Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θα του κλασετε ρα φρυδια του δωνητη.
Και οι γαυροι φεραν ρωσσσους στην αθηνα κ εφυγαν με το 166 στα στενα του παγκρατιου
Μακαρι να σας ριξει ο δωνης να βγουμε αερα , τσου λου

Καλά μη μου είσαι τόσο φουριόζος... Τί να κάνεις στο Τσου Λου ρε κακομοίρη μ' αυτήν την ομάδα που έχεις; Επίσης κάτσε πρώτα να πάρεις άδεια για να συμμετάσχεις στο επόμενο πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θα του κλασετε ρα φρυδια του δωνητη.
Και οι γαυροι φεραν ρωσσσους στην αθηνα κ εφυγαν με το 166 στα στενα του παγκρατιου
Μακαρι να σας ριξει ο δωνης να βγουμε αερα , τσου λου

με ξενα κολλυβα κηδεια...ωραιος εισαι τυπε...να σου θημισω οτι το ρωταθλημα ειναι μαραθωνιος και οχι σπριντ......εαν νομιζεις οτι θα μας ριξει ο δωνης θα σου φρεσκαρω την μνημη....πριν μερικους μηνες υπηρχε μια διαταξη που την ειχε φερει ο γαυρος και αντεδρασε ο παοκ....και πηγε στα πολιτικα δικαστηρια....βαση νομοθεσιας της επο πεφταμε κατηγορια....εγινε κατι η χεστηκε ο χοντρος και το πηρε πισω;οταν εσεις οι αθηναιοι καταλαβαιτε οτι θα χωριστει η ελλαδα στα 2 θα σου θημισω 1990 υποθεση γαλακτερου στο μπασκετ τοτε θα σταματησετε να λετε πραγματα που δεν γινονται...

Άσ' τον ρε μάλλον είναι μικρούλης και δεν τα γνωρίζει αυτά

Συνημμένα

• syllalhthrio_galakterou2_JPG_jpg.jpg
    syllalhthrio_galakterou2_JPG_jpg.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
αυτο δεν θα ηθελα να το δω με τιποτα...
εκτος αν συνυπαρχει με τον Στεφενς! ο ενας για την αμυνα, ο αλλος για την επιθεση, οπως στο NFL!

δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο τον ολλανδο, πιστευω οτι εχει υποτιμησει ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους μας εκτος της Σαλκε και της Μεταλιστ και δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σε αυτα τα τεσσερα παιχνιδια ειχαμε καλη αμυντικη παρουσια...
θα ηθελα ομως να μεινει για εναν ακομα χρονο, να δουμε "πού το παει", ποιο ειναι το πλανο του... Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησουμε πρωταθλημα ουτε του χρονου...
τον Σαντος τον ξερουμε: αμυνα και ξερο ψωμι, να κρατησουμε πισω και ενα γκολακι θα το βαλουμε... αν ομως το φαμε πρωτοι, δεν υπαρχει plan B...

Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
"Σε καλό δρόμο η υπόθεση των χρεών του ΠΑΟΚ"

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, τόνισε ότι το κλίμα είναι θετικό για την αποπληρωμή των χρεών του "Δικεφάλου".
Αισιόδοξος γα την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis". Ο κ. Δριβελέγκας τόνισε ότι μίλησε με τον Γιάννη Στουρνάρα και του ανέφερε ότι: "Στις 17 Φεβρουαρίου η Τρόικα θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ένα από τα θέματα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των συζητήσεων είναι και η ρύθμιση των χρεών ανωνύμων εταιριών".
Ακόμη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε: "Το κλίμα είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να καταβάλει όλο το πρωτογενές κεφαλαίο και ένα μικρό μέρος από τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί".
Τέλος, είπε: "Είμαι αισιόδοξος για τη λύση του προβλήματος μετά απ' όσα συζήτησα με τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και γιατί τη φετινή χρονιά θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και είναι πιο εύκολο να προχωρήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και των άλλων ανωνύμων εταιριών".

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[move]- 20.........μπρουυυυυυυυυ  πολυ  κρυο  ρε  καρντασια........[/move]

για  αυτο ....... παλτουδακι  για  το  κρυο   .......  ακους  βλακα  που γραφεις  για  τα  εισητηρια ;

Συνημμένα

• garagge55.jpg
    garagge55.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 15

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Έλα καβλαρχίδη με το παραγουανό παλτό σου Τούμπα... :2funny: Θα ζεστάνει απότομα τότε..

Σήμερα πάλι οι ντουντούκες ήταν περισσότερες απο τους τσουκαλάδες σας που μαζεύτηκαν στο γήπεδο  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
καλα ρε μπουγατσα μιλας για κοσμο εσυ που ειστε τοσο λιγες στην τουμπα που εχει αντιλαλο....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3
Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε και στην Πυλαία ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι έχασαν το πρώτο σετ με 25-13, ανέβηκαν και κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 3-1.

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Π Ο Υ Τ Σ Α      Π Α Ν Τ Ο Υ ................... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έλα καβλαρχίδη με το παραγουανό παλτό σου Τούμπα... :2funny: Θα ζεστάνει απότομα τότε..

Σήμερα πάλι οι ντουντούκες ήταν περισσότερες απο τους τσουκαλάδες σας που μαζεύτηκαν στο γήπεδο  :2funny:
ρε μαλακα θα σου μιλησω σοβαρα...
αν μια στο μυριο δεν τρολλαρεις τοτε αυτοκτονα χτες...
προσωπικα πιστευω τρολλαρεις...αν και αυτο δεν σε κανει πολυ λιγοτερο μαλακα απο οσο δειχνεις αλλα τεσπα σε γλυτωνει απο αυτοκτονια...
αν ομως δεν...γαμα τα  :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα ρε μπουγατσα μιλας για κοσμο εσυ που ειστε τοσο λιγες στην τουμπα που εχει αντιλαλο....
ρε τυπε αν θελεις να δεις ποσοι μαζευομαστε στην τουμπα δες τους αριθμους τον εισητηριων.......κατα τα αλλα μαλον θελεις οφθαλμιατρο η ωρυλα να σου δει τα αυτια.......ολοι οι ασχετοι θα γραφουν σε αυτο το θεμα;να μου πεις για την ομαδα να το καταλαβω....αλλα να μου πεις για τον κοσμο;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ρε τυπε αν θελεις να δεις ποσοι μαζευομαστε στην τουμπα δες τους αριθμους τον εισητηριων.......κατα τα αλλα μαλον θελεις οφθαλμιατρο η ωρυλα να σου δει τα αυτια.......ολοι οι ασχετοι θα γραφουν σε αυτο το θεμα;να μου πεις για την ομαδα να το καταλαβω....αλλα να μου πεις για τον κοσμο;
ρε μαλακα δες το μεσο ορο εισητηριων πρωτα και μετα μιλα....μην ξεφτιλιζεσαι χωρις λογο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
το δικο μας ελαχιστο ειναι ανωτερο απο το δικο τους μεγιστο την τελαυταια πενταετια...και μιλανε για εισητηρια οι μπουγατσες...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπες όμως στο όλαΠάοκ που κάνουν ανάλυση για 4 παιχίδια μόνο και βγάζουν συμπερασμα.από κάτω στα σχόλια γελάνε και οι πΑοκτζήδες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πιο φυτα απο τους μπαοκτσηδες δεν υπαρχουν φιλε....καλα λενε οτι ο καθενας στη ζωη παιρνει οτι του αναλογει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πορωμένοι αρρωστάκια με την ομάδα τους είναι φίλε.Λογικό είναι.Φυτά δεν είναι απλά γίνονται εμπαθείς όταν είναι ολοι μαζί ή στην ανωνυμια του ίντερνετ.Κατ ιδίαν δεκάδες φιλοι μου Παόκια και μια χαρά κι έξυπνα παιδιά είναι και μια χαρά συζητάμε και τα χώνουμε και στην ομάδα μας και στη δικιά τους όταν πρέπει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
τι να σου πω φιλε...εγω απο τα ατομα που εχω γνωρισει δεν εχω ξαναδει οπαδους να τρωνε τον παπα τοσο ευκολα και μαλιστα να το παιζουν και υπερανω και να την λενε στους αλλους οτι ειναι φυτα....βεβαια η πλειοψηφια αυτων ηταν συνδεσμιτες- οπαδοι...δεν εχω γνωρισει απλους φιλαθλους...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
πιο φυτα απο τους μπαοκτσηδες δεν υπαρχουν φιλε....καλα λενε οτι ο καθενας στη ζωη παιρνει οτι του αναλογει...
δεν υπαρχει μεγαλυτερο φυτο απο καποιον που πιστευει οτι οι οπαδοι της δικης του ομαδας ειναι καλυτεροι απ τους αλλους... :dancing:!

λογικη νηπιαγωγιου κ πολυ εβαλα... :2funny:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom