.

Είστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που κάνετε στη μπάλα?
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα, αλλά για το πως κινείται όλο το τμήμα.
αρχηγος στο ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ο προπονητης.....οταν μηνα φεβρουαριο κανει πειραματα στην 11αδα.....εκτος αν ειναι τοσο σιγουρος οτι θα μεινει του χρονου και κανει δοκιμες...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
που πας ρε με βασικο ψηλό τον 'Μπογρη"?????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου και χωρίς αυτόν τον δευτεράτζα όπως τον λες θα έτρωγες μεγαλοπρεπή πούτσα αν με άφηναν οι γκρι κλοουν...Και σε άδειο γήπεδο..Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να βγω να πω αυτή την παπαριά..Και γενικά να μιλήσω..Αλλα είπαμε γαύρος είσαι, δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο απο τον οπαδό της ομάδας με τον δαφνοτσιμπουκωμένο ερμαφρόδιτο...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Παιχτη,σημερα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑ.....με Καλλε σε εκανα ζαυτι! ;)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........που  εισαι χαμενος  ρε  τυπε.......απο  το  καλοκαιρι  εχω  να  σε  δω  να  γραφεις τις  ωραιες  μαλακιες  σου  για  το  μεγαλο  παοκ  του  ιβαν............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Φαντάσου και χωρίς αυτόν τον δευτεράτζα όπως τον λες θα έτρωγες μεγαλοπρεπή πούτσα αν με άφηναν οι γκρι κλοουν...Και σε άδειο γήπεδο..Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να βγω να πω αυτή την παπαριά..Και γενικά να μιλήσω..Αλλα είπαμε γαύρος είσαι, δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο απο τον οπαδό της ομάδας με τον δαφνοτσιμπουκωμένο ερμαφρόδιτο...

καλη χωνεψη της μπουγατσας με το σπερμα του δαφνοστεφανομενου κλαψιαρη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
παντως αν ειναι να πανυγιριζετε που κερδισατε τον παοκ με 2 ποντους στα τελευταια δευτερολεπτα με την βοηθεια της διαιτησιας και σε αδειο γηπεδο........μαλλον εχετε ριξει πολυ χαμηλα τον πυχη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως αν ειναι να πανυγιριζετε που κερδισατε τον παοκ με 2 ποντους στα τελευταια δευτερολεπτα με την βοηθεια της διαιτησιας και σε αδειο γηπεδο........μαλλον εχετε ριξει πολυ χαμηλα τον πυχη...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
αρχηγος στο ποδοσφαιρικο τμημα ειναι ο προπονητης.....οταν μηνα φεβρουαριο κανει πειραματα στην 11αδα.....εκτος αν ειναι τοσο σιγουρος οτι θα μεινει του χρονου και κανει δοκιμες...

Δεκτό αλλά αλλού το πήγαινα.
Νιώθεις ρε παιδί μου σιγουριά για σταθεροποίηση τα επόμενα 2-3 χρόνια?
Γιατί οκ σήμερα έχεις αυτόν τον προπονητή άυριο μπορεί να έχεις άλλον.
Το γεγονός ότι μπορεί να έχεις την "πολυτέλεια" να έχεις άλλον σου δίνει βάση για το μέλλον?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
...παλι καλα που το παιχνιδι εγινε χωρις οπαδους....το προστιμο για τα επεισοδια που θα γινονταν μετα απο την τελευταια φαση ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ....λιγη σημασια εχει το οτι χασαμε ,σημασια εχει πως παλεψανε τα παιδια στα ισα μεχρι το τελος....Να ξεστραβωθουν τα νεοπλουτα "γατακια" του ποδοσφαιρου πως ειναι να εισαι ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ...και οχι τσιρκο με ασπρομαυρα....
υγ...οσο για το "τραβεστι" τμημα βολευ -ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....ντροπιαζουν την φανελα και μονο που την εχουν διπλα απο το ελλ.χρυσος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........που  εισαι χαμενος  ρε  τυπε.......απο  το  καλοκαιρι  εχω  να  σε  δω  να  γραφεις τις  ωραιες  μαλακιες  σου  για  το  μεγαλο  παοκ  του  ιβαν............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ-ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ-με η χωρις ιβαν....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεκτό αλλά αλλού το πήγαινα.
Νιώθεις ρε παιδί μου σιγουριά για σταθεροποίηση τα επόμενα 2-3 χρόνια?
Γιατί οκ σήμερα έχεις αυτόν τον προπονητή άυριο μπορεί να έχεις άλλον.
Το γεγονός ότι μπορεί να έχεις την "πολυτέλεια" να έχεις άλλον σου δίνει βάση για το μέλλον?
επειδη πολλα χρονια ειχα διοικητικη ασταθεια ειχα πολλα προβληματα......οι προπονητες ερχονται και φευγουν..με σταθερη διοικηση με δουλεια ...εχω μελλον...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
επειδη πολλα χρονια ειχα διοικητικη ασταθεια ειχα πολλα προβληματα......οι προπονητες ερχονται και φευγουν..με σταθερη διοικηση με δουλεια ...εχω μελλον...

;) Τουλάχιστον εσύ νιώθεις.
Διάλεξα λάθος στιγμή για να το ανοίξουμε αυτό το θέμα πάντως... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom