Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.fcplatanias.gr/wp-content/uploads/2014/01/VLAXODIMOSS-11-640x360.jpg[/img[/URL]]

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
παλι πουτσα ο παοκ...δε σας χαλασε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
paok_nofcuk.jpg

paok_fan.jpg

paokopadoi20093821451b.jpg

etsi+gamaei+h+voulgaria++.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βγάλατε γλωσσίτσα βρωμομπαόκια σημερα στην 4. Καταπιείτε την τώρα....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
εδω και αρκετη ωρα παρακολουθω αυτα που γραφονται....καποια παιδακια που βριζουν τον παοκ θα ηθελα να τα ρωτησω ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ στις νικες του παοκ....και προς αποφυγη παρεξηγησεων την καζουρα την δεχομαι οπως και την κανω.αρκετα μερικοι αυνανιστηκαν με το πληκτρολογιο....θα τους παραδεχτω αν βγουν και στις νικες.....α και προς τα κρυφοπαοκσακια....καβλαρχο ρεντ...κοιταξτε να περασετε τον ατρομητο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εδω και αρκετη ωρα παρακολουθω αυτα που γραφονται....καποια παιδακια που βριζουν τον παοκ θα ηθελα να τα ρωτησω ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ στις νικες του παοκ....και προς αποφυγη παρεξηγησεων την καζουρα την δεχομαι οπως και την κανω.αρκετα μερικοι αυνανιστηκαν με το πληκτρολογιο....θα τους παραδεχτω αν βγουν και στις νικες.....α και προς τα κρυφοπαοκσακια....καβλαρχο ρεντ...κοιταξτε να περασετε τον ατρομητο
ρε τύπε εγώ είμαι αντικειμενικός και πολλές φορές ίσως και πιο σκληρός απότι πρέπει...είμαι ο πρώτος που έλεγε εδώ μέσα ότι θα αποκλειστούμε στο κύπελλο και είχα δώσει under το ματς κιόλας..επίσης τόσο καιρό έλεγα ότι ο ολυμπιακός θα ξεφουσκώσει και θα κάνει γκέλες στον δεύτερο γύρο όσο παιρνάει ο καιρός...πόσο ακόμα τώρα που έφυγε ο μήτρογλου και ο βάις...δεν έχω όρεξη να δω ολυμπιακό γιατι δεν μου κάνει κέφι...εσύ κάτσε και κάνε θεό τον ιβαν και τους αμπαλους που έχετε μαζέψει εκει μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
δηλαδη για να καταλαβω ο δικος σου προεδρος ξερει μπαλλα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το "f... off" του Στοχ στον Στέφενς

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Paok/article2624392.ece/ALTERNATES/w620/1056386.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Λάθος ομάδα διάλεξε ο ρώσος, στον παοκ ακόμα και τον ριμπερί να φέρεις δεν πρόκειται να διεκδικήσει πρωτάθλημα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
βγηκε και το αεκακι να μας πει τι;κερδισατε 8-0 την κατω μαγουλα και πηρατε τα πανω σας;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ο Στοχ να μαθει μπαλιτσα πρωτα, να χτυπαει κανενα πεναλντι που και που, να βλεπει που πεφτει το τερμα στο περιπου για να στοχευει....και μετα να βριζει
Αν ησασταν σοβαρη ομαδα επρεπε να τον ειχατε διωξει χθες

Λοιπον... κατα τα αλλα ευχαριστουμε πολυ για το γελιο που μας προσφερετε
Μεχρι και τα παλτα παραρτηματα των Γαυρων σας σκοραρουν και σας στελνουν στον πατο
Που πας ρε Ρωσεεε που πας !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Που ειναι ο φιλος που του ελεγα περι κομπλεξ του ΠΑΟΚ και μου ελεγε οχι;
Εχει παθει ιλιγγο στην δευτερη θεση και παλευει για να βγει τριτος.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε τύπε εγώ είμαι αντικειμενικός και πολλές φορές ίσως και πιο σκληρός απότι πρέπει...είμαι ο πρώτος που έλεγε εδώ μέσα ότι θα αποκλειστούμε στο κύπελλο και είχα δώσει under το ματς κιόλας..επίσης τόσο καιρό έλεγα ότι ο ολυμπιακός θα ξεφουσκώσει και θα κάνει γκέλες στον δεύτερο γύρο όσο παιρνάει ο καιρός...πόσο ακόμα τώρα που έφυγε ο μήτρογλου και ο βάις...δεν έχω όρεξη να δω ολυμπιακό γιατι δεν μου κάνει κέφι...εσύ κάτσε και κάνε θεό τον ιβαν και τους αμπαλους που έχετε μαζέψει εκει μέσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως θα κάνει γκέλες ο σκατόγαυρος ρε αντικειμενικέ όταν δεν τον αφήνουν τα γελοία αναξιοπρεπή ανθρωπάκια που τον σφυρίζουν? Τι γκέλες και μαλακίες μας λες λοιπόν? Τα σημερινά τα χάλια σου τα είδες πάλι? Πέναλντι ανύπαρκτο και σφάξιμο στον παναιτωλικάκο για να μην σου πάρει καν το Χ.. Γελάει ο κόσμος με τα ξεφτυλίκια σας και πουλάς και πνεύμα..αντικειμενικέ..του λωκου...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πως θα κάνει γκέλες ο σκατόγαυρος ρε αντικειμενικέ όταν δεν τον αφήνουν τα γελοία αναξιοπρεπή ανθρωπάκια που τον σφυρίζουν? Τι γκέλες και μαλακίες μας λες λοιπόν? Τα σημερινά τα χάλια σου τα είδες πάλι? Πέναλντι ανύπαρκτο και σφάξιμο στον παναιτωλικάκο για να μην σου πάρει καν το Χ.. Γελάει ο κόσμος με τα ξεφτυλίκια σας και πουλάς και πνεύμα..αντικειμενικέ..του λωκου...
τύπε εγώ είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που γράφει περί παραρτημάτων μάλλον δεν παρακολουθείς τι γράφω τόσο καιρό

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ε οχι και ανυπαρκτο το πεναλτυ μην λεμε μαλακιες.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Που ειναι ο φιλος που του ελεγα περι κομπλεξ του ΠΑΟΚ και μου ελεγε οχι;
Εχει παθει ιλιγγο στην δευτερη θεση και παλευει για να βγει τριτος.

Για τι ιλίγγους και παπαριές μας λες ρε Γ'εθνικούχε? Κόμπλεξ είναι που είμαι 14 βαθμούς πίσω απο το σύχαμα? Αυτή είναι για σένα η αιτία? Δεύτερος θα βγω ούτως η αλλως γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας με τους απο κάτω..Σε ποιό υποτιποδώς σοβαρό πρωτάθλημα όμως θα ήταν αυτή η διαφορά? Σε ποιό υποτιποδώς σοβαρό πρωτάθλημα ο Μανωλάς και ο Σάμαρης που έχουν ξεσκιστεί να κάνουν τάκλιν στη καρωτίδα σχεδόν σε κάθε ματς δεν θα είχαν τουλάχιστον προβλήματα απο πολλές κίτρινες (αν όχι κόκκινες απευθείας)..Ένα απλό παράδειγμα αυτό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom